Söndag 19.57

Sådär, hemma igen. Tillbringat några härliga timmar i Katrineholm, dansat & solat. Snackat skit och gett Trollis en inblick i vad som händer i våra liv för tillfället. Glass och läsk på Mcdonalds som som lätt har den trevligaste personalen i hela sverige. Vi gillar't! Påväg tillbaka till danssalen försökte my köra sönder min bil genom att köra som en idot över väg-guppen. "Gupp. My! Gupp! GUUUUPPP!" Åkte hem strax innan 18.00 och det var då jag insåg jag att nu dröjer det kanske 2 MÅNADER innan jag får se henne igen :O dock kommer hon hem för gott då men ändå, 2 månader utan My kommer bli jobbigt. Det är alltid lika skönt när hon kommer hem till stan :)

Mycket riktigt, det blir såklart filmkväll hos Moa. Ska byta om, packa ihop datorn och sedan åka. Kommer nog hem ganska så sent men vet inte exakt när.

Jag är nojig för att jag förstår inte varför jag inte får några svar. Men jaja, det är väl ännu bara en period. Jag har mina misstankar men vi får se, nån gång får man väl ett svar. Jag tar det chill. Vi märker om det är värt att vänta på. Whatever, nu ska jag dra mig. En sväng förbi mackern och köpa nått att smaska på under filmen. Bye Bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0