Jul. 31, 2013

Har hittills haft hela veckan ledig så jag har bara gjort saker som jag njutit av. Som att ta alldeles för långa sovmornar, hälsat på morföräldrarna och kollat på nya lokalerna till dansskolan. Men ikväll var det dags för jobb igen och gänget levererade precis som vanligt, trots att ljudkillarna spräckte högtalarna. Dom var så duktiga och vi kunde åka därifrån stolta och glada! :)

Ligger hemma i soffan nu och ser på X-men 3. Victor spelar och jag ska försöka somna efter filmen. Vill komma upp skapligt imorgon så jag kan sätta igång med mailen och skriva in alla anmälningar. Hoppas nästan på tråkigt väder så man kan stanna inomhus med gott samvete och bara vara.


#kärlek

Tidigt igårmorse hämtade Moa upp oss tjejer (mig, Maria, Sara och Denise) och vi satte fart mot Södra Finnö. Med ett stopp i Söderköping för att handla lunch och kvällssnacks så rockade bilen längs med den smala landsvägen. Skämten flödade och vi sjöng högt med till alla låtar som radion bjöd på.

Kom ut strax innan 10.00 och kramade hårt på Anna och hennes föräldrar, glada att äntligen skulle vi allesammans tillbringa hela helgen ihop! Lunch i solen och dagens första glas vin. Badade i havet och solade på altanen. Anders bjöd på drinkar och samtalsämnena avlöste varandra. Grillat till middag och vi pratade tills solen gick ner. När myggorna halvt åt upp oss flyttade vi in i lillstugan och fortsatte diskussionerna.

När vi slog upp våra ögon imorse hamnade vi genast i hammocken och satt där större delen av förmiddagen och lunchen. När regnet flög in över oss packade vi ihop oss och började färden hem igen. Ringde mamma och sjöng för henne på hennes födelsedag och hatade på den eviga kön genom Söderköping.

Jag har varit hemma i några timmar och sovit större delen. Skönt att vara hemma hos min karl men skulle ge mycket för att få tillbringa en kväll till med mina fantastiska tjejer. Världens bästa! Tack för en underbar helg! <3

https://cdn3.cdnme.se/465950/6-3/pic_51f5593addf2b35bbc5185b4.jpg" class="image">


Jul. 26, 2013

Det har hänt mycket grejer den här veckan. Fått håret färgat av min bästa vän, jobbat, avklarat fjärde och sista dansjobbet på fotbolls-EM, kollat på semifinalen mellan Norge och Danmark, handlat, varit hundvakt och haft babyshower för Frida & Fredrik.

Sitter hemma nu och bara choklad i soffan. Ätit ägg, druckit mjölk och packat väskan för helgen. Imorgonbitti drar jag & tjejerna till skärgården för att under två dagars tid bara umgås och förhoppningsvis få njuta av solens strålar! Som jag ser fram emot detta! :)


Jul. 23, 2013

Har haft en sååå många bra dagar den senaste tiden. Många dagar på landet, sol, kalas, träning, familj och vänner. Hängt på en strand med mina bästa vänner, gått långpromenad och gosat med min brorsson. Allt i samband med en ny diet som går kalasbra! Droppat 2 kg på 6 dagar och jag är så taggad att fortsätta min resa.

Ser fram emot kommande vecka som bjuder på dans, vänner, fotboll, kalas och St. Annas skärgård. Glad tjej!

https://cdn3.cdnme.se/465950/6-3/pic_51ed6b019606ee63dbf760cd.jpg" class="image">


F*cking history

Dag 3 på dieten var rena rama helvetet. Huvudvärk och illamående. En jobbig natt och en tung morgon. Men efter morgonens styrketräning, ordentlig frukost och några timmar på landet gjorde susen!

Hamburgare (min älskling fixade low carb till mig!) på landet, skoj med barnen och massa sol var precis vad jag behövde. Fick en ordentlig energikick att göra placeringar och allt som krävdes inför kvällens jobb. Som också gick kalasbra! Trötta barn men Dansakademien är bäst i stan så vi levererade som vanligt! :)

Hemma nu och ser på dubbelavsnitten av Hell's Kitchen. Sen ska jag dyka ner i mina jobbpapper och försöka få en eller två koreografier klara! Jobbar alltid bäst med koreografier på sena kvällar, av nån lustig anledning.

Imorgon är jag ledig och ska ner till monstret i lagerlunda, sola och bara vara. Bra fredag! :)


#bestämd

Allt handlar om inställning.
Och för typ 4:e gången så har jag bestämt mig, håller alla tummar för att det går hela vägen denhär gången. Tacksam att jag har My på samma spår så jag har har någon att glädjes med och åt, hata på livet de tunga dagarna och gå i mål med!

I måndags var det dags igen för dans på fotbolls-EM. Tillsammans med Julia målades flaggor på varenda unge och jag var glad att ha min chef där igen. Vi skrattade uppför hela promenaden! :)
Hade en ledig dag med huvudvärk igår och idag hoppas jag på att slippa värken så vi kan njuta av en dag på landet i lugn och ro.


New week

Helgen är förbi och trots att det är måndag igen och jobb på schemat så är jag på topp!

Haft en mysig filmkväll med toppenvänner. Hängt hos föräldrarna och blivit hemburna till Ante och Ida. Spelade spel, drack vin och snackade tills vi blev trötta. Legat däckad i soffan och haft välmående möte med My. Nu är mål uppsatta och dethär SKA gå!

Idag är det dags för andra omgången på fotbolls-EM. Även om det gick galant i fredags så är det skönt att ha chefen hemma så vi kan göra det ihop. Allt är så mycket roligare då! :)

Sitter nu i soffan efter ett litet styrkepass, dricker vatten och planerar lunch. Lika bra att köra hårt! :)


the point is

Det rullar på ordentligt nu!

Hade en supermysig torsdag med Jonna på stan. Lunch, shopping och långfika.

Tänkte ta en sovmorgon idag men så blev inte fallet när nån bestämde sig för att ringa fel och väcka mig 06.37! Men jag kom upp, åt frukost, tränade, åt lunch, packade och han samla mina krafter i soffan innan jag drog iväg till Vasaparken för att kicka igång fotbolls-EM här i stan. Och vilken start! Ungarna var fantastiska och kämpade på så svetten rann!

Jag är så stolt och så glad att få ha detta fantastiska jobb! Verkligen världens bästa jobb! Det är slitsamt, svettigt och väldigt stressigt vid sina tillfällen men tillsammans med en underbar chef, gryma elever och fantastiska föräldrar så kommer man alltid hem med ett stort leende på läpparna! Längtar redan tills höstterminen drar igång så man får träffa dom jämt! :D

Sitter hemma i soffan nu och kämpar med min trötta kropp och hjärna. Ska över till Maria sen för lite film och chill. Saknar min Judith! <3


not that many likes

Igår var det ett rent skitväder här hemma i Norrköping.
Men efter det toppenvädret vi hade i göteborg var det skönt med lite regn.
Tog mig ut till Ensjön för att umgås lite med storebror och tillhörande familj.
Busade med barnet och försökte rädda hunden från det läskiga barnet.
 
Hem för att få mat av Victor som lagade spagetti och köttfärssås.
Hans paradrätt enligt mig. Det är så gott. det är också anledningen till att vi är ihop.
Hämtade upp hans mamma för att skjutsa till Skavsta och sedan hem igen.
Gjorde mig iordning och mötte upp Jonna på Highlander Inn.
Två glas vin och massa prat senare så var det kallt och vi var trötta så vi traskade hemmåt.
 
Svor över mina naglar så dom fick en omgång mitt i natten innan jag somnade ordentligt.
Vaknade imorse av SMS från chefen om fredagens jobb så det var bara att pallra sig upp.
Räkna ihop elever, räkna pompoms, gå igenom danser och göra placeringar.
Ringde och planerade med mamma och Lotta som är änglar och hjälper mig imorgon.
Känner att jag börjar få koll på det mesta. Men nervös. Taggad och laddad!
 
Hemma nu och är klar att gå ut genom dörren.
Ska möta upp Jonna på en sen lunch och kaffe på stan.
<3
 
 

Göteborg 2013

Vilken fantastisk mini-semester vi har haft!
Inte en enda tråkig stund och solen sken hela tiden.
Massa karuseller och så himla god mat.
Pengarna har rullat iväg men det har det absolut varit värt!
 
Klockan ringde okristligt tidigt på måndagsmorgonen och vi drog iväg.
Efter två stopp, dans och musiklekar så rullade vi in i ett soligt Göteborg.
Åt lunch på kinarestaurang och sedan direkt in på Liseberg.
Vi var som barn igen och åkte i princip allt vi såg.
Jag är så chockad och stolt över mig själv som åkt saker jag aldrig trodde jag skulle.
Adrenalinet har pumpat i hela kroppen och jag har skrattat i panik.
Efter massa timmar och ömma fötter var det dags att åka till vårat rum på Lisebergsbyn.
Varm dusch, vila och lite fix innan vi drog iväg till en kväll på Avenyn.
MASSA mat, drinkar och ballonger på Hard Rock Café.
 
Vaknade på tisdagsmorgonen och åt en MYCKET VÄL GODKÄND frukostbuffé.
Gjorde oss iordning, packade, städade rummet och drog iväg till Liseberg igen!
Flera karuseller, sockervadd, glass och spel.
Victor vann såklart en stor låda dumle och jag vann hem ett spel till Sam.
Lite shopping i Lisebergs för att köpa glitterbollar och presenter till familjen.
Rullade hemma åt igen efter att ha undrat vad det var för fel på Carl Einar Hekner...
 
Kom hem och slängde mig i soffan.
Trött och glad.
Hoppas på en liknande semester nästa sommar med exakt samma människor.
Världens bästa! <3
 
Love overload.
 
My och Linus, fantastiska människor.
 
Piña Colada på Hard Rock Café.
 
LYCKAN VAR TOTAL!
 
jag har världens bästa vän.
 
såklart att han skulle vinna!
 
glitterbollar! :D
 
påväg hem igen...

Lata dagar

Har verkligen semester nu!
Har hunnit med massor de senaste dagarna och jag är så sommarlycklig att det nästan är löjligt.

Mysig onsdageftermiddag och kväll i Linköping med fina familje-vänner och Nattid bjöd på laxmiddag och efterrätt på sin inglasade altan.

I fredags hade jag och mitt hjärta dejtdag med minigolf, glass, mysmiddag och bio.

Lördagen tillbringades på landet ute hos kusinerna med stor del av släkten. Alltid lika kul att få träffa dom och vara prata och skratta. Blåste bubblor, gungade, kollade på båtar och drack vin.

Idag är det söndag och vi har varit hos mamma och pappa hela dagen. Ätit pannkakor och glass. Badat med Sam och hjälpt pappa att bygga friggebod. Nu ligger vi hemma i soffan, helt soltrötta och ser på Die Hard 4. Ska strax börja packa för imorgon åker vi äntligen på en mini-semester till Göteborg. Två dagar med pv, bv och bv's pv. Liseberg och god mat.

https://cdn1.cdnme.se/465950/6-3/pic_51d99f63e087c337a31e073a.jpg" class="image">


Get lucky

Har verkligen noll koll på dagar och tid. Jag har nog tagit semester på riktigt, hihi! Så när mamma ringde igår och frågade om jag fortfarande skulle med imorgon satt jag som ett frågetecken i soffan? "va? Imorgon? Vad är det för dag? Vad ska jag göra imorgon?"

Juste! Vi ska till Nattis och Mattias. Fika och titta på deras hus i Linköping! :D inte träffat Nattis på hur länge som helst så det ska bli riktigt trevligt!

Men det är inte förrns i eftermiddag så innan det tar jag tag i lite jobb här hemma, mail och planering inför fotbolls-EM nästa vecka. Att få ihop vilka elever som kommer vilka datum är inte det lättaste men börjar få lite rätsida på det iallafall. Är så jäkla nervös men samtidigt SÅÅ taggad! :D

Nu: frukost och film!


Jag är glad. För jag är nöjd.

Mycket nöjd med denna tisdag!

Haft besök av en granne som bor båge trappor upp som är intresserad av våran 1:a så viSade gladeligen upp den för honom och det verkade som om han ville ha den så nu håller vi tummarna! :)

Åt pannkakslunch och åkte iväg till möbelaffärer och Elgiganten för att hitta ny soffa och ny tv. Hittade massa saker vi ville ha men väntar tills vi kommer närmare flyttdatumet.

Hemma nu, hyrt film och Victor lagar tacos. Imorgon väntar fest med Victors kusiner så det får bli lugnt idag.


Can't wait!

Ny vecka och med den kom Victors semester! Jag for upp ur sängen och gjorde mig iordning för en heldag med tjejen som jag aldrig blir av med. Aldrig vill bli av med. Jonna! Vi satte fart mot Linköping och gick två vändor på IKEA och handlade oss lyckliga och åt oss mätta på köttbullarna, såklart!

Tog en sväng förbi Sörsjön och tog ett kvällsdopp i kvällssolen. Filip tog med sig en gummibåt och vi försökte undvika att blöta ner hår och ansikte. Väl hemma blev det middag och packa upp alla Ikea-påsar. Nu blir det en väldigt sen kvällsmat innan jag slocknar.

Hoppas på att få med Victor på lite fönstershopping imorgon. Vill verkligen hitta en ny soffa!! :D



RSS 2.0