#kärlek

Tidigt igårmorse hämtade Moa upp oss tjejer (mig, Maria, Sara och Denise) och vi satte fart mot Södra Finnö. Med ett stopp i Söderköping för att handla lunch och kvällssnacks så rockade bilen längs med den smala landsvägen. Skämten flödade och vi sjöng högt med till alla låtar som radion bjöd på.

Kom ut strax innan 10.00 och kramade hårt på Anna och hennes föräldrar, glada att äntligen skulle vi allesammans tillbringa hela helgen ihop! Lunch i solen och dagens första glas vin. Badade i havet och solade på altanen. Anders bjöd på drinkar och samtalsämnena avlöste varandra. Grillat till middag och vi pratade tills solen gick ner. När myggorna halvt åt upp oss flyttade vi in i lillstugan och fortsatte diskussionerna.

När vi slog upp våra ögon imorse hamnade vi genast i hammocken och satt där större delen av förmiddagen och lunchen. När regnet flög in över oss packade vi ihop oss och började färden hem igen. Ringde mamma och sjöng för henne på hennes födelsedag och hatade på den eviga kön genom Söderköping.

Jag har varit hemma i några timmar och sovit större delen. Skönt att vara hemma hos min karl men skulle ge mycket för att få tillbringa en kväll till med mina fantastiska tjejer. Världens bästa! Tack för en underbar helg! <3

https://cdn3.cdnme.se/465950/6-3/pic_51f5593addf2b35bbc5185b4.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0