Seriös internetshopping

för tillfället är det bara fönstershopping via nätet som gäller då det börjar bli ont om pengar i plånboken men så fort lönen kommer (om ca 15 dagar) så ska jag klicka hem 3 par solglasögon, en somrig vardagsklänning, någon partyklänning och kanske några skor. Jag känner hur jag verkligen vill ha stilen så går lite mer åt street-hållet. Gulligt och sött är inte min stil och därför passar Shuttershades och Millionair Aviators-brillor mig mer. Skulle man kanske kosta på sigsjälv en väska och en klocka också? Jag menar, det är ju inte så ofta som jag unar mig själv att köpa hem kläder och accesoarer via nätet. 

tuff kommer jag vara. WÖW!

bilder kommer när jag klickat hem det som jag bestämmer mig för. 


31 mars

ännu en månad har gått förbi, helt otroligt vad fort tiden går. Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och jag har faktiskt haft riktigt trevligt den sista tiden och den tid som kommer verkar bara bli bättre. har dock en känsla av att denna vecka kommer gå relativt sakta men men, solen skiner och jag har en helt del planerat så jag kommer inte ha tråkigt iallafall.

idag - träning
onsdag - jobba
torsdag - bio
fredag - fira sara + utgång
lördag - ?
söndag - träning

sara fyller som sagt år på fredag och det ska firas med buller och bong. Min bästis fyller äntligen 18 år och utgång på Otten är planerat. Ska bli sjukt kul men hon är ju så förbannat svår att köpa present till. Hon säger ju aldrig vad hon önskar sig. What to do?

Nu ska jag nog röra mig mot övervåningen, dra igång en härlig vår-skiva och börja göra mig iordning. Svanslös skulle ringa när hon kommer hem ifrån Maxi och då ska vi åka till vrinneviskogen och gå en sväng. Det är så fint väder (och tydligen skönt utomhus också om jag ska lyssna på svanslös) Träningen börjar inte förrns 20.0 ikväll så jag har några timmars tid att slå ihjäl. Alltid trevlig att gå en promenix med en vän som tidsfördriv. Men nu, fixelifix.

Birthday-Brother!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, STOREBROR! :D

ÄLSKA SPIN CITY

- ditt jobb kan drivas av en alkoholiserad orangutang!
- ska det tolkas som en pik?

sådär, nu har man varit hemma ett par timmar och är faktiskt inte alls lika trött som jag var senaste jag jobbade på badet. Då kom jag hem och slog ihop totalt, somnade på 5 minuter. Ikväll var jag bara seg, hade ingen ork att träffa någon så jag parkerade mig själv i soffan för kvällen. Tillbringat kvällen vid MSN för att få klarhet i vissa saker och bara vara social med andra. Har, via ansiktsboken, hittat två pojkar som vi träffade en dag (eller två?) på Cypern. Captain Andreas och Kortleken. (andreas och henrik, förklaringen kan jag ta någon annan dag) Alltid trevligt, kul att det var just dom man hittade också :)

Ingenting planerat imorgon. Nästa gång som jag jobbar är på onsdag (16-20) så imorgon verkar det som om jag får vara ledig. Ska sova länge och försöka hinna med någonting vettigt på dagen innan det är dags för träning hos Carro med tjejerna och jag ska äntligen få träffa både sara och sofie igen.

Nu ska jag sova.
hejssvejs.

30 mars

Då var det måndag igen och jag är ett relativt strålande humör. Det enda som bär emot är det faktum att M just nu är på väg bortåt men som sagt, jag överlever. Det är fint väder och om veckan fortsätter som den började idag så kommer jag snart få se honom igen. Micke ringde in mig att jobba i simhallen ikväll. Så mellan vill ni mig något ikväll (ca klocka 16 -  20) får ni komma bort till badhuset och ta ett par längder i poolen. Jag lovar att rädda er om ni får kramp ;D

Vi hörs ni!

glada tjejen

jag fick träffa M iallafall :)

som sagt, en vecka. det ska jag nog överleva.

ih!


29 mars

Någon som försov sig imorse? Inte jag, jag ställde om klockan redan när den slog om från klockan 02.00 till 03.00 inatt. Fick dock lite panik imorse när jag vakna då jag totalt hade glömt bort att jag faktiskt hade ställt om klockan. Trodde klockan var alldeles för mycket och att jag var sjuukt försenad till jobbet men ICKE. Kom dit i god tiden och sedan flöt dagen på i bra hastighet. Var kanske lite för många en stund och jag fick då erbjudandet att gå hem. EEH NEJ TACK. Jag jobbar så sällan att jag varken ville eller hade råd att gå hem 3 timmar tidigare. Jag jobbade tillochmed nästan en timme extra innan jag åkte till sara och åt tårta eftersom vi firade Magnus (sara's pappa) födelsedag. I skrivande ögonblick sitter vi hemma hos Moa och ser på "Con Air". Var inte alls sugen på att se den när alla började hetsa om hur bra den är (det är nått med mig om att säga emot bara för att folk hetsar) men nu i efterhand tar jag tillbaka vad jag sa. Filmen är bra. RIKTIGT bra. och rolig.

- det här är fienden. Det här hangaren. Det är vårat flygplan.
- vad är det där?
- .... en sten.

Ska nog åka hem ganska så direkt efter filmen, det verkar inte bli som om jag får säga hejdå till M ikväll. Jag får istället hoppas på att jag får se honom ganska så direkt efter att han kommit hem ifrån spanien. Usch, en hel vecka till :( Jaja, jag överlever.

nu vara social. hejs.

"men du Becka.. vad ska d... kallade jag dig nyss Becka?"

okeeeej. Att jobba idag gick bättre än förväntat, känns bra. Hade räknat med att göra sååå mycket fel men idag hade jag tempot och den positiva energin tack vare att man jobba med bra folk som fick mig att skratta och dom backade mig bra. Tiden gick fort och innan jag visste ordet av var det dags att räkna kassan och klocka ut. Väl hemma hade min faster och farbror redan anlänt och dom satt tillsammans med mamma i köket och kollade på nära pappa lagade till käket. Var en snäll dotter och brände ut Pappa's Status Quo-skivor innan annan hämtade upp mig och vi åkte till Moa. Hann se ca 10-15 minuter av Robinsson innan det var dags att göra isbjörnarna en tjänst och stänga av alla lampor och annan ström i moa's lilla lägenhet. Detta gjorde dock Micke lite halvt frustrerad men vi överlevde och hann precis få på TV igen till att matchen mellan sverige och portugal började. Matchen var lite av en besvikelse måste jag erkänna, det hade gärna fått bli oavgjort men fan inte 0-0, tråkigare än så kan det fan inte bli. Gjorde tppert försök att spela Pratmakarna men gav upp efter ett par omgångar av duellen och hitta rätt ord. "- Man kan blåsa upp dom, dom är färgglada. - EN BARBARADOCKA!"

Åkte hem ganska så direkt efter matchen, snälla Anna skjutsade mig hem och jag gick direkt till soffan i mitt rum och när TV kom igång märkte jag att "The Fast and The Furios" visades på 6:an. Mycket bra film och det är så jag har tillbringat de senaste timmarna. Ska närsomhelst sova eftersom imorgon är det kneg igen som gäller. Så, nu ska jag krypa till kojs, tänka igenom dagen i minsta detalj och hoppas på att jag får som jag vill imorgon. Förbered dig på de värsta - hoppas på de bästa.

Godnatt mina vänner.


28 mars

Godmorgon!  Dålig uppdatering igår men jag var trött så.. det fick vänta till idag. Jobbade ytterligare en dag (4 timmar) på Badhuset. Gick mellan 16 och 20 vilket betyder att man i första hand ska se till avdelningarna. (Spola av golv, sopa, byta soppåsar, mm) Men när jag kom dit hade precis Klara gjort hela huset så jag ställde mig tillsammans med Otilia och höll koll så att alla flöt i simhallen och äventyret. Dock var det så himla lugnt att det fanns i princip ingenting att göra. BACK UP var där för att hålla ställningarna men vi gick mest omkring och spolade golven eller satt inne i äventyret och slängde då och då ett vakande öga mot bassängen. Cool som fan kände jag mig när dom gav mig en walkietalkie :D fyfan vad tuff jag är. Skulle träffat Mia och Anna igår efter jobbet men vi la det på hyllan, mia skulle jobba och anna & jag var helt döda efter våra respektive jobb. Jag stannade hemma med päronen och såg på Let's dance. Jag grät när Laila och Tobias dansade sin sista dans men hjärtat skrek: HEJA MAGNUS. och mitt hjärta gjorde sig hört. Grattis till Magnus och Annika. En liten notis: jag vill också bli bjuden till New York av Laila :O

Nu ska jag gå upp och hjälpa min far med frukosten och sedan göra mig iordning. Mellan 12.oo och 16.15 jobbar jag på MAX idag. Jag är inte helt överlycklig men men, pengar är pengar. Ikväll kommer faster, farbror och lill-kusin hem till oss och käkar innan jag åker hem till Moa för en mysig kväll med fina vänner.

Jag hade bestämt mig att: nej, jag hör inte av mig. Inte denhär gången. Och det behövde jag inte, han hörde av sig till mig allafall. ni skulle sett mig igår när jag då insåg att M hade SMS:at mig. Johodå, lite tänkte han på mig allt ;D Jag blev glad, glad, glad :) KOM HEM!

Nu, frulle.

27 mars

Morrn Morrn!
Tycker faktiskt att det borde vara dödsstraff på folk som väcker en klockan 06.15 för att dom vill ha skjuts när man jobbade sent kvällen innan och inte börjar förrns 16.oo idag. Jag höll på att somna i bilen när jag åkte över hamnen. Och inte nog med det, när jag väl kom hem igen så märkte jag att mamma hade ju såklart låst dörren och jag hade inte tagit med mig några nycklar. Det var bara att åka tillbaka och hämta hennes nycklar, sur och trött.

Sitter i soffan, ska se på "hairspray" (JAG SAKNAR ELIN!) som börjar om några minuter. Resten av dagen ser mer eler mindre ut såhär: sova, duscha, göra mig iordning, äta och sedan jobba mellan 16 och 20. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Det är fredagkväll men jag har absolut ingenting bestämt. Känns lite sådär om jag ska vara ärlig. Nån som vill hitta på nått?

Bada bör man.

hej. mig kropp är död, jag har ingen somhelst ork till nånting.

Några timmar i äventyrsbadet tillsammans med Maria, Anna, Moa, Micke och Simon. Åkt rutschkana, klättrat på klätterväggen, åkt i strömmen, lekt Herre På Täppan(jag på micke's axlar spöade moa på simon's axlar totalt!) och allmänt bara flummat runt. Tappat nyklarna nånstans på botten av bassängen och väntat onödigt länge på vårann mat. Iochmed att vi tappade nyklarna gav sig Mia's på försök att be smårbarnen att leta efter dom men misslyckades. Allt slutade med att vi fick klippa upp skåpet OCH köpa ett nytt hänglås. När vi skulle handla mat så tog dom såklart inte kort så vi fick springa ut till kassan för att ta ut pengar. Krångligaste kunderna på hela dagen.

Hann hem en snabbis för att göra mig iordning innan jag började jobba. Gick faktiskt riktig bra. Kan inte räkna de varv jag gått runt poolerna för att hålla koll, Kan inte räkna de gånger jag har spolat av med en lååång vattenslang inne på damavdelningen och jag kan inte heller räkna de gånger jag förbannat mig själv för att jag glömde foppatofflorna hemma för nu har jag så förjävligt ont i knän och fötter. Annars har mesta delen av dagen gått åt att hålla reda på alla ungar som inte har sunt förnuft nog till att förstå vad man får och inte får göra på ett badhus. SUCK! Vi blev klara så pass tidigt idag att jag och mina nya arbetskamrater tog en timme nere i relaxen en timme innan vi gick hem. Erik körde "bastu extreme" på mig och pontus och det är nog tack vara den som jag är så seg just nu. Sova låter skönt. Så får det bli.

Imorgon jobbar vi igen, 16 - 20.
lördag jobbar vi igen, 12 - 16.15
söndg jobbar vi igen, 12 - 17.15

Godnatt!

26 mars

Godmorgon! För en gångs skull är jag uppe samtidigt som alla andra som jobbar. Dock har jag varken ätit frukost eller bytt om till vanliga kläder. Sitter fortfarande i myskläder eftersom jag var tvungen att skjutsa mamma till jobbet. Måste börja packa ihop mig och käka frukost snart eftersom om ca 1,5 timme ska jag vara på badhuset. Kommer vara där i 12 timmar idag. Klockan 10 - 13 ska jag bete mig som vilket småbarn somhelst i äventyrsbadet med Moa, Anna, Maria och Micke. Klockan 14 - 22 ska jag, som jag berättat förr, provjobba på badet. Så, 12 timmar på badhuset. Det kommer bli en lång dag.

Igår hände nått som jag allvarligt talat inte trodde skulle hända. En ursäkt som jag aldrig trodde skulle komma. Måste väl erkänna att jag hade överlevt utan den men det är ju alltid skönt att man kan komma över småsaker (?). Förstår inte ens riktigt varför han blev sur ens. Oh, karlar..  Kan inte leva med dom - inte utan dom.

Nu ska jag äta och packa. Vi hörs ikväll. Kanske.

onsdag 23.54

Mitt problem har aldrig varit att jag skulle ha ätit för mycket. Tvärtom. Jag äter väldigt sällan. Och när jag väl äter så är det inte nyttigt. Mitt största problem ligger i det vita brödet som ligger mig varmt om hjärtat. Men de tär slut med det nu. Knäckebröd är tamefan lika gott. Om inte godare.. Tuggmotstånd är bra. Jag känner redan efter bara ett par dagar mycket piggare och jag orkar mer än vad jag själv visste. Såhär fortsätter vi. Mer mat åt mig!

Bra dag, en klart godkänd dag. Puss på solen som sken hela dagen. Sånt tycker vi om. Röjde runt inne på Maxi i ca 1,5 timme med Sara mellan stadium, H&M och ICA's olika matavdelningar. Sara ville bjuda på lunch som tack för att jag skjutsade henne men jag övertalade henne att betala mina två konserver med vita bönor i tomatsås. Hon har tjatat om hur gott det är så jag tänkte att nån gång ska man värt pröva. Helt klart godkänt. Förstår varför fattiga studenter lever på sånt. Billigt och gott. Våfflor med hela familjen + stina och hunden hemma hos morföräldrarna innan jag åkte till gymmet och pumpade arm-och-bröst-muskler med Micke och Simon. Lyckades klämma in lite mag-övningar också och stretch såklart. Micke fick trycka mitt ben uppåt när jag stod mot väggen och resten av gymmet undrade vad mitt fel var. Väl hemma igen kollade mamma hur mycket jag kommer få tillbaka på skatten och det var heeeelt okej! 2 264 är alltid bra att ha i sommar.

M åker inatt och jag vet inte riktigt när jag får se honom igen. Men men, jag överlever och håller tummarna för att dagarna går fort. Jag menar, jag har ju en hel del att göra de kommande dagarna. Oh, på tal om ingenting! SARA FYLLER ÅR NÄSTA VECKA! :D kommer bli så förbannat kul. Men vad att köpa? :O Hon är lite krånglig den lilla damen. Vet aldrig vad hon ska önska sig. Hon får snällt följa med på stan och peka på nått. Så de så!

Nu ska jag nog sova, den är en lång dag imorgon.

Våffeldagen

Så sant som det är sagt, Idag den 25 mars är det Våffeldagen och jag ska äta så mycket våfflor att jag spricker. Det är nämligen så att mormor och morfar har bjudit hem mig, mor och far till dom för att fira denna dag. Jag tror itne jag åt några våfflor förra året? Fy på mig. Just därför ska jag unna mig flera stycken just idag.

Men först ska jag och Sara åka till ICA Maxi. Hon ska handla mat och jag ska köpa ett par svarta badbyxor som jag behöver till imorgon då det är dags att provjobba på badet. Jag tycker faktiskt det ska bli kul, har ingen aning om VAD jag ska göra men det är ju precis därför jag ska dit; att lära mig.

Nu, fixelifix.


plötsligt kom tystnaden. bokstavligt talat. inte igen. sluta malin.


24 mars

En så sanslöst ovärd dag. Har inte gjort särskilt mycket alls men trots detta har dagen gott väldigt fort ändå. Har kommit på hur långt ett år faktiskt är och det som fick mig att komma på det var melodifestivalen-skivan. FÖRRA årets skiva. Letade fram Frida feat Headline - upp och hoppa. Den låt som spelades konstant när moa och jag körde runt i hennes volvo-cab sommaren 08. När jag hörde låtens toner kastades jag bakåt flera år för en stund men lika snabbt kom jag på att det var ju faktiskt bara några få månader sen. Kanske gick inte 2008 så fort iallafall?

Har som sagt inte gjort något under dagen som är värt att skriva om men kvällen bjöd på dans. Det lyckas alltid vara någon borta men idag var det näst intill löjligt. Av 10 möjliga så var bara 4 där. Jag, Rakhi, Sofie och Ida. Inte för att det hindrade oss. Nej nej, vi körde på. Skrattade en hel del och gjort klart slutet på dansen. Hann även ha ett mycket intressant och inspirerande samtal med Caroline om hösten. Ännu en jobb-möjlighet och det passar mig perfekt :) Jag håller tummarna och längtar nu mer till hösten än till sommaren.

Nu är jag hemma igen och sitter där jag brukar avsluta mina kvällar, i soffan framför TV:n som visar Big Brother, Navy CIS och Scrubs. Ska sova nu, tidigt för en gångs skull. Vi hörs. Hejs!

En Påminnelse

   
     
     
     
     
       
     
     
     

      
     

mina minnen tillsammans med är är bland det bästa livet har gett mig.
ni är mina bästa vänner och jag älskar er.

It's no secret.

till er stackare som inte förstod att mitt hejdå-inlägg gick i ironins tecken så säger jag; nej, jag ska inte åka utomlands. Men jag önskar att jag skulle för dethär kan tamefan inte vara sant. Solen sken som aldrig förr och sen börjar det snöa igen. Men men, mer svenskt kan det väl inte bli, eller? Regn på midsommarafton, ingen snö på julafton, snö när det ska vara vår, tystnad på bussar, sura pensionärer och astrid lindgren. Det är sverige i ett nötskal.

Jag har träningsvärk överallt. Vågar jag ens tänka tanken på hur jag kommer må när jag slår upp ögonen i sängen efter ett par timmars sömn? Den dag - den sorgen. Vi tränar och stretchar bort det.

tisdag: dans
onsdag: gym
torsdag: jobb
fredag: ?
lördag: jobba
söndag: jobba

Varför kan jag inte bara lyssna på min egna råd? Jag har sagt hur många gånger somhelst att jag måste sluta vara så nojig och sluta överanalysera allt som händer och allt som sägs. I förra veckan fick jag en rejäl tankeställare och även ikväll fick jag svart på vitt att jag ska sluta med detta. Dock är det tyvärr lättare sagt än gjort men jag kämpar på. Jag kommer säkerligen hinna bli ledsen eller dylikt flera gånger om men men, jag vet vart jag står.

nu ropar sängen. hejs.

Måndag 22.40

Wuhu! Det är kul att gymma. Och med sara är det ännu bättre. Började springa backintervaller i 20 minuter och fortsatte sedan med armar, bröst, mage, lår och rumpa innan vi stretchade och jag kom fram till att något är fel i mitt vänster ben. Något sitter fel och det gör ont att sitta i spagat, det brukar inte göra ont annars så nu undrar jag; vad är fel? :| jaja, det var iallfall riktigt kul att ha några timmar tillsammans med sara då vi peppade varandra tills vi inte orkade mer. Nu jävlar, nu är det allvar! Vi måste börja tänka på beach 2009. När vi tränat klart la sig sara i solariet och jag fick till min glädje ett glädjande besked ifrån badet. Jag ska provjobba på torsdag kl: 14 - 22 :D Det känns som om min tid kommer tillbaka nu. Tjohej, jag är pepp!

En sallad på PAUS inhandlade och sedan bilade vi hem till mig och slängde oss direkt i soffan för att se på Madagaskar 2. Den rekommenderas :) Slocknade så fort Sara åkte hem, mådde lite illa så jag tillät mig att gråta en skvätt. Gjorde mamma sällskap när hon skulle hem till lotta och magnus och mata deras kanin eftersom dom två lämnat oss här hemma i slasket för att åka Barcelona. Sara ringde och ville låna film så jag åkte direkt och det är precis där jag är nu. Pallade inte vara hemma så jag tänkte tillbringa några lugna timmar här innan jag åker hem och sover. Nyss sett på "Spårlöst" som fick oss att både gråta och längta utomlands. Vem vill följa med till Hawaii?

En frukost att rekommendera.

Ägg
massor med gurkskivor
knäckemacka med smör och leverpaste
ett glas me exotisk-nektar-juice

mättande OCH gott.
ska nog köpa bär och göra en smoothie när jag kommer hem.

Hejdå.

nae nu jävlar. Nu packar jag och drar från sverige.
jag tycker att det räcker med snö nu.
fy vilket äckel-väder. det som var så soligt och fint.

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!


23 mars

Goddagens!

Gårdagens huvudvärk fick mig att somna näst intill så fort jag kom hem ifrån Moa. Satt en kort stund vid datorn men folk var bara sura och det var inge kul att prata med dom alls. Här försökte man göra dom på bättre humör och får bara "tsss..." tillbaka. Då gick jag och la mig. Vaknade, som vanligt, av SMS från maria. (4 - 0 till dig) och ett ifrån Sara som undrade om vi ska träna tillsammans idag. Så får det bli. Närsomhelst ska jag leta fram något snyggt att ha på sig på gymmet och slänga i mig en rejäl frukost.

Kvällen är inte planerad men jag antar att jag blir sittandes vid datorn då Fredrik var så snäll igår och la över några filmer till min externa hårddisk och dom vill man ju såklart se då. Te.x Wall-E och Slumdog Millionare. Det är nog det som jag ska göra idag och så lite popcorn på det.

Nu, frulle.

22 mars

rolig teater. mamma skrattade så hon fick chippa efter andan och jag skämdes lite när folk framför vände sig om för att se vem som höll på att dö av kvävning. Mamma bjöd på två cider och det serverades god mat. Hemma hos Henka och Stina bjöds det på mer mat, dom öppnade försenade julklappar och sedan diskuterade vi allt ifrån roliga dialekter, faster karin och hur våldsamma barn som mamma har. Fick skjuts till sara där festen redan var i full gång. Simon och micke var snabba att kommentera att dom hade läst min gästbloggning innan simon hade sönder ett glas och trampade alla på tårna. Någon (vi vet fortfarande inte vem) spillde ut en liter mjölk i köket så jag och sara fick tillbringa 20 minuter av festen av att torka upp det. Efter att ha fått en spark i nyllet av Micke så tyckte jag att han förtjänade lite hämnd. Jag vred ur disktrasan över huvudet på honom. HAHA! En sväng förbi Deli innan vi drog oss mot Hugo's. Kvällen slutade i kaos, tårar och tröst i anna's bil. Jag fick med mig M hem för natten och det gjorde mig lite gladare. Dagen har tillbringats i en bil och uppe i eskilstuna. Finns inte så mycket mer att säga om det.

Det är ju söndag och vi vet alla vad det betyder. Beck hos Moa och det är just där jag befinner mig just nu tillsammans med fredrik, anna och maria. Kvällens film heter "I Guds namn", känsliga tittare har varnats och jag har en känsla av att jag kommer vara riktig arg när filmen är slut. Det är nått med religion som gör mig förbannad. Så här sitter man nu med en kopp thé och tycker att det är väldigt dåligt av mig, anna och maria att sitta med datorerna när det faktiskt är filmkväll som är planerad. Så därför.. hejdå.


21 mars

bara för att sara & jag pratade datum igår så vaknade jag upp idag med en stor klump i magen coh den kommer hålla i sig ändå tills jag kommer hemifrån och får tänka på något annat. Augusti, september, oktober, november, december, januari, februari, mars. 8 månader. Så fort det har gått men det känns som en evighet. Kanske för att "vi" tog slut redan innan sommaren ens började? Jag mår bättre utan dig.

pappa ropade nyss och ville att jag skulle komma upp på övervåningen. Min första reaktion var; "vad har jag gjort nu då?" men sedan visade det sig att vindtrappan var nedfälld och han ville att jag skulle klättra upp. Min andra reaktion var; "och varför gör inte du eller mamma det?" Och vet ni vad jag får för svar?!?! "trappan har gått sönder, jag vill inte klättra upp då" Tack älskade Pappa, tack. Vi utsätter ditt enda barn och enda dotter för ren livsfara! Jag fick klättra upp för den jävulska stegen med risk för mitt eget liv endast för att mamma och pappa ville få upp några väskor och en lampa på vinden. Nu hoppas jag att ni förstår att jag överdrivet detta en aning. Pappa stod såklart och höll i stegen och mamma stod beredd att ta emot mig IFALL den skulle ge vika.

Anyhow.. idag är det lördag och en väldigt fullbokad sådan så detta blir dagens första, enda och sista inlägg. Ska om ca 1 timme och 45 minuter befinna mig på nån teater här någonstans i stan där jag och min mor ska möta upp trevligt folk ifrån hennes jobb och vi ska se "Hal som en ål". Har bara hört goda saker om den så jag är väldigt pepp och hoppas på att få några goda skratt. Det bär av, direkt därefter, hem till storebror och stina där vi ska ha födelsedag/jul/hejdå/för-fest innan jag fortsätter min kväll hemma hos sara med fina vänner och partaj så det sjunger om det. Vidare mot Hugo's som har Karateklubben ikväll och mer vet jag inte.

SJ har damp. Tågen är konstiga vilket kommer resultera i att jag åker bil upp imorgon tillsammans med Maria som sällskap :) Kommer därför inte bli kvar alls lika länge utan åker hem direkt efter träning och det kommer i sig bli ganska skönt för då kan jag duscha och äta i lugn och ro innan jag åker till Moa för att, som traditionen säger, se Wipeout och Beck tillsammans med mina vänner. Nu ska jag .. göra nått annat. Hejdå.

De, vars öde är att brinna, ska brinna.

Är det verkligen fredag? Det hade jag aldrig trott om inte pappa hade ställt sig och lagat fredags mat, om dom inte hade visat Let's dance och om inte jag hade varit sååå pepp inför imorgon. (mer om det imorgon) Trodde att denna fredag skulle bli en hemmakväll framför tv:n med min mor och min far men icke. Tog bilen till smedby och tillbringade några gyllene timmar med Sara. Skitsnack (bokstavligt talat) i köket, Let's dance vid soffan och musikletande vid datorn innan jag åkte hem igen. Har sedan dess sett halva Hundtricket, fortsatt leta musik och gråta en skvätt. Det var så otroligt dumt sagt av mig. Det är verkligen dags att sluta oroa mig och börja lita på folk. Alla kan inte vara som folk (inte alla, men många) ifrån krokek och det tackar vi våra lyckliga änglar för.


okej, jag bor längst ner i källaren. Så långt in man kan komma. Och TROTS DETTA så hör jag ändå min pappa snarka högt och tydligt. Dethär kommer bli en låång natt. Jag är trött, men inte så pass trött att jag skulle somna om jag gick och la mig. Är pigg men inte så pass pigg att jag orkar resa mig ur soffan.

----------

det fick bli en liten paus.
Var tvungen att åka en sväng och hämta en vän ifrån krogen.
Läskigt värre! =/ hoppas du mår bättre imorgon.

nu ska jag nog iallafall sova. Har ju faktiskt ingenting bättre för mig. Gotta mig lite i att jag, för en gångs skull, faktiskt var smartare än Moa. Är det bara jag som vet vad som menas med "genom sigsjälv känner man andra" ? Kan tänka mig att Anna förstår också, hon brukar aldrig svika ;D Och med dessa ord lämnar jag er nu. Sov så gott, vänner små. / Malin.

Kvällens

visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut. Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla här omkring. Det fanns en kärlek men den har brunnit ut. Du fick fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår men det var för länge sen för att ens komma ihåg. Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen? Jag gav upp för länge sen. Du är kvar med samma folk, kvar med samma man, lever kvar i samma damm och du går i samma kläder. Blir glad av samma rus som en lögn i ett vackert väder i ett övergivet hus. Det är att leka med eld när du drar upp dethär igen för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara. Jag gav upp för länge sen.





underbara Melissa Horn.

Good Hairday

 

äsch, crazyfärg eller inte, jag är nöjd.
nöjd med längden trots att hon tog av en bit,
den bruna färgen är fin,
och luggen är på plats igen.

20 mars

Goddagens! Trodde att det skulle kunna bli en aktiv dag idag också men icke. Vaknade strax efter 10 och har sedan dess bara suttit i soffan och myst med en varm filt, roliga halvtimmes-serier och i skrivande ögonblick mumsar jag på en alkoholfri päroncider, jordgubbar och lyssnar på Markus Krunegård. Vädret sviken idag. Solen skiner inte alls lika mycket och det är bara några få plusgrader men jag antar att man ska vara glad för det lilla man kan få.

Det är fredag och jag har ingenting planerat. Eller jo, jag ska senare ikväll träffa både sara, anna, ida, tobbe och jonas men VAD vi ska göra är ännu inte planerat. Hoppas egentligen på en sån kväll som vi hade för ganska många veckor sedan. Vi samlades i Ida's kök, åt muffins och drack thé och loka päron. Spelade allt ifrån Pictionary till memory. En sådan kväll håller jag tummarna för. Har ännu en gång fått erbjudande om att åka upp till dalarna och hade jag pengarna hade jag inte tvekat en sekund. Skulle vara skönt att komma bort några dagar. Men nae, jag är luspank och det finns ingenting som kan hindra mig imorgon från att festa med mina vänner imorgon då det bjuds till förfest hos sara och sedan en efterlängtad tripp till Hugo's. Ska bli intressant att se hur bakis och trött man är på söndag när det är träning i Eskilstuna som gäller. Grattis säger vi till Sanna som gått upp i guldklass och därför ska träna med oss härdanefter :D

Igårkväll åkte jag ut till åby och familjen Wilhelmsson där sandra fixade mitt hår. Planerade att lägga i blont där jag haft rosa/lila innan men .. det blev neonrosa med små inslag av blont lite här och var så vi färgade alltihop brunt. Klockan var så pass mycket när vi la i den bruna färgen att jag fick åka hem med färg och folie i håret och skölja ur när jag kom hem. Så nu är håret helbrunt. Väldigt fint och åh-så-tråkigt. Jag har inte varit helbrun i håret på flera år! har alltid haft nån crazyfärg (typ lila, rosa, rött eller blått) i tillsammans med det bruna men icke denna gång. Håret ska få vara helbrunt ett tag så att det får lite innan vi börjar färga det igen. Istället får det bli löhårs-slingor. BLÅTT :D .. så fort jag får pengar och det lär inte hända på ett tag. FUCK!

Nu är det dags att fixa till sig. klockan är ju liksom halv 4..

torsdag 20.04

Hej. Nu är jag hemma igen efter en mycket fartfylld dag. Började dagen med att åka till badhuset och möta upp de andra som skulle göra prov ihop om att få jobb. Var där lite väl tidigt så jag satt och kollade på de glada barnen som lekte så glatt (inte särskilt snällt men men) i bassängen. Halv 2 var det vårann tur att få gå i vattnen och jag klarade nu det sista provet. (en längd med boj, hämta docka på botten ca 4 meter ner och sedan bogsera tillbaka) 1.47 tog det, klart godkänt. Ställde mig i en varm skön dusch och gjorde mig iordning innan jag åkte tillbaka hem för att hämta Jonna. Vi var pepp att gå en rejäl sväng i Vrinnevi i den varma solen. Började varmt men inne i skogen var det kallt mellan alla träden.

jonna - peppar peppar ta i trä. Vart fan finns ett träd?!
jag - jonna.. vi är i en skog.

Vi hade ju planerat att gå en lång promenad så vi gick inte våran vanliga sträcka. Utan vi vandrade på, längre och längre in i den mörka skogen. Så långt att vi inte hade en aning om vart vi var. Tur att det är stigar och att alla bär tillbaks till början för annars hade vi nog fortfarande varit ute och vandrat. Efter 5,5 km var vi framme vid bilen igen och så kalla att våra små öron var helt röda.

Nu blev det snabba puckar igen. Ska åka till åby och bli fin i håret. HEJS:


MEH!

det verkar som om dom har slutat visa "Rosa Pantern 2" på bio :(

inte coolt.

19 mars

Gosh, så pepp jag är!
Tack Sara! verkligen, Tack!
nu jävlar.

En morgonpigg Malin vaknade idag med solen i ögonen. Jag tror inte man kan börja dagen på ett bättre sätt! Det är dagar som dessa man önskar att man fortfarande gick i skolan, man tillbringade varje rast på skolgården iförd sina solbrillor tillsammans med my, trollis och jozza på bänkarna. En kopp thé/kaffe och jozza's ipod spelar nån låt som vi alla diggar till. Denise, Frida och Camila satt på en bänk lite längre bort och rökte varsin ciggarett. Malin skulle efter en stund hitta oss och säga nån rolig kommentar om Styven. Shit, jag saknar dom dagarna! Iallafall.. Vi får hoppas att det fina vädret håller i sig för kommer det en enda snöflinga till så flyttar jag söderut. Mer sol åt folket. Jag vill gå till parken och se IFK spela. Jag vill äta glass på Halvars. Jag vill sitta vid strömmen. Jag vill gå på utomhusbio. Jag vill tillbringa långa kvällar med Jonna på Titanic. Jag vill kunna gå till krogen utan att ha jacka med mig. Jag vill åka i moa's cab. jag vill cykla runt hela stan. Jag vill åka till sörsjön, glan, gransjönäs, badberget och lillsjön. Jag vill åka till husvagnen. och än så länge är det bara mars..

Badhuset idag igen. Sista provet och jag är pepp att göra provet en gång till. Hoppas innerligt på att kunna förbättra tiden en aning iallafall. Ni får hålla tummarna för mig. Jag behöver verkligen dethär jobbet. Jag VILL ha dethär jobbet. Inte bara för att det är ett jobb, inte bara för att det ger pengar. Nej, jag vill ha DETHÄR jobbet. Folk säger att det skulle passa mig och jag tror att jag håller med dom. Det skulle vara kul!

Någon som vet vad som händer ikväll?
Kanske kan lura med Sara på bio?
Vi kanske äntligen kan gå och se Rosa Pantern 2?

ska genast kolla sf.se


onsdag 01.50

sådär. Tillbringade ca 1-2 timmar med gästbloggningen och sedan satte jag fart mot Moa där vi såg på Grey's Anatomy, Rent Hus, Sex and the city samt massa youtube-klipp ifrån Stockholm Live och Magnus Betnér. Diskuterade allt ifrån folk med körkort till kyrkor till roadtrips i sommar. "jag har fått en väldigt kel-sjuk anka. En såndär umgås" HAHA! åkte hem strax innan 00.00 och höll på att köra ihjäl mig. Det är såhär att ngon idiot har försökt bryta sig in i min bil natten mellan fredag och lördag förra veckan. Detta har orsakat skador som gjorde att min passagerardörr inte gick att öppna, vilket sara och simon fick uppleva oc dom var tvungna att klättra runt i bilen för att ta sig till sina respektive platser. Pappa har kollat på det, plockat isär dörren och nu är allt tvärtom, den går inte att låsa så varje gång jag går ur bilen måste jag låsa fast dörren med hjälp av en lina som jag spänner fast i ratten. Man ska inte köra bil men linan i ratten, det går inte att sväng. Kom jag på när jag åkte hem och bilen inte svängde i korsingen. ojoj, så illa det kunde ha gått. Trött är jag nu. Ska sova och vila ut. Tillbaka till badet imorgon klockan 13.30. hejsan svejsan.


Banbrytande

idag har jag gjort nånting nytt. Nej, inte det att jag tränade livräddning. Nej, inte det faktum att när jag dunkade technomusik som fan ur pappa's bil så möter blicken från min X-pojkväns nya flickvän när jag parkerar bilen. Nej, inget av det. Idag har jag gjort något som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har bloggat om mina åsikter och erfarenheter runt oralsex på Robin Söderlund - The sex side of life.

skulle vara kul om ni läste och sedan berättar vad ni tycker och tänker. Dock varnar jag er, det är väldigt rakt på. Detaljerat och härligt. BARA FANTASIN SÄTTER GRÄNSER!


18 mars

Vilken dag! Solen skiner på oss idag och hela Norrköping verkar gå i soliga, härliga och kärleksfulla tankar. Solen sken så pass mycket att jag tillät mig själv att dra på solbrillorna varje gång jag satt min fot utanför dörren. Gick upp ovanligt tidigt idag och redan klockan 8.45 befann jag mig i simhallen, ombytt och klar. Jag och en kille till mötte upp Micke klockan 9.30 för att träna livräddning. Första provet var en sträck på fyra längder fritt, två längder med boj och två längder bogsering. Allt som allt fick inte ta längre än 8 minuter. Vi båda klara det på 6.50. Andra provet bestod av en längd med boj, hämta docka på botten och sedan bogsering tillbaka. Man hade 1.45 på sig. Jag gjorde det på 2. Lite besviken men efter 6.50 av att ha kämpat stenhårt var det inte konstigt att kroppen inte orka. Vi ska tillbaka imorgon 13.30 och göra sista provet igen. En ytterligare chans att bättre på tiden. Dock tror jag att när det väl kommer till kritan och man skulle behöva göra det i verkligenheten så får man antagligen en adrenalinkick och bara går på ren vilja. Samtidigt får man hoppas på att man aldrig skulle behöva göra det IRL. (ojoj, sådant internetsnack vi fick till) 

oj oj, snabba puckar blev det nu. Ska iväg snart men innan dess ska jag hinna blogga nån annanstans. Hejs.

can you turn my black roses red?

Det blev en mycket roligare tisdag än vad jag hade förväntat mig. Dock en kall tisdag. Tillbringade ca en timme ute i kylan pratandes med Sebastian. Kallt men väldigt trevligt. Vi lyckades nog göra den stackars bilskole-eleven lite nervös när vi stod och synade hans sätt att backa runt hörn. Diskuterade allt från lastbilar till krogen innan han åkte hem och jag åkte till träningen som idag gick riktigt bra. Vi körde på tills vi inte pallade mer och då var det bara 10 minuter kvar på lektionen så vi använde de sista minuterna till att diskutera uppvisningar. När, var, hur. och vilka "gamla" danser som vi skulle kunna hjälpas åt att komma ihåg. Nu är min kropp helt slut. Får panik på mina ben, vet inte hur jag ska ha dom för att det ska kännas bra. Sitter i en jävla skum yoga-position för att kroppen inte ska strejka totalt. Funderar på att sova nu när jag är klar med bloggandet. Imorgon gäller det. Ska vara på badet och i simhallen klockan halv 10, redo att göra simtest. Dyka, simma olika längder, hämta docka på botten, bogsera och massa annat. Jag är nervös eftersom det tydligen går på tid. Jaja, ni får höra mer imorgon. Håll tummarna för mig. Det bordeinte vara nån större grej egentligen, jag tycker ju om att simma.

nu ropar kudden. Min rygg är helt paj på grund av idag OCH gårkvällen. Haha!


phsyco

jag har kommit fram till att jag har ett psyket som inte räcker längre än vad näsan räcker. Jag kan verkligen inte pusha mig själv till att kämpa detdär lilla extra och det gör mig extremt ledsen. Frånochmed nu ska jag iallafall försöka. Frånochmed idag. Och jag börjar nu. Crosstrainern bara står där, det kan inte vara så svårt att ställa sig på den. Det kan inte vara så svårt att strunta i allt det dåliga man vill äta men inte borde. Nae, nu kanske man skulle ta tag i sig själv. Det värsta är att jag vet att jag behöver stöd från någonstans. Sara känns som ett bra stöd. Kanske dags att köpa detdär gymkortet och sedan peppa varann att vi ses där några gånger i veckan och tränar oss svettiga. Jag vill ju. Det kan inte vara så svårt. Vatten och frukt är min nya livsstil.

nyss varit på en promenad i Vrinnevi med Jonna. Alltid kul att träffa henne :) Tillbaka till stan, hämtade upp Ellen, en sväng ut till Titanic och sedan en omväg igenom stan hinnan vi drog hem igen. Här sitter jag nu, slappar och väntar på att tiden ska gå. Det blir ingen fika med sofie, lite ont om tid så vi bestämde att ta det någon annan dag. Klockan 20 är det dags för träning och jag ska tamefan träna arslet av mig. sova själv kommer man få göra också. Väldigt (läs: VÄLDIGT!) tråkigt.

nu ska jag träna. hejdå.

17 mars

Hej Bloggen! Har nu varit vaken i ca 1,5 timme, hunnit äta frukost och ska snart gå upp på övervåning och träna lite till min nybrända skiva. Sit-ups, armar och stretch. Mycket bra tisfördriv om ni frågar mig :) Även denna natt glömde jag att stänga fönstret så jag har legat och tryckt som en liten mus under täcket. Tänkte många gånger gå upp och stänga fönstret men det var alldeles för kallt utanför täcket så jag låg kvar. Stunder som då man önskar att han hade stannat kvar hela natten.

Det är tisdag idag, det betyder i vanlig ordning Sofie och träning. Det blir nog en fika på Fräcka i en timme eller två innan vi åker hem till mig och degar i väntan på att träningen ska börja 20.00. Uppvisningen på Dolphins är inställd så det blir ingen stress med att bli klara idag. Skönt: slippa stressa med dansen och vi får träna mer på den innan vi har uppvisning. Synd: alltid kul att komma ut på uppvisningar och få visa upp sig. Jag var faktiskt pepp. Jaja, det kommer fler tillfällen.

nu, fixelifix

i really wanna kiss you but i can't


jag har inte en chans men jag brukar ha tur

det blev en väldigt seg dag. har inte hänt alls mycket. Det som gjorde mig mest lyrisk idag var jobbsamtalet, mamma's samtal och frågan om jag vill gå på teater i helgen och när jag hittade en ny serie på 1:an som verkar värd att fortsätta se. "183 dagar". Haft intressanta MSN-konversationer och städade iordning lite på rummet när jag fick SMS av M som frågade om jag ville ses en stund. Säger man ju inte nej till. Film, dataspel och mys innan han nyss åkte hem eftersom han ska upp och jobba imorgon. En annan ska sova till halv 10 för sedan kommer hunden och härjar. Men det ska bli kul att se det lilla monstret :)

nu ligger jag i sängen, i en jävligt oskön ställning så jag ska dissa datorn och sätta på stereon med Jozza's slow-skiva som hon brände till mig när jag fyllde 18. En helt perfekt avslappningskiva. Somnar redan efter ett par låtar. Det kommer dock bli lite svår att somna, är ju så van att han sover kvar när han är här. Ensamt blev det. Iallafall, natt på er.

tisdag - fika med sofie och träning
onsdag - simprov, arbetsintervju. (ingen dolphins-uppvisning)
torsdag - hoppas på att sandra har tid att fixa mitt hår
fredag - vill nån följa med till Otten?
lördag - teater, fira storebror, förfest hos Sara, utgång
söndag - träning

16 mars

Yes, det verkar som om jag börjar få lite flyt nu. Min farbror ringde precis ifrån sitt jobb på badhuset och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobb och jag praktiskt taget hoppade upp i taket av lycka. Fick prata med chefen och vi bestämde att onsdag passar bra för oss båda för mig att komma och göra de simprov som behövs testas. Kolla livräddningen och dyka. Så nu bestämmer jag att ni håller alla tummar som ni har för att det ska gå bra för mig så att jag kan få börja jobba mer och mer. IH :D

Har inte hänt särskilt mycket idag. Sov länge idag vilket jag nu ångrar för efter att ha läst alla andras bloggar så har dom skrivit att solen skiner idag. Men det måste ha varit medans jag sov för ända sen jag vakna så har det bara varit molnigt. Typiskt.. Gick upp och skjutsade Lotta och kottisarna till stationen och sedan hem igen. Har ingenting planerat denna dag men jag funderar på att dra på mig träningsskorna och ställa mig på crosstrainern och springa ett par kilometer. Fick en liten pepp när jag såg tjejerna i Superstar under 16. Fan, här ska det tränas. Ringa ett samtal sen, får se om man kan få något planerat till ikväll.

nu, träna. hejs.

15 mars

hejsan svejsan. Här sitter jag och slappar efter en dags arbete. Skönt att ha nånting att göra för en gångs skull. För att för en gångs skull få tjäna lite pengar. nu är det en hela vecka kvar innan jag ska jobba igen och det känns surt. Man får hoppas att dom ringer in mig för extra pengar säger man ju inte nej till. Hursomhelst, dagen gick bra och relativt fort. En enda sak gick fel och inte så mkt mer att tilläga. För en gångs skull fick jag lite positiv kritik ifrån Kathy. Trodde jag aldrig skulle ske :O Jaja, gick för ovanlighetens skull positiv därifrån.

det är söndag och söndagskvällen ska tillbringas som en söndagskväll SKA tillbringas; hemma hos moa, i hennes soffa med popcorn, fina vänner och Beck-film. Ska bli trevligt, precis som alltid :) Hämtar Anna halv 9 och efter det är jag okontaktbar via internet. Vill ni något så får ni ringa. Vet inte riktigt när jag kommer hem och än så länge spelar det ingen roll. Beror på om man har sällskap eller inte och ni vet säkert vad jag hoppas på ;D

min bil är paj. passargerar dörren går inte att öppna =/
därför blir det pappas bil ikväll, jag ska köra HONDA :D
nu, Miami INK. hejs

Natt på er.

okej!! Vi ska alltså skicka ner en helt, för mig, okänd operasångerska till Moskva för att representera Sverige i Eurovision? Det verkar ju inte logiskt nånstans. Alcazar, EMD eller Måns Zelmerlöv hade representerat oss bra. Eller ännu bättre; kvällens pausunderhållning. DET tycker jag att vi ska skicka ner. Den ryska remixen av Tingeling. Att Ugglas kom 2:a är bara pinsamt. Melodifestivalen handlar tamefan inte bara om låten utan om hela framförandet och hon hade INGET framförande. Hennes kläder var pinsama (jag menar, gummistövlar?) , hennes steg fram och tillbaka till och från micen var bara jobbigt och hennes hår var det värsta jag varit med om. Hon ser ju för fan ut som jag gör efter en rejäl sväng i sängen med en fartfylld partner. Iallafall, min röst föll på Alcazar denna kväll. Kanske för att en gammal medlem till gruppen var på tävlingen idag, kanske inte. Kanske tyckte jag att den låten skulle passa bäst utomlands. Men men, det är ju baltländerna som vi ska övertyga så att dom röstar på oss och inte på varandra. Det ska ju bli förjävla intressant. Jag undrar om vi ens kommer förbi semifinalen.

han som jag vill mysa med var här i några timmar men har åkt nu för att fixa lite saker. Jag hoppas INNERLIGT att han kommer tillbaka för jag vill INTE sova själv inatt. Jag är riktigt trött efter en lång dag så jag kommer nog slockna här i soffan en stund i väntan på att han ska ringa. Natt på er.

lördag 19.51

jag tänker inte ens prata om tävlingen. usch så ledsen jag är.
nu håller jag tummarna för de som är kvar på tävlingen. vi åkte hem.


sov som en stock i bilen och slappar som en tok i soffan just nu i väntan på sällskap och att Melodifestivalen ska börja. Kommer med största sannoliket somna tidigt men vi ska tydligen ut inatt och skjutsa folk inatt så vi får se hur mycket sömn det blir. Jag ska jobba imorgon, dock bara 4 timmar.

nu ska jag fixa mig lite. hejsvejs.

14 mars

godmorgon på er. När var jag vaken såhär tidigt senast? Det har inte hänt på länge ska jag be att få tala om. Men pigg är jag. Trots få timmars sömn... Gick och la mig strax efter att klockan slog tolv. Låg riktigt skönt i sängen när klockan slår halv 1 och daniel ringer ifrån krogen och undrar varför i helvete jag lgger hemma och sover. Jag får förklara ett x antal gånger för min alkoholpåverkade vän att jag ska tävla imorgon och verkligen måste sova. Vi sa pusshej och la på. Jag somnar. 1,5 timme senare ringer mobilen igen, ett nummer jag inte känner igen. Jag svarar men är tyst. Hör en bekant röst fråga "Hallå?!" men jag är för trött för att reagera. Det ringer igen och nu svarar jag verkligen, jag blev glad. Han ringde för att fråga om han fick sova hos mig. Jag förklarade att jag ska upp tidigt men han fick gärna komma förbi om han ville. Det blev pussar och mys i ca 2 timmar innan hans mamma undrade varför han inte ringt om skjuts hem och hon ville INTE hämta honom yidigt imorgonbitti så hon kom nu. Jag blev ledsen men han lovade att vi ska ses ikväll så jag gick med på det. Det var dock svårt att somna om, ensam. Men det gick trots allt och nu, 3 timmar och 45 minuter senare är jag, som sagt, ganska pigg ändå. Kommer förmodligen sova några minuter i bilen men men, lite lyx ska man väl få ha? ;D

jag är faktiskt taggad. Jag VILL VERKLIGEN att det ska gå bra. Håll alla tummar ni har. Tänk på mig idag. Oh, jag kommer få träffa Elin! :D det slog mig just hur mycket jag saknar henne. Hur kul det ska bli att se henne. Hur mycket vi kommer heja på varandra och hur otroligt mycket jag kommer le när jag ser henne. Du är saknad, vännen! åter till tävlingen, har fortfarande inte listat ut hur jag vill ha håret men det får bli ett problem när jag kommer till tävlingen. GAH! TAGGA MALIN! måtte jag få plats i jonna&ellens bil hem. Vill så gärna se hela tävlingen.

ser fram emot ikväll. Undrar om elen har kommit tillbaka då? Ja gott folk, alldeles nyss gick strömmen i hela vårat kvarter. Tacka Gud för laptop. Iallafall, ikväll blire mys. Vi hörs! Hejs!

00.07

sådär, då var dagen snart slut. Det blev en sväng till stan med far min och han var så snäll att han betalade både mina lösögonfransar, BUS och mascaran. Han höll på att sätta i halsen när han läste priset på kassaapparaten men har man världens bästa pappa så har man :) En snabb sväng hem innan jag hämtade upp Sofie och vi åkte och solade 22 härliga minuter innan deras träning. Blev inte mkt träning för min egen del men men, kul att kunna hjälpa sofie och dom lite. Hem, smörjde in BUS för 4 gången och åt mumsig fredagsmat med föräldrarna innan jag hämtade upp simon & sara och vi åkte till moa där det var en typ av förfest för dom 3 som skulle ut. Haha. Stannade bara några timmar för jag sitter redan hemma i soffan iklädd stor t-shirt eftersom jag smörjt in mig en 5 gång (det ser bra ut, just nu iallafall) och så fort det torkat så ska jag sova. Packar ihop allt imorgon. Håll tummarna för mig imorgon. Natt på er.

Fredagen den 13:e Mars

Morrn. Vi tackar Sebastian och hans SMS för att jag inte fick sova längre än såhär :P Egentligen gör det ingenting eftersom jag hade planerat att gå upp tidigt. Har en del att fixa idag så jag ska närsomhelst börja packa ihop mina grejer som jag ska ha med mig imorgon. Tävlingkläder, skor och smink ska packas. Pappa ska gå en vända till stan men jag sitter här i trosor och BH och beredd att smörja in mig med BUS så jag hinner inte följa med. Men pappa är snäll och köper mer BUS och mascara åt mig. Ikväll fixar han maten medans jag solar med Sofie, tränar med tjejerna och sedan åker hem en sväng till Moa där det är förfest innan utgång. Verkar dock inte vara många som ska ut men det kan ju vara trevligt att träffas en stund iallafall. Sova tidigt blir det för min del. Vi åker hemifrån klockan 07.00 imorgonbitti och sedan är jag igång hela dagen.

Nu ska jag fixa och trixa. hejs.


någon smäcktande ballad, kommer inte att bli av.

ännu en torsdag har dragit förbi. Inget speciellt att skriva om det. Surat lite över att folk som man trodde man kunde prata med om allt vände tvärt efter att han/hon skaffat partner. Jag tycker inte om sånt. Jag vet att vissa saker förändras men allt ska INTE behövas förändras. Jaja, jag känner honom inte. Har aldrig träffat karln så jag ska väl inte ställa för höga krav. Jag trodde iallafall att jag kunde kalla honom min vän. Det var vad han sa, att jag kunde se honom som en vän. Jaja, det är väl jag som överreagerar och känner mig bortglömd. IGEN!

Nyligen hemkommen ifrån Black Lion Inn där jag har tillbringat kvällen med mor, far , svensson's och andra vänner till familjen. Mycket trevligt, många skratt, en del allvar och mumsig mat. Fish n' chips till varmrätt och chokladsoppa till efterrätt medans den brittiska musik, som är så typiskt för pubar, spelades och både sara, jag och pappa kunde nynna i takt till ett par stycken.

För er som undrar så mår jag väl okej. Kände mig frisk på eftermiddagen men nu kom det tillbaka och jag känner mig hängig igen. Jag kanske bara är trött? Har bäddat ner mig i soffan och ser på gamla repriser av Big Brother. Borde kanske sova. Vila ut min stackars trötta kropp som kommer ha en hektisk dag imorgon. Ska handla det sista inför tävlingen, sola med sofie och sedan hänga med på tjejernas träning. Kanske får dansa av mig lite jag också om jag har tur. Om jag mår bra så att säga.. Så, sova klingar bra i mina öron. Natti Natti.


12 mars

usch, det var inte lätt att somna inatt. Jag svettades om jag hade täcke men frös som en idiot om jag inte hade täcket. Huvudet gjorde ont och halsen krånglade som fan. Låg säkert i en timme och tyckte synd om mig själv innan jag somnade. Sov djupt och jag vaknade inte Dock vaknade jag av ett ryck när mamma ringde min mobil som låg precis vid mitt öra. Hon undrade om pappa var vaken Det var bara att pallra sig upp. Känner mig fortfarande lite hängig men piggare än igår. Därför stannar jag hemma idag. Städa iordning i källaren och dammsuga övervåningen innan jag skjutsar ner mamma och pappa till stan. Dom ska, tillsammans med magnus och lotta, gå på bio och sedan gå på resturang. Sara har klubbkväll så vi kände att bio va inget för oss denna kväll utan vi möter upp våra päron på resturangen. Håll tummarna för att jag mår bra ikväll. och inte bara jag. Oh, måste tänka på nått annat. PUSS PÅ ER.


00.13

jag som trodde att så fort klockan slog 22.00 så skulle jag gå och lägga mig, så dåligt mådde jag förut men icke. Här sitter jag fortfarande och börjar piggna till. Inte bra. Känner mig fortfarande varm och huvudvärken är kvar. Jag vill inte riktigt gå och lägga mig. Eller.. inte ensam iallafall. Det är så typiskt. Man vänjer sig så snabbt att sova med någon, sedan blir det flera nätter av ensamhet och när man väl börjar vänja sig vid tanken att "jo, jag somnar nog själv inatt också" så får man sova tillsammans igen. Flera nätter i rad och, som sagt, man vänjer sig så fort. Jag vill inte sova själv inatt. Samtidigt som jag vill bli frisk så vi inte håller på att smitta ner varandra så att vi föralltid är sjuka och man behöver sova ensam för resten av sitt liv. Okej, jag slutar där. Jag har kommit fram till (för ganska länge sen dock men jag kan helt enkelt inte sluta) att jag tänker alldeles för mycket om kvällarna. Att jag oroar mig för mycket. Att hur mycket jag än önskar att jag gjorde det så tar jag inte dagen som den kommer. Men ikväll känns det bra. Jag gör framsteg. Små och skakiga men framsteg som framsteg.

nae nu hittade jag ett klipp på youtube som gjorde mig deppig.
jag vill faktiskt inte att Henka ska åka tillbaka till Kosovo.
jag förstår det inte. stanna hemma.

godnatt.

sjukling

okej, att sova med fönstret öppen inatt var en mycket dum idé. Både han och jag är sjuka nu. Feber och grejer, usch. Jag blir nojig som fan eftersom det inte alls är många dagar kvar till tävling så det passar sig inte alls att bli sjuk nu. Hoppas på att det bara är en lite grej så att det är borta imorgon. Jag har varken tid, lust eller ork att vara sjuk just nu. Så, därför blir det inget mys ikväll och jag följde heller inte med till tjejernas träning pga olika anledningar. Istället ska jag behålla mina myskläder på, poppa popcorn och se en massa filmer. Hålla mig vaken så länge det går innan jag helt enkelt måste sova. Skulle egentligen kunna slocka här och nu men nae, då kan jag inte sova inatt och det vill jag inte riskera.

Graham ringde mig förut och förklarade en del, som jag egentligen redan hade förstått men alltid kul att höra ifrån honom. Kändes knappt konstigt att han ringde. Ja, ibland saknar man honom. På tal om honom, på tal om dans. Jg ska pröva danskläder nu. Det står fortfarande i valet och kvalet om jag ska ta singelkläderna eller parkläderna. Singelkläderna är sanslöst snygga på men väldigt tunga. Undrar om jag orkar den nya dansen i dom. Parkläderna är väl inte riktigt min stil men snygga. Dock tajta och det känns inte riktigt bra men dom är inte lika tunga. + att det skulle kanske kännas som en nytändning att köra i ett annat par kläder i singel. Det låter åt parkläderna tycker jag att det låter som.. Hmm, jag ska nog pröva dom och se.

 
vad tycker ni?

vi hörs när vi hörs.

11 mars

Dagar som igår är bra dagar. Hämtade upp Sofie, bokade solningstid och tog en fika i väntan på att dubbeln skulle bli ledig. 22 minuter i det varma ljuset gjorde oss gott och sedan fick vi stressa till Hälsostudion där Emmelina väntade på oss. Jag tränade lite smått på singeln och sedan kollade jag lite på deras par. Kul att man kan vara till lite hjälp ibland :) En timme träning, hem för att käka och invänta Ellen innan vi drog vidare till nästa träning där det tränades inför uppvisning på Dolphins-match nästa onsdag. Ringde mitt samtal efter träingen och fick positiva svar så jag satte mig i bilen och hämtade upp mitt natt-sällskap :)

natten och denna morgon var otroligt mysigt.
Jag har svårt att sluta le, jag vill nog inte ens försöka :)

dagen har inte bjudit på så mycket mer än mys och fotboll i hallen (inte för att det gör mig nått men ni förstår vad jag menar, haha) och än så länge så vet jag inte vad jag ska göra med denna onsdag. Funderar på att hänga med Sofie till deras träning men det återstår att se. Är lite sugen på en skräckfilmskväll och godis så jag hoppas på att få sällskap ikväll också så man inte behöver ligga ensam och rädd i sängen. Ska nog ringa lite senare och se vad som sker. MYSA!

nu ska jag städa iordning på mitt rum. Hur lyckas jag? :S

En klurig utmaning

Jag har blivit utmanad av Martina, ska försöka mig på detta:

Det här är svårare än du tror! - Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. - Varje svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! - Om personen som utmanade dej har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. - Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt namn som svar förutom på frågan om ditt namn. Lycka till!


1. Vad heter du? Malin

2. Ett ord på fyra bokstäver: Maria

3. Flicknamn: Margareta

4. Pojknamn: Martin

5. Yrke: mattelärare

6. Färg: mossgrön

7. Klädesplagg: magtröja

8. Mat: majskolvar

9. Sak i badrummet: matta

10. Plats/stad: mariestad

11. En orsak att vara sen: mycket trafik

12. Något man skriker: MEN ÅÅH!

13. Film: Million Dollar Baby

14. Något man dricker: Mjölk

15. Band: Maskinen

16. Djur: Myra

17. Gatunamn: Malmskillnadsgatan

18. Bil: Masta

19. Sång: my best wasn't good enough

20. Aktivitet med mer än en deltagare: matlagningstävling.


orka utmana.

den var rolig, lte klurig men rolig.

gör't.


10 mars

fan vad jag sov gott inatt. Vaknade av ett SMS från Mo-Ko runt 11.oo och då gick jag upp. Utvilad och på bra humör. My ringde och ville ha sällskap till Söderköping där vi skulle äta på Kocken's och hälsa på Lisa. Det blev att göra sig iordning på 5 mindre och Lisa gjorde goda hamburgare åt oss två hungriga dansare. Några timmar satt vi där och pratar om allt mellan himmel och jord. Klagade på det svenska vädret, skrek på folk i bilarna som körde förbi och undrade vem som har snott vattnet i göta kanal. (någon som vet?) Fick stjus hem och här sitter jag och väntar in tiden, ska hämta sofia om ca en timme. Sola, träna och sedan träna igen. Ska ringa ett samtal när tränigen är slut för att se hur kvällen slutar. "förvänta dig det värsta men hoppas på det bästa". Det passar bra i dessa tider.

nu, byta om. hejs svejs.


01.06

jag ljög för er.. det är 4 år som går så jävla fort..

sådär ja, här sitter jag och gråter i vanlig ordning. Dock inte av vanlig anledning. Jag saknar farmor. Något så otroligt. Jag trodde att det dåliga samvetet skulle försvinna med tiden men icke. 10 år var en lång och jobbig tid för dig och familjen när du var sjuk men dessa 2,5 åren utan dig har varit den längsta i mitt liv. Du fattas mig <3

en totalt ovärd dag. Ingenting att skriva om. Eller jo, jag sken upp som en sol när min mobil ringde och "My Linde" uppenbarade sig på skärmen. Hennes ord gjorde mig lycklig, hon stod utanför mitt hus och väntade på att jag skulle kliva utanför dörren. Jag sprang ut och slängde mig om henne för usch vad jag saknar hennes närvaro i mitt liv. Satt säkert 45 minuter i hennes bil och bara snackade skit. Om allt som hänt här hemma, hur hennes liv ter sig i skåne och hur obeskrivligt fattiga vi båda två är. Nu kan jag knappt vänta till vecka 15 då hon (OCH TOBBE!) kommer hem igen. Då blir det röj i Norrköpings stad kan jag lova :) Nu funderar jag på att sova, ska dansa hela dagen om jag har tur. Följa med Sofie till hälsostudion och sedan träning med Carro. En tisdag i ett nötskal så att säga. Godnatt på er.

I LOVE THE WAY YOUR HANDS REACH OUT AND HOLDS ME NEAR!

9 mars

5 år går så jävla fort..

pappa hämtade upp mig på stationen igår och vi åkte direkt hem så jag fick äta, ta en snabb dusch och skicka iväg en jobb-ansökan innan jag hämtade upp Anna och vi åkte till Moa för att se söndags-filmen. Det har blivit lite av en tradition och det tycker jag låter bra. Att ha söndagskvällarna till att ses några timmar, att ha lite kvalitéts-tis med varandra. En film och lite småsnack senare fick jag SMS som sken upp mig kväll lite extra så då åkte jag hem och myste tills jag somna i hans armar när vi såg på film. Vi försov oss dock imorse så det blev inget morgonmys utan jag var snabbt ensam igen och här sitter jag nu. Planerar att slänga mig i duschen men funderar på att träna en timme först. Det är ju som sagt tävling på lördag så man vill ju ha kroppen igång.

Ikväll vet jag inte riktigt än vad som sker, har ingenting planerat.

nu, träna.

på tåget, 18.39

på väg hem nu. 18.09 skulle tåget gå men det kom flera minuter försent och vi hann nästan förfrysa stora delar av våra kroppar (eftersom det både regnar, snöar och blåser i Eskilstuna) innan tåget äntligen anlände och vi kunde tränga oss på. Och här sitter jag nu, nattis är trött så hon vilar sin ögon. det ska nog jag också göra. Jag kan med gott samvete somna eftersom det inte är någon risk att missa att gå av då Norrköping är slutstationen.

Träningen gick bra. Tävlings-ronder om och om och om och om och om igen. Med bara armar. Med bara ben. JÄRNET! finaler. fys och styrka. Stretch i blåa med Alex och en himla massa skratt. Så som det ska vara :) Känns bra. Jag är taggad inför lördag.

är hemma om ca 1 timme. Mat, dusch och sedan hem till Moa för att se på Beck och mysa. Kanske inte vad jag hade hoppats på men man får inte alltid som man vill. Jag får hålla tummarna för imorgon istället. Inget tjut denna kväll, inte. Det räcker nu. Jag ska vara glad och positiv.

Nu ska även jag sluta mina ögon en stund. Goodbye.

8 mars

en liten hälsning ifrån tåget. Idag är Nattis med som sällskap :D sånt tycker vi om!

det blev  en seg lördag. Det mest aktiva på dagen var då jag gick en promenix med mia eftersom hon ville ha sällskap när hon skulle köpa groggvirke. Säger man inte nej till. En sväng till åby för att hämta sara för att seda stressa tillbaka till stan, hämta pickpack och vidare mot Märta där kvällen skulle spenderas framför TV:n och melodifestivalens "Andra Chansen". Ja tack till Star Pilots, Scotts och Sarah Dawn Finner. Usch och tvi för Carolina af Ugglas. Mycket catch-up-talk innan jag skjutsade hem sara igen. Drog till Mia där det fanns 3 onyktra flickor som jag skulle göra sällskap till Hugo's. Trevligt till en början, sedan blev det bara segt så efter en vän's spya och en evigt letande efter garderobslapp så kunde vi äntligen åka hemmåt. Behövde inte sova ensam :D

Låg kvar farligt länge innan jag började göra mig iordning och vi kunde åka till stationen och på tåget sitter jag nu. Träning som gäller idag, sista innan tävling. Idag SKA det gå bra! Det MÅSTE gå bra idag.
 
mat, dusch och mys i soffan är det som gäller för mig ikväll. Beck - Den Svaga Läken visas på 4:an ikväll. Hoppas på att det blir som jag vill. Nu ska jag vara social med nattis. Vi hörs- hejs svejs

Lalala-lalaaa

Tio första!
1. Första bästa kompisen: jonna
2. Första bilen: BMW
3. Första kärleken: emil
4. Första husdjuret: grodor. Egon & douglas
5. Första semestern: MAN SKA HA HUSVAGN!
6. Första praoplatsen: badhuset
7. Första köpta skivan: spice girls
8. Första riktiga kärleken: Christoffer
9. Första piercingen: naveln
10. Första konserten: westlife

Nio sista!

1. Sista alkoholdycken: champange
2. Sista bilfärden: igår hem ifrån krogen
3. Sista filmen du såg: Changeling
4. Sista telefonsamtalet: daniel
5. Sista bubbelbadet: oj, de va alldeles för länge sen
6. Sista spelade cdn: egen-blandad
7. Sista kyss: ca 2-3 veckor sen..
8. Sista gången du grät: torsdags
9. Sista måltiden: frukost, nyss

Åtta har du någonsin?
1. Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
2. Blivit tagen av polisen: nej. dock stoppad
3. Blivit kär vid första ögonkastet: nopp
4. Krossat någons hjärta: de tror jag inte
5. Busringt till någon: de har jag säkert
6. Varit otrogen? aldrig!
7. Knarkat? nej
8. Stalkat någon? inte vad jag tycker

Sju saker du har på dig!
1. grå mjukisbyxor
2. grå ziphood
3. grått linne
4. svart sport-BH
5. vita och gröna strumpor
6. ringar
7. vita trosor

Sex saker du har gjort idag!
1. ätit frukost
2. ute och gått med hunden
3. letat jobb
4. slappat i soffan
5. skickat sms
6. sett på "Skål"

Fem favoriter!
1. dansa
2. mysa och allt som hör därtill
3. musik.
4. nära och kära.
5. film

Fyra personer du kan berätta exakt allt för!
1. jonna
2. sara
3. sazza
4. fredrik

Tre val!
1. Svart eller vitt
2. Sommar eller vinter
3. Kaka eller godis

Två saker du stör dig på!

1. att TV:n i köket börjar spraka så fort man startar micron
2. bruden på palace igår. Vad var grejen med henne läppar? =/

6 mars

det är dags att börja gå och lägga sig tidigare. MYCKET TIDIGARE. det är mycket dumt att sitta vaken till halv 4 när klockan ska ringa 3 timmar senare och man faktiskt MÅSTE gå upp då. Men upp kom jag, skjutsade mamma och drog direkt till besiktiningen som gick på 10 minuter. Fick en återkallning eftersom det var oljelekage, en skada på bromsslangen och bromsröret var rostskadat. Tur att Pappa är bilmekaniker! Kom hem åt, frukost och slocknade så fort jag satte mig i soffan. Vaknade inte ens när Stina kom hit med hunden. Nej nej, jag vaknade när hon hämtade hunden några timmar senare :P Ska nu dammsuga hela källaren och leta reda på något som man kan ha på sig ikväll då det är Otten som gäller tillsammans med Jonna och annat kul folk som ska fira Sandra's 18:e födelsedag :) ska dock inte vara med på förfesten så jag stannar hemma och käkar fredags-gott med päronen.

okej, jag lyckades nyss ha sönder dammsugarn =/ smidigt Malin.
nu ska jag se top model. hej.

5 mars

mitt liv står stilla. usch, fy fan så tråkigt. det händer ingenting.

Nu är iallafall rummet färdig-städat. Sängen är för en gångs skull bäddad och har varit det ända sen jag gick upp imorse. (jag gör stora framsteg!) Har hjälpt mamma med en massa tvätt, hjälpt mormor och varit snäll och skjutsat Micke till stockholmsbussen eftersom han ska iväg och åka skidor i några dagar. Åkte i samma veva till pappa's jobb för att hämta min bil så att han fick sin. (jag behövde hans eftersom micke skulle få plats med skidorna). Kom nyss hem ifrån en sväng med bilen tillsammans med min far, han var tvungen att visa mig vart jag ska åka och hur jag ska göra imorgon. Jag ska nämligen, HELT SJÄLV, besiktiga min bil klockan 08.20 imorgonbitti. Tufft va?! :D vuxenpoäng till mig!

4 mars

Denhär dagen blev lite mer aktiv än vad jag hade räknat med. Städningen med rummet är fortfarande igång (jag lyckas aldrig avsluta...) , jag har sökt jobb och tagit en underbart skön dusch. Prövade mitt nya schampoo, balsam och inpackningen och det verkar ge bra resultat. Det enda negativa i detta just nu är att jag sitter i handduk i ett svinkallt rum och fryser som en idiot eftersom jag har öppet fönster och vädrar ut all den instängda luften. Ska strax återgå till att bädda rent i sängen, plocka ordning på alla kläder och allt annat småplock som lyckas ligga på fel plats jämt och ständigt. 

så, vad sker annars ikväll?

BYE


Du vill ha mig men jag skiter i dig.

hej, jag ska börja gå på basket! Jag var extremt impad över Stadium Arenan och sara & jag fick mycket godkända platser. Innan matchen ens hade börjat hade min kväll börjat. Grannar satte sig några trappsteg ner och det startade en sms-konversation som höll hela matchen. Dolphins tog emot Solna och det var en jämn kamp genom alla 4 perioderna. Sista perioden var publiken på G och Dolphins började göra mer och mer mål. Det var länge sen jag var så övertända och med bara 2 sekunder kvar av matchen så trycker Dolphins in de sista 2 poängen och matchen slutar 78-77 till oss. HÄRLIGT! :D världens kö ifrån matchen och sedan direkt hem till Moa där fredrik och maria var. Såg "Changeling" som var sevärd men jobbigt slut. Även nu hade jag ständig SMS-konversation med folk och ett samtal till min sara som jag saknar. Så efter filmen och tusen youtube-klipp senare var det dags att åka hem och här är jag nu. I soffan, hunrig men vågar inte äta. Lite smått halv deppig eftersom det verkar som om JAG har rört till det igen. Det var inte meningen :( förlåt. oh, jag vill.

imorgon ska jag städa mitt rum som är stökigt (IGEN!) och sedan träna inför nästa lördag då det är tävling som gäller. Oj, så laddad jag är :D Jag ska bara palla hela dansen, undrar fan om jag gör det asså :S Så nae, imorgon blir det träning. Ser fram emot torsdag då jag åker ut till Wilhelmsson, träffa sara och låta sandra utföra magi med mitt hår. just nu ser håret förjävligt och det tycker vi inte är coolt. Brunt och blont, here i come.

nu, sova. hejs.


karma's a bitch

okej, nu är jag sur.
det är säkert bara för att jag har varit så snål i flera månader och tagit mamma's istället för att pallra mig till stan för att köpa en egen. Nu har jag iallafall gjort det och vad händer då?!  min nya mascara. en som jag är riktigt nöjd med. borsten gick av. Jag kan alltså inte använda den. eller jo, jag kan hålla i skaftet men då blir jag alldeles svart om fingrarna. irriterande. hejdå


3 mars

vi tar det från början.

trippen till linköping gav mig inte mkt i shopping-väg med jag kom iallafall hem med schampoo, balsam, inpackning och ny eyeliner. Fick även för första gången åka bil med sara eftersom hon övningskörde hela vägen dit. Gick kanon, ända tills vi skulle parkera, haha. Men det är en annan historia. ;D Hittade massa fina saker som fick det att klia i fingrarna men nej, min plånbok och min ekonomi tillåter inte shopping just nu. På vägen hem gjorde jag som jag alltid gör när jag åker ifrån linköping (när jag inte kör bilen såklart) ; jag somna. Kom hem och var så hunrig tt jag bara tröck i mig mackor. Det skulle jag inte gjort. Fyfan så dåligt jag mådde och allt kom upp igen 1 timme senare. Mitt hjärta stannade när jag såg hur rött det var. Jag trodde att min hals blödde som fan men då kom jag på att jag faktiskt druckit ett stort glas blåbärssoppa också. Och sådär höll det på hela natten. usch, jag har inte fått sova en blund.

jag vill också ta tillfället i akt att berätta att jag ljög för er igår. Jag skulle INTE träna igår. Jag trodde det var tsdag igår men sara rättade till min dygnsrymt när vi var i linköping. Förklarade för mig att det faktiskt bara var måndag och inte tisdag. Och eftersom jag verkligen mått pissdåligt de senaste timmarna så blir det ingen träning för mig idag. Istället slappar jag i soffan fram till klockan 18.oo då jag hömtar upp sara och vi åker till stadium-arenan för att se Dolphins ta emot Solna. Ska bli kul :D

nu ska jag ägna mig åt SMS-konversationer och göra ett tappert försök att äta något. Efter denhär natten är min mage helt tom. Usch och fy. Vi hörs. hejs svejs.


2 mars

Goddagens! Drömt alldeles för mycket inatt, så pass mycket att jag inte visste om jag fortfarande drömde när jag vakna. Mia ringde och det var då jag vaknade till på riktigt. 15 minuter senare ringde Sara och frågad eom jag skulle med henne och lotta till linköping, ett erbjudande jag inte kunde säga nej till. Så i skrivande ögonblick sitter jag färdig och väntar på samtal från lotta för att höra när vi ska åka. har ingen aning om när vi kommer hem men jag hoppas på en hel dag. Måste dock vara hemma innan 20.00 eftersom min träning börjar då. Ska bli skönt att få dansa av sig :) Styrketräning - ja tack!

nu, hejdå.


@ Moa's

hejsan svejsan. Det tog oss ca 45 minuter att bestämma, åker runt stan, handla mat och sen hem till Moa igen. Den ena smarta konversationen avbyte den andra. Allt från ifyllningar av gårkvällens minnesluckor till vattentorn. Sett lite på "mannen som talar med hästar", parlamentet och nu i skrivande ögonblick ser på vi Beck. Sara har, som vanligt, somnat och vi andra är faktiskt ovanligt tysta för att vara vi när vi ser på film. Jag hittade min vinflaska från igår i kylskåpet så jag tog ett glas. Jag är ju ledig imorgon så det tycker jag att jag får unna mig.


jag - Jag vill se Discodaggarna!
sara - asså, handlar om maskar?
jag - ja.
sara - ... som diskar?

nu ska jag se klart på filmen. Hejdå.

söndag

fråga mig inte hur vi (eller mina vänner i detta fall) lyckas. Varenda gång vi har planerat nånting den senaste tiden så slutar det med att vi ändrar oss och gör nått annat istället. Och idag är inget undantag. Dendär bion jag skulle gå på.. nej nej, det blev inget. Det bestämdes en tjejmyskväll hemma hos Moa med hämtkäk, film och lite westlife. Det gör mig ingenting egentligen för jag känner redan nu hur jag inte har orken i kroppen att göra mig iordning. Har en enorm känsla av att jag kommer slockna i moa's säng men vad gör det? Dom andra (förutom anna som var nykter igår) kommer nog vara lika bakis som jag. Jag menar, moa kom ju inte ens ut på krogen. HAHA. ;D Ska kolla om mamma kan skjutsa mig annars får jag vänta in Anna tills hon kommer hem ifrån sin träning. Så som sagt, ändrade planer för söndagskvällen.

1 mars

lördag: det blev 1,5 timmes sömn för mig, sofie sov en timme. Vi slappade till soft musik på bussen innan vi, tillsammans med Ellen och Jonna, började dra "Där fick du"-skämt igen. Precis som alltid. In i hallen, jag mot Let's move och lagers till sitt omklädningsrum. Medans jag satt med mina eskilstuna-brudar och peppade dom innan tävlinge började passade jag på att byta om och sminka till mig. När tävlingen drog igång placerade jag mig framför golvet tillsammans med anna och sanna för att heja på tjejerna vartefter dom gick ut på golvet.

jonna & ellen - 2:a
impressive - 2:a
jonna & isabelle - 1:a
julia & rebecka - 3:a
alex & sara - 2:a
jonte & emelie - 1:a
ellen - 6:a

några gånger fick vi springa runt som illrar och leta efter tjejer som inte var på plats när dom skulle dansa. Det löste sig dock och dom fick dansa i de sista heaten. Partysminkade mig innan vi satte oss på bussen hem. Min utmaningen på hemvägen var att sminka ellen i bussen. Vi åkte världens mest krokiga väg så det var inte det lättaste men jag lyckades. Fördrev resten av resen med att minnas gamla sånger med jonna och lärde oss samtidigt en ny lel: bostongurka! Hann knappt vara hemma i 15 minuter innan det var dags att åka igen. Direkt hem till moa där de flesta redan var och festen var igång. Ytterligare lite små-bus som gjorde moa alldeles galen innan jag & sara avslöjade att:

det var vi hela tiden. Anonnsen var det vi som satte in, micke och henke vara bara brickor och hjälpredor i vårann lilla lek. Grattis på 20årsdagen, Pullan ;D HAHA! .. att ni aldrig misstänkte oss. Det gick bättre än planerat ;D Festen fortsatte fram till 00.30 då vi drog till Hugo's. Inte allt för lång kö (tack gode gud) och bra musik denna kväll. Dansade som en tok tillsammans med lisa, micke, anna, ia och dannie. Hälsade på tjärna och martina, pratade en stund med Alle. Han är en sån kille som man tycker att det är synd att man aldrig lärt känna lite bättre. Det får man väl ändra på helt enkelt :) Fyllekäk på MAX efter vissa omständigheter. Skjuts hem av Anna och jag slockna nog redan innan jag la mig i sängen.

söndag: eftersom jag var alldeles för långt ifrån mina sinnes fulla bruk igår så blir det ingen träning för mig idag. (maria hånlog lite mot mig igår på tävlingen när jag berättade varför jag inte skulle komma, jag fick lova att träna hemma istället) Legat i soffan hela dagen och kommer nog tillbringa ytterligare 1 eller 2 timmar inna jag börjar göra mig iordning. Väntar på att Svanslös ska höra av sig och berätta om när och var vi ska ses. Vi gör näligen ett nytt försök till att gå på bio ikväll. det verkar luta åt "Män som hatar kvinnor". Vad kvällen mer bjuder på återstår att se. Nu ska jag se klart på "kärlekens val" och sedan börja fixa till mig lite. Fräsh vill man vara. Hejdå!

RSS 2.0