nyårsafton

årets sista dag. Jag kan knappt tro det. Som så många gånger förr så säger jag det igen; 2009 gick sjukt fort. Skulle jag förklara 09 i några ord skulle det bli; fest, mys, jobb och glada dagar. Jag har aldrig festat så mycket som iår, aldrig myst så mycket som iår, aldrig någonsin jobbat så mycket som iår och varit så himla mycket gladare än andra år. Mer om 2009 i min årsresumé.

Här sitta jag och taggar inför en kväll i goda vänners lag med raketer, god mat och en massa alkohol som ska sköljas ner. Maria kommer närsomhelst förbi för att låna min dator och sedan är det dags att göra sig iordning. Klänning ska på, smink ska på, hår ska fixas, mat ska packa och likaså drickan.

men först av allt ska jag ladda kameran.
ha en toppenkväll nu alla! Gott nytt år på er!
in i dimman.


love



449 kr kärlek.

30 december

igår blev det ingen uppdatering av den enkla anledning att jag varken hade lust eller något speciellt att berätta om. Tillbringade mesta delan av dagen i mitt rum städandes och plockandes med alla mina flytta-hemifrån-saker. Satt här hemma tills jag blev tillfrågad att åka upp till VidaBlick för film och mys. So i did. När mina ögon inte längre orkade hålla sig uppe satte han sig vid datorn och satt där hela natten. jag lovar, hela natten. Jag vaknade till 2-3 gånger och frågadeom han nånsin skulle sova. Tydligen inte. Haha! Det blev iallafall en puss och en morgonpromenad hem i kylan.

död åt ante som åkte förbi mig utan att skjutsa hem mig. haha!

Idag har varit en dag av fix. Var tvungen att fixa allting som behövdes fixas till imorgon då vi firar nyår hemma hos Eric i krokek. Sprang ner en sväng på stan med Sara för att köpa nya skor (bilder kommer!), strumpbyxor, foundation, smink, älkohol (skumpa, cider och 3 liter vin) och all mat som vi behövde. Är taggad till imorgon. Taggad i am.

Hemma nu. Ska göra mig iordning lite för om ca 1,5 timme ger vi oss iväg till Marby för att fira farbror på hans födelsedag. Får se hur sent vi kommer hem och vad jag ska göra sen. AAH! måste måla naglarna. inte coolt att mer än hälften har ramlat bort efter duschen. HEJDÅ:

inga löften.

eller hur?


favoriterna på facebook

GRUPPER.
¤ 2000 medlemmar och Jonathan Adolfsson söker till Idol 2010
¤ alla som hatar Scar för det han gjorde mot Mufasa
¤ kvinnors makt över män är sann.
¤ vill som vill att Sara Svensson skaffar facebook
¤ i wanna play a massive hide and seek game in ikea
¤ vi som tycker att "jag var full" är en jävligt bra förklaring
¤ alla vi som tycker att high five är inne igen
¤  i know, i saw it on facebook
¤ jag är inte så jävla full. det är du som är så jävla nykter.
¤ jag har haft sex med någon i min vännerlista
¤ skit i center
¤ vi som gillar att Matila Frisk gillar allt på facebook

FAN:
¤ alla vi som hatar PJ
¤ i hate socks in sandals
¤ i need a massage
¤ CTRL + C , CTRL + V
¤ being awsome
¤ high heels
¤ silvertejp
¤ bubblewrap
¤ spooning
¤ remember when we .. HAHAHAHA. wait. you wern't there.
¤ ta bort gurkan från cheesburgaren
¤ vi som hatar farmville
¤ skadeglädje
¤ high five
¤ efter sex mys
¤ fyllekäk
¤ i hate low battery
¤ i wish music played in epic moments of my life and not just in movies.
¤ nintendo 8 bit
¤ maskinen

28 december

ovärd dag. inte gjort ett skit. igen. kanske lika bra att passa på då det är nu som jag faktiskt har tid med det. Tänker inte boka in tusen saker bara för att. nej det har jag ingen lust med alls. Måste få bort det onda som rör sig i kroppen på mig. Det är verkligen inte skönt. Höll på att avlida av smärta när jag och stina spelade squash med brorsan, david, olle och lunkan. Spelar gärna igen men då när smärtan har gått över.

sen dess har jag tillbringat ännu en heldag i soffan och myskläder. Ringt sjukvårdsupplysningen, skickat iväg några jobbmail och sett på massa filmer jag köpt och fått i julklapp. Det verkar som attdet blir samma sak imorgon. Mamma är ledig imorgon så jag kommer nog städa en hel del. Känns sådär.. märks att det är dags att flytta. Tycker om att vara ensam hemma.


so happy i could die



<3


27 december

tack till sara och stina för en helt stört bra lördagkväll. Efter många glas vin och limetto styrdes bilen till Dheli där vi shottade upp 3 shotkannor och njöt av att stina äntligen gick på krogen lagligt. Dirr till Hugo och dricka blandat med dans. Kramar och dansande pojkar. Cyrus, Fredrik och Ante. Betalade cider, bjudna på cider. OCH MASKINEN SÅKLART. helt galet. helt stört. Nära till tårar under "kärlek vid sista ögonkastet". Röjde sönder till "Pengar", "segertåget" och såklart "Undan För Pundarn". helt sjukt.

idag mår jag som jag förtjänar och det resulterar i att jag sov till 13.00 och har suttit i soffan sen dess. Sett på allt som visats på TV och "borta med vinder". Det enda jag har ätit är en liten tallrik köttbullar och spagetti, en påse ostbågar. OSTKROKAR. förlåt elin. och 1,5 liter fanta.

har även druckit av storebrors häxmedicin mot hostan. Känner mig redan dåsig så jag ska nog slå på en till film och somna i soffan. Gillar den idén. Så får det bli. HEJDÅ!

26 december

tack till nina för en superkul juldags-utgång :)

kom dock aldrig hem inatt. efter ett bråk som hette duga så satte vi oss i en taxi och åkte hem till A. Vaknade när pappa ringde och undrade vart jag var. blev hämtad och i samma ögonblick som jag klev innanför dörren här hemma insåg jag att jag inte riktigt var nykter än. Och baksmällan blev bara värre. Hemma hos bror där vi firade stinas 22:a födelsedag somnade jag på mormors axel direkt efter fikan.

Ska närsomhelst ropa på mamma om att jag är redo att åka. Hem till söderlund för att göra oss iordning. Hon, jag och stina. Kommer bli en toppenkväll! :D Shotkanna och herrejösses-röj på Hugo där Maskinen spelar. Yes! Vi ses i dimman. På't igen bara. Återställare, this way. Taggad tjej!

Vi hörs! HEJ!


lite snabbt

wöw. superduper-mysig juldag.
mer om det imorgon. har inte tid just nu.
pappa kommer 19.15 för att hämta mig,
hämta Nina vid Ica och en på förfest i stan.
vidare till hugo och där stannar vi nog hela natten.
vi hörs. vi ses. hejs.

Juldagen.

goddagens.

här sitter jag och, enligt traditionen, ser på Bröderna Lejonhjärta. Dock såg jag att SF-kanalen visade repmånad och det gjorde mig liten klyven. Men men, tradtionen vann. Precis som man SKA se Ronja Rövardotter så kände jag att det inte går att gläppa bort bröderna.

Mest sitter jag bara för att fördriva tid. Om ca 50 minuter ska jag hämta upp bror och stina och sedan dirr till mormor och morfar där mamma, pappa och hund väntar. En, två, kanske tre tequila slinker ner och sedan är det dags för julmat. Sedan är det bara julklapparna (och det kommer ta sin lilla tid!) och fika kvar. Har längtat efter denhär dagen i ett helt år. Just det, allt gick bra hos läkaren med mormor ifall ni undrar.

klockan 20.00 ikväll möter jag upp Nina och förhoppningsvis några fler utanför Hugo och vad som händer därefter återstår att se. Nu skriver jag inte mer. Men vi ses väl i dimman ;D

Julafton.

är helt slut efter en julafton fylld av god mat, julklappsspel, paket till oss "barn", kalle, karl-bertil, promenad i snön, slagsmål, skillsmässobarn, farmor, prövning av kläder och en hel del skämt lästa ur dassboken. Jag visste att det skulle bli mysigt och mysigt blev det. Efter att ha tillbringat nästan 12 timmar i deras vardagsrum ville lill-killen (hunden) åka hem och så var det gjort. Efter en kvällspromenad med hunden trängde vi ihop oss i päronens säng och såg på "Jeff Dunham - a very special christmas special"

ett par tofflor och skålar snodde jag åt mig i julklappsspelet och av faster, farbror och kusiner fick jag ett pat paljett-leggins, presentkort och smink. Tack tack :) Imorgon släpper vi det tunga kortet när det gäller presenter hos mormor och morfar. ågar knappt tänka på hur många som ligger där under granen och väntar på oss. Samtidigt undrar jag vem som är mest taggad att öppna. Jag eller morfar? ;D

men först ska jag se klart sagan om ringen - sagan om de två tornen, sova och mormor ska till läkaren. SEN ska vi fortsätta julfirandet. Wuhu! God Jul.


arg tjej.

trots att det är julafton och man inte ska vara arg då så finns det två saker som hänt de senaste dagarna som gjort mig sjukt arg. Saker som brutalt fått mig att tappa hakan och bli helt stum av undran hur fan personen i fråga tänkte. Måste bara få det ur mig.

1. Emma och jag vandrar omkring inne på Ica Maxi. Ett syskonpar i åldern 6-8 bråkar lite lätt och tillslut får väl brorsan nog och knuffar till syster så hon tar staplar ett par steg bakåt. Innan jag ens hinner blinka har pappan hunnit fram, grabbat pojken i axeln och med en otrolig sving och kraft slagit till pojken i ryggen.

2. Loggar in på Facebook och ser att en ny händelse blinkar nere i högra hörnet. Klickar och ser att det handlar om en grupp. Detta är vad jag läser: Georg Albertsson har bytt namn på gruppen "1 medlem = 1dl vatten" till "Vi som firar jul för att hylla Hitler"

 


24 december

äntligen julafton. äntligen fick jag öppna lucka 24 och därinne fanns en stor chokladängel. Sa ju att jag inte skulle blogga idag men .. aa, nu blir det så iallafall.

När jag var liten kunde jag ALDRIG sova natten innan julafton. Det spelade ingen roll hur trött jag var, jag somnade inte iallafall. Samma sak inatt. I flera timmar vände jag och vred jag på mig själv utan resultat. Och när man ääääntligen somnat, vad händer då? JO! mobilen ringer. såklart. Sen var det bara att börja om. Jag somna och vaknade av att någon gick i trappan. "AHA!" tänkte jag. Pappa som kommer ner och lägger mitt paket ifrån Tomten i min strumpa. Inte många timmar kvar tills vi ska upp alltså. Tji fick jag efter att ha låtsas sova, pappa försvunnit upp på övervåningen igen och jag kollade klockan. 05.02?!?!?!?! oh man. Bara att fortsätta försöka sova.

när klockan slog 08.30 orkade jag varken ligga kvar i sängen eller vänta längre. Drog tag i paketet och slet bort pappret. Till min otroliga lycka så låg det två dvd-filmer i paket och båda två innehöll föreställningar med Jeff Dunham and friends. aaaah :D Så gissa vad jag ser på just nu? :D

11.15 ska jag, mamma och pappa möta upp bror och stina ute vid farmor och farfars grav för att tända ljus och lägga fina blommor innan vi fortsätter till Marby och kusinerna för att tillbringa julafton där. Ska bli så mysigt! Hoppas ni alla får en kanonbra julafton med god mat, härlig stämning och en massa paket. God Jul på er!

god jul till mig.

fick nyss själv av jonas för att jag inte dricker glögg, äter pepparkakor och ser på julfilm kvällen till ära. Men jag kan snällt berätta att jag dricker julmust, äter ostbågar och ser på "so you think you can dance". Jag tycker inte det kan bli bättre än såhär. Vad tycker ni? :D

timmarna innan

23 december brukar vara världens längsta dag men idag har den gått ganska fort faktiskt. Kanske för att jag haft nått att göra hela tiden. Behövde inte tillbringa shoppningstiden ensam utan Emma ville mer än gärna följa med när jag shoppade loss på glögg, cider, jul-kläder och paket. En lunch med kyckling och en fika på Mcd med kaffe och äppelpaj.

hemma har det varit de sista fixen innan julafton. Slagit in de sista julklapparna och ätit skinkmacka. Precis som det ska vara dagen innan. Har även fixat ihop lite inför juldagen då jag och tjejerna ska ut, såklart.

Imorgon vill jag inte blogga. Bara njuta av snön, maten, klapparna och mest av allt min familj. Så, God Jul på er allihopa! :D 

infall.

jag funderar på att klippa av mig håret.

23 december

dan före dopparedan - nice!

Inte mycket sovande inatt. Eller det har inte varit mycket sovande på många nätter faktiskt pga den förbannade hostan. Dock var det inte hostan som höll mig vaken inatt men det var hostan som har påverkat alltihop. Efter nästan en månad av konstant hostande har det resulterat i att mina bröstkorg och framförallt mitt vänster bröst så sjukt ont. Så fort jag tar ett djupt andetag, drar in genom näsan, hostar eller nyser samt rör mig för fort så värker det i hela vänstersidan. Mamma säger att det är träningsvärk i muskelfästet. Jag vill inte ha det längre. Jag minns inte att jag önskade mig en trasig bröstkorg i julklapp?

Idag är det iallafall sista dagen att fixa allt som man ska fixa. Och vad jag ska fixa är alkohol, julklapp till vovven (hade helt glömt bort det lilla monstret) samt nån fin jul-outfit till mig själv. Frågan är bara vad. Men jag hittar säkert nått. Kanske är snäll och köper klockan till mamma som hon så praktiskt hittade två dagar innan jul. Kanske ett par skor till nyår också. Så, därför ska jag käka grötfrukost nu. Gör mig iordning och sedan dra runt en sväng mellan coop och ingelsta.

Ser fram emot kvällen då jag ska äta skinkmacka och se på Sagan Om Ringen.

bygga snö-barbara, i bilder.






"hon har nått vitt i munnen"

   



Malin, Iwonna Humpalot & Maria.

tisdag 00.49

Mycket händelserik och trevlig tisdag.
Började dagen med en sväng på stan och en lunch med Söderlund. Kändes kalasbra att se henne igen och trots att det var över två månader sen vi sågs sist så var allting precis som vanligt. Var bombsäker på att jag skulle shoppa loss men det enda jag la pengar på var en Greken och stor isthé på Fräcka samt min och stinas biljett till Hugo och Maskinen på lördag.

Väl hemma igen tog det inte många minuter innan pappa och jag åkte upp till mormor & morfar för att fixa med massa köttbullar och skinka. Mamma kom upp med de sista julklapparna att lägga under granen. Vi har hela golvet fullt med klappar. Helt galet mycket. Mormor höll på att sätta i halsen. Jag kunde inte hålla fingrarna bort och låg där under granen för att hitta så många som möjligt med mitt namn på.

Hem igen. Satte mig tillrätta i soffan för att invänta john blund men icke då. Mobilen ringde och på skärmen visade sig; Maria Kindahl. "Heeeeej! Vill du bygga snögubbe med mig?!" Självklart! Så, på med termobrallor, tjocktröja, dunjacka, halsduk , vantar och sen var vi igång. resutatet blev; Iwonna Humpalot. Kameran följde med så snart får ni bilder att njuta av.

Nu sitter jag här i värmen igen. Ska lägga upp bildern och sen sova. Imorgon blir det städning annars blir mamma arg. Wuhu! :D Vi hörs! HEJ!

22 december

dan före dan före dopparedagen.
en chokladkatt låg under 22:a luckan i kalendern idag.
2 dagar kvar.

efter en rejäl gröt och knäckebröds-frukost så ska jag nu börja öra mig iordning. Sätta dit lite mascara och rouge, fixa håret och dra på mig fika vänliga kläder för om en stund ringer Söderlund och då ska det mysfikas till 240%. Måste även hinna sätter över pengar till kortet för påväg hem igen ska jag svänga förbi Hugo och kolla om det finns biljetter kvar till lördag. (taggad tjej!)

Avslutar kvällen med pappa hos mormor&morfar. Det ska lagas julbord som ska äta på fredag då vi firar jul där. Och pappa ska såklart koka en skinka som vi ska ha till kvällen den 23:e då familjen alltid äter skinkmacka och gröt innan vi lägger oss. Skinkmacka på julaftonsmorgon är en självklarhet. Och det som blir över äter vi upp så fort vi kan. Ska iallafall bli supermysigt att fixa med allt ikväll. Kommer inte kunna hålla mig bort ifrån granen och alla julklappar som ligger under den. (längtande tjej!)

mamma har lyckats fixa ett jobb till i januari. eller aa, typ. Några tusen extra för några timmars jobb säger man inte nej till. nej nej. asså. nej, det säger jag INTE nej till. äsch, ni fattar. Nu drar jag. CIAO!

dagens musik:
miley cyrus - he could be the one
emily osment - i don't think about it
(disney channel is the shiet)

Såna som vi, med lyckan mitt i sorgen.

tackar Maria för en supertrevlig måndagkväll bestående av film, thé, apelsiner, massage, klänningar och såklart.. karlar. Skönt att inte behöva tillbringa hela kvällen ensam. Nu har hon dock åkt och jag är ensam igen. Jag, Melissa Horn, MSN och dendär sjuka längtan efter en hawaii med vitsås.

Ska nog sova nu. drömma om snälla katter och förlossningkliniken.
jag tror jag måste stanna här tills jag återvänder hem. Hur ska det gå?


måndag eftermiddag

att duscha kan vara det skönaste som finns.
Håret är rent, jag är ren. Man känner sig frisk.
jag har inte hostat på över en timme.

insmörjd i lotion och BUS.
julröda, nyålade finger OCH tånaglar.
thévattnet står och kokar.
myskläderna är på
vänner visas på tv.
jag är störtnöjd.

250 kg kärlek

fyfan vad du är snygg när jag är full.
jag har supit hela kvällen för din skull.
din skönhet, den går hand i hand med min promille.
lika bra att ta en jävel till.

21 december

vaknade upp med ett rejält leende på läpparna. Njöt av tystnaden. Ingen som gick på övervåningen. Ingen klocka som ringde. Ingenting. Bara mina egna andetag och mina hostningar. För hostar gör jag. Som fan. Precis samma hosta som jag fpr när jag kommer hem ifrn en resa i ett varmare land. Pallar inte mer. Vila och ett besök till vårdcentralen. Får ringa imorgon.

Idag har jag jag inte gjort ett skit. Och nöjd är jag. Hade planerat att fixa oxh så men har inte riktigt haft någon ork samt bara sagt åt mig själv; du är ledig. Njut. Så det får bli mer av fixandet imorgon istället. Då ska jag även fixa biljetter till Maskinen, fika med Sara och fixa julmat med Pappa hos mormor & morfar.

Nu ska jag ta en varm, skön och uppfriskande dusch. Sen ska jag åter igen slänga mig i soffan med pepparkakor, thé och en mysig film. Om nån vill göra mig sällskap är ni mer än välkomna.

21

hard knock life for us.


"Om dans var lätt skulle det kallas fotboll."




"Malin. She's not sparta"

nog för att man alltid har kul med cyrus och simon men man vet aldrig vad som kommer ske. Efter att ha parkerat otroligt olagligt nära en korsning så gjorde jag killarna sällskap där de satt och gjorde ... ingenting speciellt. Cyrus var med glad och stolt över sin voddler invite och skulle därför skryta med den stup i kvarten. Käk på Donken tillsammans med söta fjortisarna som mest undrade var Cyrus var för uteliggare medans jag och simon blåste sugrörspapper på varann och åt is. Väl hemma igen drog grabbarna igång en film och jag gjorde en sara svensson. (jag somna) Vaknade av marias telefonsamtal och sen fick cyrus spelet. Ville definitivt bli lämnad ensam utan resultat. Simon och jag kunde inte riktigt ta honom seriöst så vi blev kvar längre än vad vi var välkomna. Efter att ha blivit kallade både det en och det andra samt blivit piskade med skärp och datorsladdar åkte vi hem.

hemma är jag nu. fryser som en tok. Måste få upp värmen lite innan jag kan gå och lägga mig. Gärna snart. Jag är tröttare än vad jag trodde jag skulle vara. Sova. skönt. Vad fan ska man göra imorgon då? Godnatt.


20 december

avslutningen i Viken gick kanon-bra!
alla var så duktiga och vi hade en mycket bra publik.
fina blommor och julklappar fick jag.
tusen kramar och fina ord. Vi ses igen 11 januari!

kom hem, lämnade blommorna hos mormor som julpyntade fint med dom. Hem igen och följde med till familjen Andersson som bjöd på lunch. Pressad potatis, lime&chilli-kryddad lax och sallad. MUMS! även glass och julmust bjöds det på innan jag åkte hem. Har suttit i soffan sen dess och ska åka iväg nu. Hem till Cyrus för att möta honom och Simon. Hoppas på att Maria hör av sig och jag ska inte sova på länge. LEDIG ÄR VAD JAG ÄR! :D

CIAO!

lördag 23.46

hemma igen. Haft en trevlig kväll med massa filmer, snöiga promenader, världens gosigaste hundar och bara allmänt mys. Avslutade kvällen med en promenad mot Statoil och där gick vi åt varsitt håll. Jag hade ålanerat at bli hämtad men att vandra genom snöflingorna som föll smickrade mig till förbannelse och jag gick där, nöjd med livet. Fångade både en och två flingor på tungan och kände mig som 7år gammal igen.

Sitta i soffan nu och ser på Comedy Central med Pappa men jag ska nog flytta in till mitt eget rum snart och sova. Ska upp redan 08.00 imorgon. Packa ihop mig, käka frukost och kolla så man har allt för 09.00 rullar bilen mot Viken och årets sista arbetspass. Dansskolans avslutning i Valdemarsvik. Jag är pepp! Kan inte fatta att jag är ledig sen. 2,5 vecka. SOVA.

hörs imorgon. HEJDÅ!

Kanal 5

Grinchen visas på 5:an.
och jag mumsar pepparkakor och julmust.
julstämningen är på topp.

"vi kommer dö, vi kommer dö!
först ska jag kräkas. Sen kommer vi döö!"

19 december

redan 19:e. helt galet vad dethär året har gått fort. Säkert för att det har varit ett riktigt kanon år och jag är superduper-nöjd. Håller tummar för att -10 blir minst lika bra. Måste nog börja kolla lite på en års-resumé att ladda upp lagom till nyår. Det vill du väl, Anna? :D

igår var en supermysigkväll hos Familjen Adamsson. 17 personer som tröck ihop sig i deras lilla vardagsrum för att äta gröt och skinkmacka, dricka glögg och äta julskum. Skrattade åt sandras hamster på iphonen och trängde ihop oss vid matsalsbordet när det var dags för julklappsspel. Gråa strumpor, knivar och en hjärtskål var de klappar som skapade störst rabalder. Herregud vad jag skrattade. Sandras makt över Richard. sara's makt tommy. anna som snodde åt sig allt mammas, sandras, mias och maries slagsmål om skålen. Och så jag som satt tryggt med min thékopp. Efteråt blev det olycksprat ända tills sara och jag däcka i soffan och jag bestämde mig för att åka hem.

Idag är det lördag. Nyss hemkommen ifrån Coop där farsan och jag handlat klart de sista julklapparna, tippat och letat jordgubbsmössa till mig. (fanns tyvärr ingen) Ska närsomhelst gå ut i kylan och leka med hunden som är här över dagen. Han älskar snö och älskar ännu mer att man sparkar runt i den. Ska iväg senare men exakt tid vet jag inte riktigt än. Får invänta telefonen helt enkelt.

5 dagar kvar, HEJDÅ :D

du och jag, alfred.

Jag har alltid haft en stor respekt för Tommy Körberg och hans rika röst.
har njutit till många av hans toner men när han sjunger Fattig Bonddräng så är det som om hela världen stannar för mig. Kanske för att jag alltid gillat Astrid Lindgren. Hennes böcker och filmversionerna. Kanske för att han gör den låten med en sån enorm känsla. Kanske är det bara nostalgi för mig. Jag vet inte vad det är men jag vet att jag älskar't. Hans live-version går varm på Spotify just nu. Åh <3

"härvar, gnor och trälar. Och till sist ska jag dö."

dags för fredagsmys

sådär gott folk.
efter en riktigt chill fredag med mys i soffan, en lång skön dusch och bara allmänt softande så ska jag om ca 30 minuter hämta upp Sara och vi sätter tillsammans fart ut mot Åby där vi ska tillbringa kvällen hos Marie och Mankan Adamsson. Gröt, skinkmacka och julklappar hela kvällen. Ska bli väldigt mysigt och jag ser fram emot att slippa behöva dra på mig festklackarna och ge mig ut i kylan. Ingen utgång alls denna helg faktiskt. Vi sparar allt till nästa helg då det är utgång både 25:e och 26:e. Peppad tjej!

Ha nu en kanonbra fredagkväll allihopa.
vi höres. hejs.

Hey killar!

sluta berätta för oss att manliga strippor är bögar.
vi bryr oss inte.

dagens MHMMM!

med vetenkap flyger vi till månen
med religon flyger vi in i skyskrapor.


18 december

igår var en riktigt intensiv dag.
snö-oväder till förbannelse så jag fick åka med mamma och anette till jobbet. Först till Hörsalen för att repa med JB och där började första krisen. Snön hade ställt till så mycket oväder att alla bussar ifrn valdemarsvik hade ställts in. Alltså, 3 av mina danstjejer som skulle vara med på uppvisningen kom inte. Snabba ryck för att göra om placeringar och ändra danserna. Repa längst bak på scenen medans de söta band-pojkarna stämde sin instrument.

Vidare mot DJP för att repa med dom och alla körde på duktigt. Jag och Anna fixade med allt. Rep, kläder, smink, musik och ljus. När en 3:e danslärare dök upp passade vi på att försvinna på lunch. Kom tillbaka och det var så jävla stökigt att vi nästan blev utskällda av en lärare på skolan. Vi vägrade ta på oss något ansvar då vi inte var den ansvarande läraren som varit där. Nae för hon hade ju ÅKT DÄRIFRÅN! :/ hur eller hur.. föreställningarna gick bra och jag tror att alla tjejer var nöjda.

påväg hem ringde jag chefen i viken och förklarade att det finns ingen chans för mig att ta mig ner dit så vi ställde in kvällens lektioner. *puh!* Istället ringde jag A och vi bestämde att kvällen tillbringas i min soffa med godis, julmust, PH och film. Drog iväg till Citygross och köpte allt vi ville ha samt två nya filmer. The Terminal och Apocalyps.

Jag är vaken nu. A sover fortfrande. jag vill också sova mer.
ikväll är det julklappsbyte i åby med blomberg, wilhelmsson, svensson, andersson och adamsson.
hade guld. hejs!

onsdag 23.39

tack till Nina, Sara, Anna, Moa, Ida och Daniella för en oerhört mysig kväll <3 Skratt, allvar, nyår, ormar, jobbiga kunder och minnen från vad nina och daniella hade för sig med livräddningsbojar i 4:e klass. Jag satt där och njöt av känslan att det ta me fan alltid känns likadant att ses. Hur långt tid det än gått sen senast. En stor isthé och en kladdkaka slank såklart ner. Stannade ända till stängning och sedan skildes vi åt i kylan. Jag och Anna passade på att försvinna upp till jobbet för att hämta steroen innan mamma hämtade hem oss.

Imorgon är det en lång och jobbig dag.
1. rep på Hörsalen med JB, 8.00 - 9.00
2. rep på Djäkne med 8 & 9, 9.00 - 10.00
3. föreställningar x 2
4. käka
5. Valdemarsvik. sista innan show.

imorgon blir det förmodligen buss till Viken då vägvärket och de andra som håller koll på vädret har varnat folk för att åka bil. Jag vågar inte chansa. Buss it is. Måste kolla tabellen. När, var, hur. Inte kul men lätt värt det. Kommer falla dirr i säng när jag kommer hem.

CIAO!

på återseende.

sådär. då var större delen av dagen klar och nu väntas bara det jag sett fram emot mest av allt. Kvällsfikan med mina bästa vänner på Fräcka på Kungsgatan. Anna kommer förbi närsom och hämtar upp mig och de andra kommer ifrån andra hållet av stan. Vi möts där helt enkelt. Mina vänner, jag och mina ny-inköpta djävulshorn på hårspännen. YES :D

vi hörs. HEEEEEEJ.

snö

glömde bort att berätta om snön. om ni har missat den alltså.. Jag och snö går inte alltid hand i hand men jag är glad att den är här iallafall. Bara den stannar äver jul och nyår. Annars blir jag putt. Ska de va så ska de va.

höll på att svälja tungan imorse när jag skulle till bilen och bevittnade all snö som hade begravt min bil under natten. Jag hade nog dragit på mig ett stort leende om jag inte hade haft så förbannat bråttom och egentligen inte hade tid att skrapa bilen men det var bara att bita ihop. Självklart skulle det blåsa också. Som sagt.. bita ihop var det.

16 december

Goddagens, glad tjej som skriver! :)
vaknade med panik och lite ångest över att det var 9:ornas sista lektion innan uppvisningen imorgon. Eftersom jag var sjuk förra veckan så hann vi inte lära in det sista då. Hade planerat att de skulle få allting då och idag bara behöva nöta, nöta, nöta. Men men, tjejerna jobbade riktigt bra och resultatet blev detsamma. Håller tummarna för att det håller i sig hela dagen imorgon också då det är dags för uppvisning tillsammans med dansprofilen ifrån 8:an och dansklassen ifrån 7:orna. Ska även hinna vara på Hörsalen och repa med JB. Sen efter allt det stöket ska man iväg till Viken för terminens sista torsdags-lektion. Fullbokad torsdag alltså..

@ work för tillfället. tjejerna drog nyss till skolan så jag sitter här och bara .. chillar. Ledig resten av dagen så jag har inte bråttom någonstans direkt. Ser fram emot en frukost i soffan och att få stöka i mitt rum. Göra det ännu lite jul-mysigare och ikväll blir det julshopping med pappa och jul-fika med BV. Ska bli härligt att träffa alla igen och mysa på Fräcka över en kladdkaka, greken eller strawberry cheescake. YAMMI!

som sagt, glad tjej.


15 december

tisdag. ledig idag. känns bra.
sov länge. vaknade när telefonen ringde.
ska upp och göra mig iordning nu.
ska chilla med A om en stund.
försöka få honom att ladda hem de senaste Saw-filmerna.
massa snö är det ute också. inte riktigt min smak men jag gillar't.
(maria, kör försiktigt!)

9 dagar kvar.
MÅSTE lämna in mamma's ring.
och köpa kusinernas presenter.
och slå in de övriga.

bara för att byta samtalsämne:
enda sen jag började på degeer och första gången fick höra David spela saxofon på julavslutningen (alla tjejer smälte som smör i solsken, sexigt värre när han stod där framme. gah!) så har jag varit fast vid det instrumentet. Därför blev jag förälskad när jag på spotify hittade Johan Stengård. Spelas för fullt idag. MYS! :D jag, anna, en kopp thé pepparkakor och han. Det står högst upp to-do-listan.

14 december

dethär med fullbokade dagar börjar bli min grej. Denna måndag har bestått av terminens sista lektion med JB. Tränade inför skolavslutningen på torsdag. Hem för att fixa med jobbpapper och sedan tillbaka till jobbt för att fixa mer papper. Ut till Svärtinge för att lämna alla jobbpapper och mixa musik med Caroline. Fick busa lite med Elise också och det är alltid kul :) busfröt.

Ska närsomhelst packa ihop mig, vattenflaskan, datorn och alla skivor. Åka iväg och tanka bilen, bort till mamma's jobb för att hämta mer jobbpapper och sen är det raka vägen till Valdemarsvik. Sista måndagslektionen denhär terminen. Känns som att sparlågan börjar brinna ut men det ska nog hålla för de här sista dagarna. Håll tummarna.

Ska röra mig nu. HEJDÅ!


"Jag vill klappa på pontus!"

jag gillar verkligen familjen svensson.
sara har varit min vän i så många år att jag knappt kommer ihåg det men det var nog när tillochmed våra föräldrar blev bästa vänner som jag förstod att hon och jag alltid kommer hålla ihop på ett eller annat sätt. Det faktum att vi faktiskt säger så som det är, vad det än gäller, till varann. Och vi gör det för att vi vill. För att vi vet att den andra vill veta vad vi tycker.

jag vet att jag alltid kan ringa till lotta och magnus vad det än gäller.
sara vet att hon alltid kan ringa till oss. vad det än gäller.
sara och jag har alltid varandra. vad det än gäller.
det känns verkligen som om man har en familj till.


Jag & Sara på Snappy's. Cypern, Ayia Napa -08.

därför förstår ni nog att jag har haft en bra kväll. Tillsammans med sara, pontus och hela svensson-släkten har vi tillbringat kvällen på ingelstagatan med mat, fika och diskussion om allt ifrån öl till militärer till blondinskämt. Sist kvar var jag, sara och pontus så jag var hygglig och skjutsade hem dom. Nu är jag hemma, chillar i soffan och ska närsomhelst bränna en skiva till morgondagens träning med johnbauer. Godnatt.

söndag 17.38

det är nått väldigt speciellt med söndagar. Nått som gör mig lugn och avslappnad. Och jag tror att det är just de söndagar som mamma säger att vi ska äta hos mormor och morfar. Det betyder att hela familjen (jag, mamma, pappa, bror, stina, mormor, morfar och hunden) kommer samlas för att äta mat. Idag blev det dock fika istället men det var minst lika mysigt. Massa julgott att smaska på och sedan flyttade vi över till soffan och (klyschigt nog!) bläddrade igenom en himla massa kort ifrån allt från mamma's barndom till alla våra olika husvagnssemstrar. Hittade massa supersöta kort på mig och linn som jag MÅSTE visa henne någon dag :D

även äntligen fått tag på båda mina kusiner och nu fått reda på vad de önskar sig i julklapp. Så det ska jag fixa nästa vecka och dom verkar vara på det klara med vad jag önskar mig också. Inga problem i år alltså ;D haha! Nu ser jag fram emot julafton massor. ska bli superduper mysigt och trots att snö och jag inte de bästa vänner så hoppas jag ändå att den ligger kvar till då. Massa mys.

Nu, bort till Sara för att fira henne ännu en gång. haha!

13 december

Lucia.
det går fort.

lördag igår. den mest hektiska dagen jag varit med om på vääldigt länge. Träna tillsammans med sandra och vicky några timmar innan vi tog bilen till maxi för att köpa showkläder, present till sara och käka lunch. Hem igen för att göra mig iordning och bestämma partykläder. Hem till sara för födelsedagsmiddag och dans. Trevligt, roligt och god mat. Blev hämtade av vicky och vi försvann til hugo för träning, fix och väntan. Uppvisningen började strax efter 00.00 och vi körde hårt. Bokstavligt talat med stegen och knuffar på de som inte fatta att de skulle flytta på sig. Uppvisningen i sig kändes lite sisådär men vi jobbade bra trots omständigheterna. Jag och ida drog över till Otten strax därefter för att sammansluta med mitt gäng som firade sara. och om den saken kan jag säga .. "det blir aldrig som man tänkt sig". Surt. Kom iallafall hem tryggt och säkert med ida som driver.

söndag idag. tredje advent. herresatan så fort det går. Ska på adventsfika hos mormor&morfar kl 13.00 så jag måste börja göra mig iordning närsom. Inväntar sms men jag chillar. första lediga söndagen på hur länge som helst. Känns bra. En enda vecka kvar nu och sen går jag på jullov enda fram till 11/1.

seg tjej.

ett öga för ett öga

".. gör hela världen blind"


nu kan det väl inte bli värre.

jag hatar heltäckningsmattor.
lilltå-nagel-fan fastnade nyss i mattan och riiiiiiiitch...
borta.
aj.

12 december

trodde att det skulle bli en lugn morgon. Neeeeejdå. Varför skulle det bli så?

vaknade av sms. det var från chefen som hade panik över kvällens uppvisning. Vi är 3 man kort så nu gällde det att få tag i 3 som kan ställa upp. Jag ringde Vicky i panik och nyvaken som hon var förstod hon knappt vad jag pratade om. Men när orden uppvisning, hugo och splithopp kom med i bilden så vaknade hon. GAH var hennes ord. jag tolkade dom som ett ja och nu ska hon ringa när hon är redo för träning. Därför har jag pissstressigt idag.

bränna skivor
träning
handla
fixa mig
födelsedagsmiddag
träning på hugo
uppvisning
utgång

jävlar. sandra. ring.

såja!

nu har jag äntligen sett coca-colas julreklam. Sverige's mest kända julreklam. förutom blossa. och alladin-asken såklart. Okej. EN av de mest kända. Glad blev jag iallafall. Och nej TV3, ingen vill ha körsbär i likör kvar i den förbanande alladin-lådan. Inte jag. och inte maria. bort. mer coca-cola till folket. eller hur, josefine?

a l w a y s   c o c a - c o l a .

fredag 01.12

Tjo på er. Mycket riktigt på dissade jag idol-finalen helt. Inte för att jag gillar programmet utan mer för att jag inte riktigt bryr mig om vem som vann. (rykten säger mig att erik vann?) Har gillat både erik och calle från första början så jag är stormnöjd att det var dom två som mötte varann i kvällens final.

Fredagen blev för mig en kväll med cyrus. Parkerade bilen utanför honom, lät honom röka sina cigg vid fönstret medans jag okupera datorn i väntan på att han skulle göra sig iordning. Allt sånt där som killar MÅSTE göra innan dom lämnar huset. Byta om och platta håret. (karlar?) HAHA! Drog mot stan och köpte biljetter för kvällen. Parkerade oss i salong 8 och såg på "2012". En riiiiktigt biofilm. Stackars cyrus och stackars andra biogäster som fick stå ut med mina hostattacker, nervös skrik och hysteriskt fnitter. Vad Cyrus tyckte om filmen kan ni läsa i hans blogg. Jag tyckte den var bra. Lite vl förutsägbar kanske och otroligt overklig men hey, i like it.

just nu kan kroppen inte bestämma sig för om den är trött eller pigg. Huvudet snurrar i 180 medans min kropp knappt kommer orka ta mig till sängen härifrån. Så, jag sitter här och gläpper mellan nått amerikanst stand-up-program och "när lammen tystnar". Borde kanske sova. Hektisk dag imorgon. Gillar't.

Hakuna Matata

om det finns någon som vill göra mig till jordens lyckligaste tjej just nu så ska ni bjuda mig på "Disney on Ice". Det må vara barnsligt men jag vill verkligen. Yantramattan, släng dig i väggen. HÄR snackar vi årets julklapp.

11 december

jag som trodde att jag skulle somna direkt efter att ha landat hemma efter tordagens lektioner i Valdemarsvik. SÅ FEL jag hade. För det första satt jag klistrad vid dator och msn för diverse konversationer. För det andra så hämtade jag upp A runt 23.30 och jag var så pigg att jag inte somnade på flera timmar. Lyckades ändå pallra mig upp imorse för 8:ornas lektion och nu när jag varit hemma i flera timmar så har jag ändå inte slutat jobb. Har fixat med massa musik samt olika jobb-mail som skulle iväg. Är äntligen klar så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Vet inte riktigt vad som händer ikväll än men jag misstänker att jag våldgästar Cyrus på ett eller annat sätt. Annars blir det bara chill i soffan med tacos, chips och idol. Men.. jag hoppas på cyrus ikväll.

btw.. Vi ses på Hugo imorgon ;D


Quiting's out of the question.



"if it's worth having it's worth fighting for"


10 december

grattis till mig och alla andra malin.
idag är det malindagen.
och god bless barack obama.

sitter i valdemarsvik. inväntar de få dansare kommer dyka upp idag. Många kommer ine vara här pga julambassaden på gusums skola. Sådär sitter jag här, hoppas på att det iallafall dyker upp några som vill dansa idag. Så jag peppar med "fight for this love" som söderlund snällt skickade till mig. Snacka om att jag blir tävlingssugen när jag hör den. (jag saknar partystylerz)

känner mig lite bättre idag. kan bero på att jag äntligen fick sova. eller alla de olika piller som jag tryckt i mig. och som mamma tvingat på mig. ipren, bisolvon, tranbärskapslar samt fan och hans moster. Vi får hoppas att det ger med sig annars får jag helt enkelt stå ut med skiten till nästa måndag. Då har jag äntligen(?) tid att bli sjuk. En vecka till. Kom igen, Malin. Ikväll blir det sova direkt som gäller. Sista träningen med 8:orna imorgon. Tagga.

birthday-girl



SARA, 20 ÅR!
idag är det din dag. din tur.
vi firar dig med blommor och ballonger.
grattis på stora dagen, elskling.
<3


Söderlund.



there's always a place in me that you can call home.
<3

9 december

grattis till alla annor på Anna-dagen.
bla. barndomsvännen, kusinen och chefen.
:)

Jag har världens träningsvärk från igår. Känns att det var ett tag sen kroppen vekrligen körde ett riktigt discopass. Men kul var det och vi blev klara så nu ska vi bara träna här hemma och så kör vi järnet på lördag. På tal om träningen.. Skulle nog inte kört så hårt osm jag gjorde. Förkylningen är inte bättre precis.

Onsdag. Ledig onsdag. Har inte alls mycket planerat. Det enda som jag HAR bestämt är att jag ska se SYTYCD. annars får se helt enkelt se vad som händer. Känner mig inte särskit motiverad till något annat än att ta ner glasslådan ner till källaren och äta upp alla glassar med chokladöverdrag och strössel. That's my plan.

hejs.

8 december

det var en hund i min chokladkalender idag :)

Tisdag. Första lediga tisdagen på väldigt länge. Visst har jag varje tisdag haft sovmorgon och kunnat sova hur länge jag vill men det är verkligen inte samma sak som att inte behöva göra sig iordning alls. Har precis ätit en god frukost innehållande ostmackor, mjölk, banan och keso. Inga lektioner idag. så därför ska jag ikväll, för ovanlighetens skull, .. DANSA :D den ni. Ikväll är det träning med gruppen igen. Och med Anna. Carro är på Dolphins med cheertjejerna och Anna tränar med oss inför lördagens uppvisning på Hugo. ska bli riktigt kul att köra ett discopass igen. Det var länge sen!

Nu ska jag påbörja dagens schema. Duscha, fixa, städa och sen hämta upp Sofie och dra upp lite tidiagre till jobbet för att snacka skit och dansa av oss det som vi känner att vi behöver bli av med. Inte kilon. Bara Känslor. Väntar också på att torrent ska ladda klart Clubland 16 åt mig. Bränna ner massor skivor och sen köra järnet. YES!

hejdå.

Vem vet. inte jag

dethär är scary hur läskigt bra det stämmer in.
nog för att man ibland känner igen sig i musik men dethär är galet.
det är inte jag. men jag vet vem det är.

"if you fall for me;
i'm not easy to please.
i might tear you apart.
Told you from the start.
Baby, from the start.
i'm only gonna break break your,
break break your heart"


chillar galet.

oerhört nöjd idag. Morgonlektionen gick av bara farten och tjejerna jobbade riktigt bra både på danserna och på styrketräningen. Kom hem och möttes av en ovanligt glad hund som bara ville mysa. det regnade så han tvärvägrade gå. (väldigt praktiskt hund bror och stina köpte) Lektionerna nere i viken har också bara susat fram. Helt pltösligt var 4A's lektion och jag kunde åka hem. Glad av att ha hittat de nya vännerna ifrån krogen via både msn, facebook och telefonen. NU är dock ingen av dom inloggad så jag får klara mig själv.

Ska nog faktiskt sova snart. Njuta av att inte behöva ställa klockan på någonting alls för jag är HELT ledig imorgon. De faktum att jag ändå ska upp till jobbet för träning inför lördagens uppvisning på Hugo räknas inte. Träningarna är bara kul. så imorgon blir det ändå dansdansdans och "vem vare?!" Haha! Alltså.. på lördag. Då ska alla befinna sig på Hugo. Men se upp för vevande armar och fötter i huvudhöjd.

NATT NATT.

7 december

sån slags uppdatering av de dagar som man har missat att skriva ner i arkivet.

julklappasbytet är förbi och i år kammade jag hem .. noll. JAg blir alltid så panikslagen av tanken att inte vinna nått men när jag kom att tänka på att jag förra året kom hem med en klädnypa och tvål så tänkte jag att det kunde ju inte bli värre iallafall. Jodå. Stor-tjuven Simon hade dragit till sig massor och gav mig därför en tröstklapp. Ett mini-spa. En sväng till Linköping med Moa för att hämta hem robin och sedan thé och greveholm hos Anna.

sedan var det söndagen. Föreställningsdag. Träningen för vår grupp börjar 09.00. Jag vaknade 08.56. Fan. Snabba ryck och 10 minuter senare stod jag på scen med resten av gruppen och körde igenom alla koreografier. Skandiateatern fylldes mer och mer för varje kvart av mer och mer ungar som skulle träna. En snabbsväng på stan med Ellen, träning med mina grupper samt syjunta när vi fixade det sista med kläderna. Ett panikartart genrep och en föreställning som gick ASBRA. Dagens citat; "Vem vare? Vem vare som kasta?" HAHA!

helt slut när jag kom hem men det hindrade inte mig ifrån att vara sällskapssjuk. Hämtade upp A och då slapp jag iallafall sova själv. Nu är det måndag igen så jag skjutsade hem honom och själv åkte jag till jobbet. Hungrig tjej som sitter på jobbet och hoppas tjejerna är klara snart så jag får åka hem och äta min grötfrukost.

Viken ikväll. 17.30 - 21.00

Good old kind of love.

Så när efterfesten är slut,
och utan nån speciell anledning,
så vill jag att du ska dra mig närmre.
och berätta för mig att du inte går ikväll.
Jag sa: "jag har tänkt på dig hela natten."

5 december

godmorgon. trött tjej skriver. hennes bästa vän idag är nog vattenflaskan och owl city. Vill tacka frida och hennes vänner för en ûber-trevlig förfest samt utgång. Förfest bort mot söder i F&F's lägenhet med kortspel, köks-fest, gardin-gympa, dans och en himla massa dricka på det. En vandring mot stan, ett stopp på Deli för shotkanna och VIP-kön in på Hugo's. dans, dans, strawberry daqeuri (stavning?) och viktprat. Glad att se ludvig, johan och arvid. Glad att träffa nytt folk. Tack till Jocke som följde mig hela vägen hem samt tillbringade över en timme ute i kylan med mig pratandes om allt ifrån jobb till saw-filmerna till hans hundar :)

Lördag idag. På schemat står det att sy in klänningen till Dreamgirls, åka upp på ung/vux extra träning till showen och sen hem för att äta, bränna skiva, slå in julklappar och bara chilla innan veckans höjdpunkt är här. Julklappsbyte med mina bästa vänner. Tema: Lyxliv.

Nu, grötfrukost och öppna 5:e luckan i chokladkalendern.

Lagerlundas BFF.


moa, malin, maria, sara, anna och emma.

en dag kommer jag och du verkligen bli gamla.
men jag älskar dig nu.


4 december

Nog för att jag var trött när jag vakna imorse men kom snabbt igång när vi väl var uppe jobbet. Dock hade jag satt bojor på mig själv samt förbjudit mig att ta ut mig. Så, istället fick tjejerna ta ut min träningsabstinens. Ett fys och strykepass ifrån helvetet stod på schemat innan vi fortsatte träna på discon och candyman. Kunde dock inte hålla mig borta ifrån dansgolvet när tjejerna hade gått. Då dansade jag loss med ljuset släckt och ur högtalarna dundrade allt ifrån rascall flats - everyday till cascada - bad boy.

Nu är jag hemma och myser med hunden. Tog en lång skön dusch och ätit god grötfrukost. Hittade min (gigantiska. jag svär. hur stor som helst och massa söta figurer!) chokladkalender samt målat naglarna i guld metalic. Jag är så stolt över mig själv som lyckats hålla dom såhär fina. Försöker få tag i cyrus men tönten har bestämt sig för att sova halva dagen och stänger alltid av telefonen då. Inte okej.

nu ska jag nog faktiskt plocka iordning i garderoben och fixa med de sista julklapparna. Jepp Jepp! Hejdå!

planet earth turns slowly.

"doing thing diffrently leads to something exeptional"


"Vem fan är Niklas?!"

oh. spontanitet är nog det bästa som finns. Cyrus och Simon är också bra. För när jag var som argast och mest besviken idag så behövdes det bara ett samtal och sedan var jag påväg till dom för att tillbringa en timme eller två tillsammans i min bil så jag fick skrika av mig. Fick även höras Cyrus funderingar om vem som är bög och vem som bara knullar för skojs skull. Simon's raowr-raowr ifrån baksätet och min undran om varför mina fälgar är borta. (nej, de snoddes inte i hageby. Pappa hade bara inte satt dit dom när hon bytte till vinterdäck)

och det enda som går på repeat i mitt huvud är de ord som for ur Cyrus mun när han högt och tydligt gjorde sitt hat till svensk, såkallad, rap hörd. "Jag ska strypa fittan på horan som klämde ut ungen som skrev lyriken till denhär låten!" HAHA! och folk undrar vart JAG får allt ifrån? Här har ni källan. Jag skyller allt på iraniern!

Nu ska jag nog sova.
Tidig lektion imorgon, 08.00 - 09.45
GODNATT.

3 december

lite snorig. lite hositig.
massa trött. inte hungirg men min 3 timmars period går ut snart. måste äta då.
dags att göra sig iordning snart. Viken ikväll. 17.00 - 20.30
lite deprimerad för jag vill också spela spel hos f & f.

ofukuserad tjej. tur att nästan alla danser är klara. bara "raggan" kvar.
bara två veckor kvar. dethär klarar jag. inga problem. håll dig frisk, kvinna.

hejdå.


gatan upp och gatan ner.

herrejävlar vilket farande det har varit på mig idag. Började uppe på jobbet för att sedan åka hem igen. Käka, duscha, fixa och måla naglarna. Hämtade upp Sara på skolan och drog till Ingelsta för shopping av hotpants och lösögonfransar samt lunch. Vidare mot stan för mer shopping av julklappar, hårnålar och mer hotpants. Tillbaka hem för mat igen och vi lyckades somna i soffan på dirr. Fick dock inte sova länge eftersom Ellen plingade på dörren och vi var tvunga att dra upp på träning. 100 dansomgångar senare och 100 klädombyten så åkt vi hem och jag har suttit parkerad i soffan sen dess. Alltså. Ingen utgång. Jag palla inte.

därför ska jag nu ta min skål med frusna bär, förflytta mig till sängen och där se på Scrubs tills jag somnar. Ingen morgonlektion imorgon och ingen som ska ha skjuts så jag får sova ut. (ps. jag kommer stänga av telefonen) Störtskönt!  Vi hörs imorrn! CIAO!

Dela

"i think i know why the dogs howls at the moon"


2 december

efter en ganska sömnlös natt pågrund av gråt så lyckades jag ändå ta mig upp till jobbet och djäknes morgonlektion med 9:orna. Satte äntligen dansen så nu kan vi bara repa, repa, repa ända fram tills uppvisningsdag. Bestämde hår och smink och sedan fick dom gå när klockan slog 09.45. Dom har gått nu och ensam sitter jag kvar här och lyssnar på Josh Groban - Ave Maria. En nedsläckt danssal är min favorit miljö.

Ska hem, äta frukost och kolla igenom alla showkläder. Sara ringer när hon vill bli hämtad och vi drar då till maxi för att fixa det sista. Typ hotpants och kattöron. Sista träningen ikväll. Kommer bli en träning utan dess like. Alla danser ska sitta klockrent och det finns inga undantag. 8 danser på 12 veckor. det är inte illa pinkat. (cats, stolsdansen, all that jazz, Jesus Christ Superstar, Dreamgirls, Grease, La Cage Aux Folles och mamma mia) Då ska ni också ha i åtanke att jag koreograferat åt en annan grupp samt assisterat caroline på 2. Helt galet vad stolt jag är över mig själv. Iallafall, träning ikväll. 18.30 - ??

HEEEEJDDÅÅÅÅÅÅ!

ge dig malin.

sluta sura. sluta deppa.
lägg av.
jag orkar inte vara nere för en sån här sak.
ryck upp dig, kvinna.
jag är ju grym.
party. buisness. moneymaker.

FIERCE.

ge mig en rullstol då.

inte nog med att jag vaknade på dålig sida.
gårkvällens träning slutade med att jag trampade snett och halvt bröt tårna. Skakade av mig smärtan och tänkte inte mer på det eftersom vi behövde jobba ganska mycket på koreografin. NU däremot, nu gör det ont. Tårna känns ömma och uppsvullna. Alltså känner jag mig lite halvt handikappad.

you're my destination.



nina, jag, moa, ida, maria och daniella på otten-vimmel.


merci.

och när man kommer hem till stan igen, är hungirg samt vill ha sällskap. Vad gör man då? Jodå, man ringer Cyrus, tvingar honom och Simon att följa med till MAX som matsällskap. Där träffar man Maria som man bestämmer att träffa när hon slutar sitt 23.00-pass. Vidare hem till Cyrus för dataspel och vattenpipa och sen en sväng runt hela norrköping i white pearl. Såklart. Vad annars?

hemma nu. sova. trött tjej. hejsvejs.

RSS 2.0