Visdomsord? Döm själv.

* Inled mig icke i frestelse - Jag hittar själv..

* Det är aldrig försent att bättra sig. Därför väntar jag ett tag till.

* - Säg till om jag stör. Isåfall går jag med detsamma.
   - Du inte bara stör. Du rubbar hela min existens. Välkommen.

* Ett synnerligen lämpligt tillfälle att hålla mun stängd är när man befinner sig på djupt vatten.

* Det är bara i lexikon som lön kommer före möda.

* Personer som saknar humor förstår sällan allvar.

* Blanda kortvarig dårskap med klokhet.
Det är angenämt att vara tokig vid rätt tillfällen.

* Människan är inte där hennes skor står utan där hennes drömmar är.

* Ring fel och hoppas att den som svarar vill prata med dig.

* Om tiden läker alla sår. Varför händer inget med naveln?

* Det är dödligt att leva för länge.

* Att oroa sig gör alrig morgondagen lättare.
De gör bara livet tråkigare idag.

* Ingen fågel flyger högt med egna vingar.

* Även ett högt torn börjar vid marken.

* Kom ihåg - det är i motvind och inte medvind som en drake stiger.

* Man får ta folk som de är och inte som man vill att de ska vara.

* Risken med humor är att folk kan tro att man skämtar.

* Den som letar fel finner inget annat.

planering

sista november gör mig nervös.
det betyder att allt som jag har planerat närmar sig.

5/12 - extra träningar + julklappsbyte
6/12 - MusicalNight på Skandiateatern. (rep hela dagen)
12/12 - Fira Sara's 20årsdag
17/12 - skolavslutning för både bauer och djäkne
20/12 - avslutning Danskolan, valdemarsvik´

upptagna tjejen.

30 november

melissa horn var min drog igår. Därav gårdagens citat. Såna små meningar som fastnar och man inte kan få dom ur skallen tills hela världen vet vad man tänker på. Jag älskar hennes musik. "Tyck synd om mig nu" går på repeat. Nog för att "lät du henne komma närmre" är den låt som får mig att böla varje gång av både sorg och lycka så tänker jag inte plåga mig mer med den. Inte efter i lördags. nej.

igår ville jag också utrota manssläktet efter att mamma hade berättat att hon hämtade upp min kusin storgråtandes på stationen. Situationer som dessa som man önskar att vi hade bättra kontakt. Jag vill krama henne. Åka dit och krama henne. Vad jag tycker om killens beteende tänker jag inte uttala mig. Tycker bara synd om Anna.

måndag idag. John Bauer har studiedag så jag fick sovmorgon. KANON! Mor är påväg hem för att lämna bilen och tigga skjuts tillbaka till jobbet. Det är bara att ställa upp för annars får jag gå till Valdemarsvik ikväll. Inte okej.

jag har inte sagt till nån att du blev kvar här igår.

"men det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går."


29 november

1:a advent.
helt sinnes.
vart tog tiden vägen?
Var är min adventsstake?

vill tacka för en helt perfekt lördag. Jag är så nöjd. Började dagen med bubbel, sedan middag på hugos med några av mina favorit-tjejer och sedan blev en krogrunda utan dess like. Manésa var fullt och stelt så vi drog gatan vidare till Deli för färgglada drinkar och shotkannor. Ingen dans på borden men nytt folk, sång och jag tappa hakan när jag såg vem som gick utanför fönstret. Vidare till Otten för mer dricka och massa dans på både stora och lilla. Försvann till och fastnade på Hugo's med Maria. Träffade glada och fulla vänner. Vandrade hem i kylan med A medans vi försökte lista ut vart hans 3 timmar tog vägen i torsdags.

är på jobbet nu. Sista söndagen denhär terminen. Min sista dag här på NDC för terminen är på tisdag. Sen är det bara extraträningar och showen kvar. Kvar är bara sen alla skolor och klar med dom är jag när dom har haft sina uppvisningar på skolavslutningarna. Alltså, drygt två veckor kvar. Shit. det har gått fort. Ser verkligen fram emot vårterminen. Taggad tjej.

Nu. Streetjazz.

next:

middag och utgång.
nu kör vi.
all in ikväll.
hejdå!

lite lyxigare med lite bättre tjejer



den perfekta presenten för perfekta Nina var såklart att låna henne bli kidnappad med bindel för ögonen och satt i en bil utan vetskap om vart vi skulle. Knäckte några cider i bilen och körde mot vårat mål. Fredgagården. En bastu, fruktfat, juice och en bubbelpool. Och champang. överallt. I halsar, i taket, på fönster och framför allt i poolen.

Badat i champang. Check!
Grattis Nina! <3


27 november

dagen började bra med duktiga tjejer på dansen. Vidare mot en underbar dag med fika, nyårsshopping, julklappsköp och en sväng på Gröna Skylten med världens bästa tjejer. Hem för att bli lite smått besviken på denna fredagskväll men nu är jag på gång igen. Ska närsomhelst dra till Simon som fyller 19 idag. Stort grattis. Slutar säkert med att jag går till hugos med dom. Herregud. Jag som bara ville ta det lugnt.

Vi hörs. Hejs.

26 november

NU ÄR JAG GLAD! nu är julen snart här på riktigt. De visade nyss blossa-glöggens reklam så nu väntar jag bara på coca-cola's julreklam och sen ska jag börja julpynta här hemma. Julbaka och lyssna på julmusik. Imorgon efter jobbet ska jag dra ner till stan för att lämna in en klocka på fix, en ring på grevering samt köpa julklappar till familj och julklappsbytet. Måste köpa klackskor och nätstrumpbyxor också. Jävlar, måste till systemet också.

well well.. Vaknade upp hos A imorse med en armbåge i ryggen. Klängde mig ur sängen och försvann till jobbet. Körde igenom alla danserna med tjejerna och sedan stack vi alla åt olika håll. Jag är hemma nu, sitter mest bara och väntar in tiden. Om ca 2 timmar ska jag dra mig ner mot Viken för att jobba hela kvällen. Har en hel del att göra idag. Sätta en hel dans OCH komma på massa nytt till raggan. Kommer vara helt slut när jag kommer hem.

bananen kommer hem idag och jag kan inte vänta tills jag får träffa henne! <3

Nu, platta luggen och sätta ansiktet på plats.
höres. HEJS.

Kan du 70 sätt att tillfredsställa en kvinna?

"69:an och en tur till Ullared"


HAHAHAHAHA!
vad säger du om den, Moa? ;D


25 november

detdär med att sova länge gick ju bra. NOT. Precis när jag lagt mig i sängen började en sms-konversation och vips så satt jag i bilen, på väg upp till A för att hämta hit honom. Fråga mig inte varför jag så gärna ville för jag ångrade mig nästan direkt när klockan ringde 07.15 (!) imorse.

Nu sitter jag här. Samlar krafter för att ta tag i dagen. Ska börja med frukost och sedan jobba mig igenom en dusch, disk, tvätt, städning av rummet och sedan får vi se hur resten av dagen ter sig. Lite folk kommer förbi ikväll för en födelsedagsfika för pappa så det ska bli trevligt. Därför måste jag städa. kanske måste sätta igång direkt. Nja.. snart. hej så länge.

BIRTHDAY-DAD



grattis farsan på 45årsdagen!


Life's not worth a damn

"til you can say; I am what i am!"


23.08

hemma igen. jag gillar't. Det har varit en dag fylld av fart och fläkt. Drog nästan direkt efter frukost till Ingelsta med Moa. Hon drog på jobbintervju och jag shoppade loss på linne och jeans-skjorta. Fint fint och nöjd nöjd. Tillbaka hem och vidare till jobbet. Barndans, 10-13, 7-9, ung/vux, skitsnack med sofie och ellinor och sist men inte minst var det dags för vår egen träning. Mitt huvud strejkade och gjorde tvärtemot vad jag skulle. Var snurren till höger drog jag till vänster. Såklart.. En skratt-attack fanns det tid för också och lite planering innan vi sa tack för idag och åkte hem. jag är helt slut nu. vill bara sova. stänga av mobilen och försvinna in i sömn. Imorgon är jag ledig hela dagen och ska sova länge. Tänker inte riskera att viken-chefen ringer tidigt igen så därför stänger jag av telefonen. That's it. godnatt.

24 november

sådär. NU får jag gratta mig själv. Söderlund tyckte jag tog ut glädjen lite väl mycket i förskott så där ska jag jubla högt idag. Jag har kommit halvvägs på prövotiden för körkortet. 1 år idag utan en enda anmärkelse, utan ett enda stopp av farbror blå och inga skador på vägen. Att jag har kört in i diverse staket, sladdat ett x antal gånger och 3 parkeringsböter behöver man ju inte prata högt om ;D

Ska börja göra mig iordning närsomhelst. har lovat bort mig som taxi nu på förmiddagen till Moa som ska på jobbintervju. Så medans hon är på den ska jag dra omkring på Ingelsta Shopping och kolla om jag hittar nått fint att hänga in i garderoben. När Moa är klar ska vi käka och sedan röra oss hemmåt. Jobbar ikväll, 15.30 - 19.00. Sova i en timme och sen är det träning som gäller. Näst-sista innan showtime. Nu kör vi. (ska bara övertala kroppen att den faktiskt orkar.)

Ingen spruta får jag ta heller. KANSKE på fredag. kul..

birthday-girl



Nina, Ia, Svampen.
Grattis på din 20:e födelsedag.
hoppas du får en kanondag och så röjer vi på lördag.
manésa och otten. det ultimata för vårann Nina.
<3


owl city

I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly
- vanilla twilight


'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs
as they tried to teach me how to dance
A foxtrot above my head
a sock hop beneath my bed
a disco ball is just hanging by a thread

I'd like to make myself believe
that planet Earth turns slowly
Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems.
- Fireflies


Peer over the edge
Can you see me?
Rivulets flow from your eyes
Paint runs from your mouth
Like a waterfall
And your lungs crystalize

I'll travel the sub-zero tundra
I'll brave glaciers and frozen lakes
And that's just the tip of the iceberg
I'll do whatever it takes
To change
- The tip of the iceberg

23 november

nu känns det som om det verkligen är på väg att bryta ut. Allt det sjuka som jag har samlat på mig. En förkylning. En halsont. Värk i hela kroppen och allt annat sånt där som kommer när man inte känner sig frisk. Det end som saknas nu är feber och sen kommer folk runt omkring en börja vråla: SVININFLUENSA! SVININFLUENSA! Inte fan vet jag men jag är inte särskilt rädd för den och hade det varit för mamma så hade jag aldrig tagit sprutan. Men det ska bli ändring på det nu. Mamma har tjatat hur länge som helst att jag borde ta den eftersom jag jobbar som lärare nu. Jag träffar massa barn varje dag och dom i sig träffar ännu fler barn varje dag. Därför ska jag, imorgon, åka till vårdcentralen och se om jag får ta den förbannade sprutan. Pappa får följa med. Jag vägrar åka själv.

Sitter i soffan nu. Ska åka till Viken om ca 1,5 timme. Kommer nog dö innan kvällen är slut men det är sånt som återstår att se. Vi höres. Hejdå.

maskinen - kärlek vid sista ögonkastet.
h e l t   g e n i a l i s k !


godnatt världen

denna söndag var inte alls lika chill som jag hade hoppats. Jobbat som en tok, dansat som en galning och varenda sekund som jag inte gjort det så har baksmällan tagit över.¨Sista lektionen var grymt kul men samtidigt väldigt påfrestande då jag verkligen fick jobba med tålamodet. "jag måste anteckna. har du några anteckningar? vad kom sen? hur många 8:or? hur många delar?" SKA DU HA SMÄLL ELLER?! LÄGG AV!

nu ska jag sova. först ringa. men sen sova.
natti natti.


@ work

rostbiff
yoghurt
bröd
kexchoklad
banan
äpple MER
blåbärssoppa

en dansare's lunch.

här sitter jag mätt och belåten. Myser i nya dressen från jobbet. Precis haft en rast på 1,5 timme. Släckt ner ljuset i danssalen, lyssnat på Anna's discomusik ifrån andra salen och regnet som slår på alla fönster ovanför mitt huvud. Ska närsomhelst öppna dörrarna för streetjazz-gruppen och sen är jag igång igen enda fram till 20.45. Det är ganska lustigt hur man inte tröttnar på att sitta i en danssal. Jag skulle kunna sitta här non-stop i 24 timmar. Jag trivs nog som bäst i en danssal. Att se förändringar och förbättringar. Dagens första lektion var det som fick igång mig. Dans hjälper mot allt. Det har jag lärt mig denna vecka. Baksmälla, sorg, glädje, ilska och  framför allt; Mensvärk.

nae ni, nu är vi på't igen. HEJS!

i just want you close



3 år har gått. 3 långa år utan dig.
jag saknar dig varje dag.
jag vill ha dig här. hålla din hand och höra din historier.
tack för att det är så jag får minnas dig.
jag behövde aldrig se dig må som sämst.
det hade jag inte klarat av. du är den starkaste i mina ögon.

nu kan jag inte hålla tårarna bort.
fyfan vad jag saknar dig.

älskade farmor.

Harriet Nilsson, du fattas oss.


22 november

först vill jag tacka sara, nina, sara, ida, fanny, pontus och eric för en toppenkväll. Jag är så nöjd med hur hela kvällen tog sig. Började med choklad hos sara, vidare mot Ida där vi korkade upp för fulla glas. Vin, shott och Asti Champange. Diskuterade Twilight, jobb, pojkvänner och att alla behöver flörta. När grabbarna dök upp blev det dans och ståhej. Jag och eric kom på massa nya moves som te.x sätta upp tavlan. HAHA!

Taxin hämtade upp oss när vi var sugna på krogen. VIP-kön in och sen var kvällen på riktigt igång. Dansade oss svettiga på dansgolvet och hälsade på allt möjligt folk vi kände. Och inte kände. Sara och jag röjde nog som bäst med filip, danne, jacke och deras nyfunna vän ifrån Jönköping. Cider, mer shottar och massa mer dans. Kramade på Alle, jocke-johan, henka, becka, ante, rasmus, kicka och fortsatte in mot dansgolvet. Pontus drog på sig en sträckning och sedan var det dags att röra sig hemmåt. Jag grabba första taxin och sedan låg jag hemma i min säng. Några sms och ett samtal senare sov jag gott. Eller aa.. en sväng upp på toan när tequilan gjorde sig påmind. Bläh!

synd att fler inte hängde på. Jag hade fett kul. Grymt mycket folk för att vara helgen innan löning. Nästa lördag blir det Otten då vi firar Nina's 20:e födelsedag. Nu ska jag jobba på att ta bort baksmällan, tydligen botas det bäst med jobb en dag som denna. 15.00 - 20.45 på NDC. Vi höres. Ciao!

fan ta dig maria.

jag vill ju inte hypa.
men här sitter jag nu.
med lady gaga - bad romance
på högsta volym.
OCH repeat.
den är så skön.
fan.

21 november

Tjenamors!
Jag minns varken när eller hur vi somna. Minns att jag la mig till rätta på hans axel medans ha kollade på tv. Sen minns jag inget mer. Vi vaknade till alldeles för tidigt imorse och undrade båda två vem som hade stängt av tv:n. Skumt.. Jaja, klockan ringde runt halv 10 och då gick jag upp. Satte fast ansiktet, drog på mig snygga träningskläder samt danslärar-tröjan och letade fram rät skivor och Anna's bergssprängare. Skjutsade hem A och sen ringde mobilen. Eleverna undrade vart jag var och samtidigt fick jag reda på att Caroline var där. Alltså behövde jag egentligen inte åka dit men men, jag var pepp och ville gärna så jag drog dit iallafall. Härdanefter ska vi nästan prata FÖR mycket istället för att det ska bli massa missförstånd.

Nu ska jag snart slänga mig i duschen och göra mig iordning. Det är fest ikväll. Förfest hos Karlsson och vidare till Hugo. Får jag bestämma så blir det också en sväng till Manésa eller Dheli. Ska bli kul. Längtat hela veckan så ikväll är jag verkligen pepp. Frågan är bara .. vad ska man ha på sig? lacktights? klänning? suck.. i-landsproblem.

pepparkaksbak i bilder.


maria och det interna skämtet.


mjölkrig såklart. jag, efter maria's påhopp.

   
traditonella och inte-så-traditonella pepparkakor.

Fredag 18.49

jag som trodde att det skulle bli en lugn dag i soffan. Hela dagen i soffan var vad jag räknade med men icke sa nicke. Vem det nu är. Maria ringde runt 13.00 och ville ha sällskap när hon skulle köpa lukta-gott-gran till bilen. Självklart hängde jag på och en halvtimme senare satt vi i hennes och dunkade lady gaga på högsta volym. Vi var precis som dom där 14-15åringarna som hypar en låt till döds. Skillnaden var väl att vi faktiskt kan köra bilen själva ;D Hittade en lukt-gran á la Kissie från Ed Hardy. Dansade med jultomtar och konstaterade att det är dags för mig att flytta. Alla lagerlunda-bor har försvunnit och likaså våra postnummer. HAHA!

Fick ett infall, drog över till Willy's och inhandlade pepparkaksdeg. Tillbaka tillLagerlunda och där började baket. Stjärnor, hjärtan, granar, msn-gubbar, paul, stridsvagnar och allt annat möjligt kul som fick oss att ligga på golvet, dubbelvikta av skratt. Mjölkrig, såklart. Och så lite hell's kitchen på det. Och en Fredrik som kom på besök helt oväntat.

Nu är jag hemma men ska dra igen snart. Hämta upp A, köpa mat och sen blir det lugnt resten av kvällen. Idol, film och så som det ska vara på en fredagkväll. Ska verkligen försöka hålla mig vaken men det blir en GANSKA tidig uppgång imorgon. Ska vara på John Bauer 10.30 - 11.30, öppet hus så jag och tjejerna ska träna på uppvisningsdansen.

20 november

goddagens. eller morgon är det ju faktiskt fortfarande. Och jag har redan börat jobb, redan slutat har jag också. Jobbat klart för idag. Det är fredag och trots att tjejerna var seg efter en tuff skolvecka och att helgen står precis bakom hörnet så jobbade dom på otroligt bra. Kanske för att dom slapp hörnen och vi istället lekte kedjan, banan-kull, under hökens vingan kom och honky tonky som uppvärmning. Sjukt kul hade vi idag. Eller jag hade iallafall det. Visade klipp ifrån senaste discotävlingen och sen körde dom på utav bara fan. Kul att se :)

Sitter fortfarande på jobbet och väntar på att de sista tjejerna ska gå tillbaka till skolan så jag kan få åka hem. Hem till soffan, till alla roliga morgonprogram och till frukosten framför allt. En lång, skön dusch och massa fix. Undrar om dendär fikan med sofie och plutten (ellinor. Fråga mig inte varför jag skrev plutten men sofie kallar henne det och jag är väl inte sen att hänga på) blir av. Hoppas det. CIAO.

19 november

jag har ingen inspiration.
jag är bara trött. det blev en lugn kväll i soffan tillsammans med A och vi sov så gott att vi inte orkade ta oss upp den tid som vi skulle. Vi sov 45 minuter längre än förväntat och SEN tvingade jag mig själv upp ur sängen och iväg till jobbet. Hatar det faktum att jag fick sova vidare..

har jobbat massor idag. Nu är jag trött. helt slut.
och ledsen är jag också. för min vän. Jag hatar att hon är 13 mil bort när jag bara vill krama henne. Trösta henne och få henne att iallafall kanske må lite bättre. Jag är bara ett samtal bort, honey <3

Nu ska jag sova. upp tidigt imorgon. hejs.

-.-

dethär KANSKE bli sista inlägget för idag. Det blir lätt såhär när jag är ledig. Skriver av mig allt som kommer till mig. Jag orkar inte hålla nått inne. Samtidigt är det ett superbra tisfördriv. fast ikväll finns det masa tisfördriv egentligen. Just nu är det OTH som är mitt fördriv. sen kommer:

Project Runway
Hell's Kitchen
Christine
Vänner
Biggest Loser
Grey's Anatomy / Paradise Hotel / Italien-Sverige
So You Think You Can Dance

och jag ska se alltihop ifrån horisontellt läge i soffan. Tillsammans med glass, ostbågar och två liter vatten. Träningen blir alltså inställd. jag orkar inte. jag har ont. DET ÄR SYND OM MIG. jag skulle batala mycket för att ha fått följa cyrus till rom. hejdå.

chokladglass med ananas.

MUMS. och mer står i kylen och väntar på mig. Jag är på ett skithumör idag. Det märks så fort en lugn låt drar igång för då börjar jag gråta. Jävla hockeyvecka. Ta med mig datorn upp på övervåning, lägga mig i gästrummets mjuka säng, äta mer glass och se på film. Ont i halsen börjar jag få också. Inte coolt. Inte tid. Har två olika avslutningar som jag ska hinna med. En hel show. Två födelsedagar och två lill-jul. Julafton. Juldagen. Nyår. Och sen börjar jobbet igen. Nae, sjuk får jag bli om några år.

här har ni dagens musik på repeat:
jason Derulo - whatcha say
melissa horn - lät du henne komma närmre
alicia keys - dosen't mean anything
carrie underwood - jesus, take the wheel
cascada - draw the line
melissa horn - tyck synd om mig nu
itchy daze - monster

rent av omöjligt

dagar som dessa. eller aa.. veckor som dessa, Hockeyveckor som Ellen kallar det, är rent av omöjliga att tänka på vad man stoppar i sig. Jag vill ha allt. Mest choklad, marängswisch och muffins. Fett gott. Men jag har för ont för att dra iväg och handla och för att ställa mig och baka. har nog ändå inget att baka med här hemma. Men, det skadar ju inte att kolla iallafall. berätta inget för jocke. den träningen kommer bli totalt förstörd men jag får helt enkelt träna ikväll istället. Ska stå konstant på crossen samtidigt som jag kollar på SYTYCD. Hör ni hur jag övertalar mig själv?

18 november

jag som hade velat sova så länge som det bara gick. Det gick inte. För självklart skulle man för det första vakna upp med jordens absolut värsta mensvärk. För det andra skulle självklart mobilen ringa (08.17!!!) när man väl precis lyckats somna om. Och SJÄLVKLART skulle det vara chefen ifrån Valdemarsvik så jag kunde bara inte ignorera samtalet utan jag var TVUNGEN att svara och blev därför genast pigg. Inte coolt..

jag har alltså varit vaken i 4 timmar och har hunnit med frukost, självömkan och träning. Träning framför allt. Stod på crosstrainer tills ryggen sa ifrån och då blev det styrketräning för mage och ben. Önskar att jag bodde i Sala för då hade jag haft Jocke som pepp varenda dag. Men jag får nöja mig med honom på MSN. Ska nog faktiskt träna lite till snart men först; lunch.

skumt. att jag kan bli så träningssugen på min lediga dag.

Dina ögon. Ja, de ändrar färg i ljuset.

Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter. Jag orkar inte springa mer.
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.
Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut,
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

17 november

hellow.
Gårdagens träningar gick lite sisådär, många ungar är sjuka och det gråa, trista vädret gör dom trötta och sega. Men det gick iallafall vägen och jag fick mina tjugo minuters sömn innan lektionerna drog igång. Åkte direkt hem, slängde mig i duschen och bytte snabbt om innan jag drog till A och tillbringade natten där. Såg på flera avsnitt av BBT och snackade långt in på natten. Ett av samtalsämnena gjorde mig så berörd att tårar föll okontrollerat. Gick dock fort över när jag brast ut i en skratt-attack eftersom han började kittla mig.

Nu är jag hemma, precis gjort mig iordning och ska närsomhelst börja röra mig mot jobbet. En barn-danslektion, showdans 10-13, showdans 7-9 och showdans ung/vux (15.30 - 19.00) innan det är dags för träning. (20.00 - 21.30) Ska bli kul. Saknat träningen. En hel vecka sen sist. Kommer hem igen strax innan 22.00 och då blir det dusch, mat och Hell's Kitchen och säkert datorn i flera timmar. Lediga HELA onsdagen! :D

Hejdå!


16 november

jag hatar måndagar. likaså torsdagar. Efter en röjig lektion imorse med john bauer där vi hann med alla danser, träna på uppvisningsnumren samt öva in ett nytt + styrketräning så har jag bara varit hemma och suttit i soffan. Ville somna en stund men det gick inte och helt plötsligt var klockan 15.00. Ska närsomhelst åka ner till Valdemarsvik och hoppas på att vara där i så pass god tid att jag kan somna på golvet i danssalen en stund. Men först ska jag överleva bilfärden ner.

när jag kommer hem ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det märker vi. Kanske inte sova hemma (om jag får bestämma) eller så somnar jag redan i duschen. Vi lär märka. Ciao bella.

Ueew

när man är så trött att man kräks, då är det illa.
det tog alltså ett tag innan jag somna inatt.
men nu är jag igång igen. ska upp till NDC, lektion med John Bauer-elever.
sen gäller valdemarsvik.

yeppyepp, ha en trevlig måndag.

b e c a u s e   i t ' s   o v e r ,   w h e n   y o u   s a i d   g o o d b y e .


trött tjej som skriver

äntligen! Äntligen är jag hemma igen. Mätt, nyduschad och belåten. Sitter nerbäddad i soffan och skrattar åt mig själv. Jag är så trött att hela min kropp havererar. Jag känner mig som en grönsak. Helt slut efter 11 timmar och 15 minuter jobb. (jag räknade fel med en timme förut) 3 barndanslektioner, en disco, en street, två dancemix , en cheer, en showdance och en streetjazz.

Panikade rejält när jag jobbade med showdansen till föreställningen men tjejerna jobbade på jätteduktig och vi hann klart helt och nu är det bara övning, övning och övning som gäller de två kvarstående lektionerna innan det är dags för föreställning. Jag är taggad och det kommer bli kanon bra. Nästa vecka sätter Cats-delen.

Så.. här sitter jag. Big Bang Theory är slut och jag sitter och ser på "Heartbreak Hotel" (fast berätta inte det för Alex, haha!) Annars sitter jag bara och väntar på telefon, ett litet samtal och sen ska jag sova. Tror jag. Jobb imorgon, 09.30 - 11.00 och 17.30 - 21.00. Gah!

15 november

godmorgon.
måste dra.
jobbar i 10 timmar och 15 min idag.
09.30 - 20.45
menatte.. aa.
hej.

14 november

godmorgon. Jag har vaknat lite på fel sida idag. Kanske för att man satt vaken i flera timmar helt i onödan, kanske för att jag vaknade mycket tidigare än vad jag hade planerat eller kanske bara för att jag har den grymmaste träningsvärken på länge. Jag vet faktiskt inte.

Ligger nerbäddad i soffan och tgläpper mellan Simpsons och So You Think You Can Dance-reprisen. Simpsons vinner och så fort det är slut så har jag lovat mor min att sköta morgonens disk. Inte coolt. (nej inte diskmaskin eftersom farsan bygger om köket så för tillfället diskar vi i handfatet inne på toan. alltså.. inte coolt) Sen ska jag leta reda på kläder och göra mig iording för kvällen. Familjen och Svenssons har blivit bjudna hem till Caroline med familj på middag. Ska bli väldigt trevligt :)

btw, alla måste gå och se "Trubbel i Paradiset"
yogainstruktören är klockren med sin övningar.
HAHA!
tack moa och nina för en supermysig kväll :)


oj så mycket det blev idag.

men här kommer ännu ett blogg inlägg.

nyss hemkommen och ska närsom dra igen. har tillbringat de senaste timmarna i Jonna och Falkemars varma (!) lägenhet. Tända ljus överallt. Ett nytapetserat kök och en Henrik som gärna visade fler förslag på planlösningar. Barndomsminnen, det första minnet man hade, kladdkaka, chokladbollar, thé, skräckfilmer, youtube-klipp och självklart det obligatoriska samtalsämnet som jag inte tänker nämna här. Haha ;D

Nu är jag iallafall hemma igen och hann på 3 minuter platta håret, sätta i ett fint hårband och ringa Nina som jag nu ska åka och hämta. ska möta moa på filmstan 19.30 och sedan får vi se hur kvällen ter sig. Ska iallafall bli mycket trevligt :)

ciao!

dagens Facebook-status

Malin Bizzle Blomberg tycker att hon själv är helt makalös. Skulle kunna hoppa från ett räcke 5 meter upp och landa på båda fötterna. Men kliva över en tröskel är för mycket begärt, DÅ ska man lyckas trampa snett. Aj..

Strul

en av de bästa svenska filmerna visas just nu på TV4 Film.
"Strul" med Björn Skifs.

och här kommer mina (och moa's) favorit-citat.


- Håll käften!

- Trivs du då Runken? Va? Trivs du?

- Det är precis om en jävla cowboy-film. Fyfan vad häftigt.
- Men för då för fan.
- HÅÅÅLLL KÄÄÄFTEEEN!

- Fan Runken..
- Vaddå?
- Du ser ut som Prinsessan Kristina

- Om vi mörd'an får vi ett helvete att bli av me lika!

- Stanna då för helvete. Stanna!
Det är dendär jävla hjälm, han är så jävla nervös.

- Spring då för helvete. Ös!

- Ah men stå still där du. För tjyven.

- Blir det nån andra vers eller?!

- Du, jag va så nära döden. Så nära.
- Men det är ju Runken. Han måste bort.
- Aa men ni då? Ni drog ju ba!


dagens Det-Trodde-Vi-Aldrig

jag är en nagelbitare.
det har jag alltid varit och två gånger i hela mitt liv har jag försökt sluta och lyckades väl ganska bra måste jag säga. Senst var för ca ett år. Mina naglar var superfina när vi drog til Cypern och där nere i solen och saltvattnet växer naglarna som ogräs. Dom blir fina men även mjuka och går lätt av. Och så är man tillbaka i sina gamla vanor igen.

Nu har jag iallafall gett mig fan på att dom ska växa igen och jag är på god väg. Det har knappt gått en vecka sen jag började måla naglarna med Depend och dom har redan satt en rejält fart. Bilder kommer som bevis till er som känner mig för väl för att tro mig. Haha!

fredagen den 13 november

goddag. efter mycket om och men så lyckades jag somna iallafall. Vet inte hur länge men runt 3-4 timmar kan jag tänka mig och trots de få timmarna i sängen så kände jag mig utvilad när klockan ringde och jag drog till NDC för att dansa med djäkne-8:orna. Fys, styrka och träning på discodansen innan vi började på den nya koreografin. Jag var på topp. Tjejerna också. Vi körde på utav bara fan och helt plötsligt var klockan 09.45 och vi skulle börja stretcha och svininfluensan kom på tal. Som vanligt. Jag förstår inte hetsen. Vet knappt om jag tror på den.

och mitt i allt ringer Carro för att fråga om jag kan vicka för Anna, igen. Denna gång på söndag. Men jag jobbar ju redan för söndag? Ja, på eftermiddagen ja, anna's lektioner är på morgon/förmiddag. Okej, jag kör. Så, istället för 4 lektioner kommer jag nu ha 10 (!) lektioner på söndag. Ja, det är faktiskt stor skillnad på 4 och 10 danslektioner. Speciellt när åldrarna är 4, 5, 6, 7-9, 7-9, 7-9, 10-13, ung/vux, ung/vux, vuxna. Galet!

Nu ska jag slänga mig i duschen, gör mig iordning och invänta samtal ifrån Jonna för at sedan köpa fika och åka upp till deras lägenhet och umgås. Fypåmig som inte varit där och kollat än men det blir det ändring på idag. Halv 8 ikväll ska jag möta upp Moa och Nina för (förhoppningsvis) bio. Trevligt :)

Hejs.

hur är det ens möjligt?

jag borde ha somnat för länge sen och därför är jag så väldigt frustrerad just nu. Jag har varit konstant trött sen i onsdags-morse men nu när jag väl la mig tidigt för att somna och få sova ut så kan jag inte sova. Jag får panik. Jag vill sova. Jag vill verkligen vara trött. Vad är felet?

23.23
allt gör fortfarande ont
jag vill inte sova själv.
....

svammel. jag är fortfarande inte trött. nu är snart vänner slut också. Vad ska jag göra då? Sova kanske. nae just det! Jag är ju inte trött!! (!!!) fan. Humor på sjuuukt hög nivå här känner jag. "Kan nån trycka på hissknappen?" HAHA! Vart är A när man behöver nån som småfnissar åt ens dåliga skämt?

Nae. jag gör ytterligare ett försök. Prövar fasters metod. Tänka igenom hela dagen, I DETALJ. håll tummarna.

1 timme och 45 minuter kvar.

sen är jag ledig i lite mer 48 timmar. Det ska bli super-duper-as-ap skönt efter den här veckan. Morgon OCH kvällspass hela, hela, hela veckan. Och så lite egen träning på det. Kanon. Asbra för pengarna rullar in men kroppen har sitt att säga om det också. Min rumpa. Oh lord. Jag avlider. Min armar. my gosh. min rygg. aj. nacken. mhmm. Ni fattar va?

just därför tänker jag sova nu. eller snart..
ska se klart Comedy FightClub först. SEN ska jag sova. och hoppas på att få sova hela natten. Det gör mig verkligen ingenting egentligen om telefonen ringer för sällskap är ju alltid trevligt men jag ska jobba så himlars tidigt imorgon så jag vill vara utvilad. Redo att lära ut ny dans. En dans jag gjorde idag mere i Viken till min grupp 3B. Christina Aguilera - candyman. Showdans så det sjunger om det. Super-nöjd. den blir det imorgon med djäkne-8:orna.

så, godnatt.

12 november

jag var sååå trött igår. Somnade direkt jag la huvudet mot kudden men blev väckt när klockan slog 03.00. A hade varit på krogen och ville sova här. Gärna för mig sa jag och väntade in honom. När klockan var 4 låg vi i sängen redo att sova och han somnade på stört efter att ha beklagat sig om hur dåligt han mådde. En annan hade bara omöjliga problem med att sova. Känns knappt som jag fått en blund alls och när klockan ringde var det bara att kravla sig upp för att åka till jobbet.

Väl hemma igen blev det sängen igen (dock ingen sömn) och nu är jag uppe igen. Redo att närsomhelst åka ner till Valdemarsvik för 3,5 timmes jobb. Längtar redan tills jag får komma hem igen. Jag vill sova.


lill-lördag

kan man bli tröttare än såhär? Tror fan inte det. dethär är galet. armarna är sega som gelé, benen sammarbetar inte för 5 öre och ryggen är rent av förbannad på mig. Hur resten av kroppen känns vågar jag knappt tänka på. Eller jo, rumpan kan jag berätta om för den gör sig ständigt påmind. Hård som sten (vältränad som den är) och det gör så sjukt ont. (vill man vara fin..)

Nyss sett säsongspremiären av So You Think You Can Dance och jag är glatt överaskad. Nånting i moderndans gör mig glad. Lite avis och en önskan om att bli lika bra om jag ska vara helt ärlig men glad blir jag. Och nått som gjorde mig ÄNNU gladare var när Jozza nyss skrev på ansiktsboken och frågade om vi skulle träffas och leka runt jul. En heldag i en danssal med en underbar vän. Oh, i can't wait. <3

Nu ska jag lägga mig i sängen, se klart vänner och sen sova stenhårt.
jobb imorgon, som vanligt. 09.30 - 11.00 och 17.00 - 20.30

stoppa pressarna!

min lediga dag försvann i samma veva som jag la på telefonen med sofie och istället ringde Carro och frågade, med all rspekt för iallafall jag skulle säga nej, om jag kunde vika på Anna's lektioner mellan 16 och 21. Anna själv ligger hemma med nysningar, en ond kropp och huvudvärk så snäll som jag är så var jag snabb på att tacka ja. Alltid kul att få träffa nya grupper, få träna lite till och tjäna pengar. ringde upp Anna för att kolla upplägget för tävlingsgruppen och hon kallades mig NDC's bästa anställda ;D yepp, that's me.

så nu har jag bråttom. måste bestämma musik, göra mig iordning, käka och tagga till innan det är dags att dra dit och ha första lektionen. En audition till djäkneparks cheerleading-lag. Hemma igen strax efter 21.00 och då är mitt rum min fristad. mat äts där och SYTYCD blir det sista jag ser innan jag somnar för kvällen.

hejdå!

lika sorgset som förut

"här finns inga brustna hjärtan. alla ser likadana ut."


11 november

denhär onsdagen började ju bra. Var så inställd igårkväll på att jag skulle vara ledig nästan hela dagen att jag försvo mig till min enda lektion. Lyckat Malin. Men dit kom jag i tid iallafall (vaknade 07.52 och var där 07.59, starkt) och körde igång på en gång med de få tjejerna som kände för att dyka upp idag.

Nu är jag hemma,  ätit frukost och ska närsomhelst leta fram gympaskorna för jag ska ställa mig crosstrainern ett tyag och då vill jag ha skor. Det gör så ont i fötterna annars. så nu ska jag bli svettig och sedan fortsätta med lite styrka och stretch innan jag slänger mig i duschen och gör mig iordning.

Har lovat mamma att göra iordning här hemma, typ diska, städa och allt annat såntdär hon inte vill göra när hon kommer hem ikväll. Jag vill också hitta på nått annat ikväll men det återstår att se. En kvällsfika med några vänner skulle ju inte sitta fel :) måste ringa runt lite. PUSS HEJ.

tisdag 23.47

sådär. då var även denna tisdag slut och jag borde redan ha lagt mig men nae. Jag fastnade här vid datorn för att rensa skallen lite efter en späckad dag. Håret är fint igen, brunt och med en rak lugg. Precis som vanligt så inga bilder kommer. Ställde in massagen och åkte istället hem och koreograferade till showen innan jag drog iväg till jobbet. Och sen dess har jag varit där. Tränat som ett as, tröstat ledsna barn och sålt biljetter.

har varit hemma ett tag. ätit kvällsmat beståenda av ägg, tomater och vatten, sett på hell's kitchen, kollat på klipp på tuben på finniga killar och världens finaste fontäner. Pratat i telefon och tjafsat. (inte med den i telefon såklart) Imorgon är det en lektion, 08.00 - 09.45 och resten av dagen är jag ledig. Ingenting planerat men det ska vi väl kunna råda bot på. Nån som vill luncha på China?

Nu, Friends och godnatt.

SMFOF

"I only want you to think I'm fantastic.
I'll participate in what you believe,
IF YOU GIVE ME THE ATTENTION!
Yeah, yeah thats the only compensation
I wanna be included in your conversation"


mitt nya liv.

folk snackar om att dom ska sluta med godis och annat onödigt äckligt som smakar hur gott somhelst. Mitt problem ligger inte i godis och läsk. Det ligger i det faktum att jag inte äter så pass mycket som jag borde och när jag väl äter så är det inte riktig mat. mackor är min bov. Jag älskar smörgåsar. men det är slut med det nu. Jag ska göra precis som jocke. kämpa med kolhydraterna och istället försöka äta bara protein så som ägg, kött och fisk.

dricka WHEY protein-shakes
äta CLA-kaplsar
springa mer på crosstrainer
gå morgon och/eller kvällspromenader.

 

sådär, efter jockes pepptalk så ska man väl komma igång.
nu blir det tonfisksallad.

uppbokad tisdag. som vanligt

09.00 - 11.00: klipp och färgning hos Sandra
13.30 - 14.00: behandling på Massageakademin
15.30 - 19.00: jobb (barnlektion, show 10-13, show 7-9, show ung/vux)
20.00 - 21.30: träning.

såhär är det varje tisdag. känns bra.
måste sticka, vi höres.

hur ska det gå?

måndag igen. Här går det undan må jag säga. alltså har jag redan haft en lektion imorse där vi gjorde klart hela streetjazzen som dom ska ha klar till skolavslutningen. Håller tummarna för att jag kan gå och kolla så jag får se tjejerna köra järnet på scen. Direkt efter jobbet blev det lunch på shell/7eleven med fredrik och sedan direkt till oxelbergen för lägenhetsvisning med moa och robin. Hem, mat och vila och nu ska jag närsomhelst sätta mig i bilen och köra ner till viken. Vill vara där lite tidigare så jag jag kan slappa lite. Kommer hem igen runt 22.00. Då blir det duscha och direkt säng eftersom det blir en tidig dag imorgon. Ska hinna med både klippning och färgning av mitt hår (äntligen!!) innan jag ska vara på massageakademin och få min rygg knäckt till rätta. Sen är det jobb och träning för resten av kvällen. jag gillar uppbokade tisdagar :)

vi hörs. ciao.

onsdag 21.55

då sitter jag klistrad vid tv:n.
säsong 6 av SYTYCD (so you think you can dance) drar då igång och jag är taggad till att bli inspirerad. Längtat länge nu efter att den säsongen ska komma igång. Tack Carro för att jag inte jobbar onsdag-kvällar. Wuhu!

gråt ut, kära du. Det är lika bra.

"För när man ser att det blöder, Ja det är först då det gör ont."


8 november

grattis farsan (och alla andra farsor) på Farsdag <3.


bloggen hamnar verkligen lite på kant känner jag eftersom det enda jag skriver om just nu är jobbet. Jag gör inget annat känns det som. Jag jobbar och när jag väl är ledig har jag ingen ork till att festa (även om jag mer än gärna vill) och samtidigt som jag vill så har jag börjat tröttna på att .. 1: dethär med förfest och direkt till krogen. Finns det inga mellanstop? 2: tidspressade vänner som hellre går tigigt och sitter inne på krogen och blir depp för att det är tråkigt än att stå i kö en stund och tagga till ordentligt. Det är precis som på en hemmafest. Festen hamnar alltid i köket. Och "köket" när det gällerkrogdelen skulle jag tycka är kön. och sist men inte minst, nummer 3 på listan; vänner som inte kan gå ut utan sin pojkvän på samma krog. Som måste veta vart dom är, ska vara med dom konstant och därför glömmer bort oss som faktiskt var den dom gick dit med. tack för den liksom. så, tills mina vänner tänkt igenom detta och kommit fram till ett sätt att kompromissa så tänker jag sura.

är på jobbet nu. har redan haft en balettlektion och ska närsomhelst börja min streetjazz-klass. Sen är det bara 2 klasser till och sen får jag åka hem. Duscha, äta och ta det lugnt. Skulle väl helst vilja ha sällskap eftersom det alltid är förbannat tråkigt att sova själv men vi får se. Annars är det ju faktiskt inte farligt att sova själv. (bra malin!)

vi höres. hejs.

itchy daze

Vill inte släcka ljuset
hoppas att någon hör mig inatt.
Jag vet att det är en orm i min säng
och den äter sin väg igenom mitt huvud.

Jag vill vara normal, jag vill känna mig säker.
vaknar upp skrikande, det är alltid samma sak.
jag vill inte släcka ljuset,
hoppas att någon hör mig inatt.

Håll mig. Berätta att allting är okej.
Visa mig att det finns ett sätt att besegra monstret.
rädda mig. Få det att gå bort.

02.28

jag tycker om att umgås med cyrus. det slutar alltid med att vi skrattar samtidigt som vi har djupa, långa diskussioner om alla våra världsliga problem. "svara inte och skicka inga sms. idiot." Två filmer (Saw 5 och L.A Gigolo), chips, cigg och två rundor runt gräsplätten senare sitter jag här ensam igen. Skjutsade Cyrus till Simon (sajj till sajj) för nån timme sen och nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag kan få åka iväg och köra hem dom som ska ifrån krogen. SEN kan jag sova och imorgon ska jag sova länge. Min enda HELT lediga jag. eller aa, ldig ifrån jobb men inte ifrån dans. Imorgon är det dags igen för uppvisning. På Baccus, runt 23.00 - 23.30. Missa inte när jag, ellen, sofie och ida dansar cancan. Den ni ;D

nu, hejdå.

ändrade planer.

jag och cyrus ska vara här istället eftersom ungkarln har det så himla stökigt hos sig.


eller ...

hon är inte den roligaste att kolla på. I den kategorin ligger de tre killarna i förrra inlägget mycket bättre till men hennes röst. Hennes röst! herrejävlar. Reza. Om hon inte går vidare ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om svenska folket.

Samtidigt är jag lite kluven när det gäller Erik. Han är grym, verkligen men det känns också som .. 1: han är redan sjukt bra. Han kan inte bli bättre och därför kan man inte se nån förbättring/förvandling och det är DET som jag tycker är kul att se. Vem som utvecklas. och 2: han är snygg. det är han. Och därför undrar jag om de små fjortisbrudarna röstar på honom för hans utseende eller på grund av hans talang.

jag tror jag röstar fullt och fast på kalle.

6 november

jag tycker inte om att inte ha nått bestämt på fredagar och just därför hade jag förut lite men det har löst sig nu när jag bestämde med Cyrus om att vi ska ses och hitta på nått. Vad nått är och betyder återstår att se men jag ska iallafall åka dit med chips och läsk och det är ju alltid en början. Ska bli trevligt så i skrivande tillfälle sitter jag bara och väntar på att det ska blinka till på MSN och sen drar jag.

Igår var en dag fylld av träning, förväntan, hopp och krossade drömmar. Dansen gick kanonbra, lite småläskigt att köra både dit och hem och samtidigt kunde jag bara tänka på det där lägenhetserbjudanet jag tidigare under dagen fått. Väl hemma krossades dom drömmarna och jag får fortsätta leta på egen hand.

Nu ska jag rikta min uppmärksamhet mot tv:n och Idol.
heja kalle, eddie och erik.

tjululuulu.

23.48

en lång onsdag och det har varit riktigt kul. Skön, lugn och minst sagt rolig. Hos mia bjöds det på middag, efterrätt, popcorn och film. Hos mig blev det chill med Chef Ramsey, hämtade moa, käka på donken och vidare mot Neptun för att köpa käk till moa. Åkte direkt till fredrik och frida där också tove befann sig i väntan på att vi skulle dyka upp med dvd:n. Som vi aldrig behövde eftersom vi direkt packade upp TP och spelade det hela kvällen. Tack för en kanondag.

"fredrik brukar ju ligga och pilla sig i arslet"

Nu är jag hemma. Helt galet trött och ska nog faktiskt sova närsom. Morgon OCH kvällslektioner imorgon. frida hänger med ner till Viken som sällskap och det tackar man ju inte nej till. vad jag säger nej till är datorn och ja till sängen. Sov gott folket. Hejsvejs.

tatuerade tjejer



nu drar jag till haga för att umgås med maria.
med följer popcorn och film. yes yes, indeed.
vi höres. det är vad vi gör. ja det gör vi. hejdå.


förstå min förvirring

det blåser och ser ut som att det är höst.
nått snö-liknande faller ifrån himlen.
och dom klipper gräset. (?)

nae jag fattar inte..
växthuseffekten går verkligen framåt.

jag tycker inte om snö.
inte än. inte i november.
suck.

4 november

tisdagar. jag lyckas jämt ha tuen saker planerat på just tisdagar. det gör mig ingenting men man är helt slut på kvällen då och likadant onsdag-morgon när man ska ha tidig lektion. Alltså.. jag är galet trött idag. just nu.

började tisdagen med en morgonpromenad tillsammans med A, frukost och chill hos honom innan jag drog hem och gjorde mig iordning. Cyklade upp till Faster's jobb för att lämna in lite papper, vidare till moa för att gå med henne till stan och bagarstugan för att möta upp Sara. Käkade lunch bestående av scones, läsk, ullared, pojkvänner, lägenheter och julklappsbyte-planering innan jag var tvungen att springa (cykla) till jobbet. En vik-lektion med Prolympia som gick kanoners och sen jobbade jag på som vanligt med mina vanliga lektioner. 2 timmars träning följde efter jobbet och sedan blev det ett rejält trampande hem med ellen hack i häl. Dog i soffan tillsammans med en vattenflaska, gurka, vindruvor och Hell's Kitchen.

Onsdag idag. har precis haft en lektion som inte gick särskilt bra. suck. Längtar tills Maria ringer och vi bestämmer något om dagen. Ikväll chillar jag hos F & F med trevlig folk, snacks och film. Då ses vi där. Ciao!

3 november

hos A.

snodde datorn medans han hoppa in i duschen. Jag vaknade inte här men mötte upp honom här utanför huset klockan 08.00 imorse. Satte oss i bilen och drog till Vrinneviskogen för en morgonpromenad på 40 minuter. Kallt, snorigt men ack så skönt att gå en sväng innan frukost. Och frukost är vad han bjuder på när han kommer ut från badrummet. Sen drar han till skolan och jag hem för att gör mig iordning. Näst på schemat står lunch med Sara och Moa. Jag ska försöka få igång en diskussion om julklappsbyte och annat juligt kuligt.

Senare idag blir det jobb, jobb och träning.
Ni hittar mig uppe på NDC mellan 13.30 och 21.30.

till min lycka:
banan kommer hem igen 27/11 och är hemma i en månad.
vi kan julfika hela december! :D

2 november

ingen inspiration till att skriva.
vill bara dansa. dansa och träna.
det är jag som köper gymkort i vecka.
valdemarsvik ikväll, 17.30 - 21.00.

grattis, blommor och ballonger till Anna-Lena på födelsedagen.

nu ska jag sova i en timme.
och när jag kommer hem ska jag sova. yes!
vi hörs. ciao.


hemma.

välkommen hem ska jag vara. tack ska jag ha. Jag är mätt, duscha och ner bäddad i soffan. Intagit horistontelt läge med ananasjuice, clementiner och "änglar och demoner". Ansiktsmasken är avtvättad, tofflorna är på och filten är runt mig. I min ensamhet sitter jag här och bara njuter av min ta-hand-om-dig-själv-kväll. Funderar på att lägga mig i sängen men då slutar det precis som vanligt, att jag somnar. Det kan A skriva under på. haha!

Borde kanske sova iallafall. Imorgon är det dags igen. Lektion på NDC och i Valdemarsvik. Känner mig inte särskilt taggad att åka ner till Viken men men, jobb är jobb och det blir kul när jag väl kommer dit. Tyvärr brukar jag vara så himla trött på väg ner så det kanske inte skulle skada att sova lite extra. Få funda på det. Vi höres. Hejs!

jaja

jorden står inte still och världen har inte gått under.

råttorna vann, 2 - 1.

vad gör det om 100år?


jaja

jorden står inte still och världen har inte gått under.

råttorna vann, 2 - 1.

vad gör det om 100år?


1 november

den nästa sista månaden på 09 drar igång idag. Min hastighet på internetet är återställt och allsvenskans final är i full rulle. Första lektionen efter HÖSTLOVET (bara för att klargöra att jag faktiskt visste vilket lov det var trots att det är över 1,5 år sen jag gick ut gymnasiet) är avklarad och det var riktigt roligt. Sitter nu på rast och väntar på att tiden ska gå så att dagens 3 sista lektioner kan dra igång. Så jag kan få åka hem, duscha, käka och sova.

allsvenskan då. Robin informerade mig nyss om 1 - 1 och samtidigt att AIK just nu står som svenska mästare med dryga halvtimmen kvar av matchen. Inte insatt för 5 öre men jag vill inte att AIK ska vinna, aldrig någonsin gillat de laget (av nån anledning som jag inte vet) så därför håller jag mina tummar för att Göteborg trycker in ett 2 - 1-mål inom kort. Gärna nu.

hursomhelst, är på jobbet. dricker cola som jag snott av oss själva, koreograferar lite till showen och är nervös inför att stänga ensam ikväll. larm är installerat och man har 30 sek på sig att ta sig ut. det är iallafall skönt att jobbet är igång igen trots att jag inte var på humör alls förut. Alltid skönt att vara ledig men oh så långtråkigt i längden. Bara 5 veckor kvar uppe på NDC innan det är JULLOV. Håller tummarna för att få vara hos Aditro då.

Nu ska jag dansa :D


RSS 2.0