1 november

den nästa sista månaden på 09 drar igång idag. Min hastighet på internetet är återställt och allsvenskans final är i full rulle. Första lektionen efter HÖSTLOVET (bara för att klargöra att jag faktiskt visste vilket lov det var trots att det är över 1,5 år sen jag gick ut gymnasiet) är avklarad och det var riktigt roligt. Sitter nu på rast och väntar på att tiden ska gå så att dagens 3 sista lektioner kan dra igång. Så jag kan få åka hem, duscha, käka och sova.

allsvenskan då. Robin informerade mig nyss om 1 - 1 och samtidigt att AIK just nu står som svenska mästare med dryga halvtimmen kvar av matchen. Inte insatt för 5 öre men jag vill inte att AIK ska vinna, aldrig någonsin gillat de laget (av nån anledning som jag inte vet) så därför håller jag mina tummar för att Göteborg trycker in ett 2 - 1-mål inom kort. Gärna nu.

hursomhelst, är på jobbet. dricker cola som jag snott av oss själva, koreograferar lite till showen och är nervös inför att stänga ensam ikväll. larm är installerat och man har 30 sek på sig att ta sig ut. det är iallafall skönt att jobbet är igång igen trots att jag inte var på humör alls förut. Alltid skönt att vara ledig men oh så långtråkigt i längden. Bara 5 veckor kvar uppe på NDC innan det är JULLOV. Håller tummarna för att få vara hos Aditro då.

Nu ska jag dansa :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0