Back in Town

sådär, då var en veckas underbar semester slut och vi är tillbaka i Norrköping igen. Tycker INTE om det. Skulle utan problem ha kunnat stannat en vecka till. Varför inte två? Fyfan vi har levt som kungar, bara gjort det som vi själva har velat och varit fulla som kastruller. Och vad botar bättre en baksmälla än utlands-värme på en madrass i en pool med sin vän, nya vänner, en cola och ifyllnader av gårkvällens bravader. Ni får veta mer, en längre resumé kommer inom kort. Och en massa bilder kommer såklart upp men först ska jag vara social med päronen som imorgon drar till Grekland, Samos. (orättvist!!)

jag är iallafall hemma igen. Till skillnad ifårn stackars Martina (och några till från deras hotell) som tvingades stanna kvar nere på Cypern och på sjukhuset då dom åkt på svininfluensan. Nu är man skapligt nervig att man själv ska ha åkt på det eftersom vi umgåtts med dom hela veckan men vi får hålla alla tummar och tår vi har för att både vicky & jag slipper genomlida detta. Tills vidare sänder vi våra tankar till Martina.

nu ska jag sätta in kamerachipet i datorn och beskåda allt som kameran knäppt under veckan. 493 kort. Helt sjukt men så värt det. Många minnen och usch så vi har skrattat åt korten morgonen efter och samtidigt har det varit en hjälp att komma ihåg vad fan som hände kvällen innan. jag vill tillbaka.

du och norrköping gör er bättre i backspegeln.

dethär blir antagligen det sista ifrån mig på en vecka.

kvällen bjöd på god mat, en lång skön dusch, sara's vakande öga över min packning (väskan vägde 19.6 kg så jag kände att det var vrt att plocka bort lite iallafall, är nere på 18.6 nu) samtidigt som hon försökte förstå sig på Facebook, ett härligt samtal ifrån Wilhelmsson, några klipp Räddningspatrullen med Maria och sedan, såklart, en sväng i bilen med henne och en rastlös Vicky. Satt på Titanic, en sväng genom Smedby och ut mot Gransjönäs för att testa hur långa bilen kunde rulla på friläge. (inte särskilt långt ikväll men nästa gång blir det andra bullar)

Sitter nu hemma och bara fördriver tid. Ska närsomhelst kolla igenom packningen en sista gång och packa ihop mitt handbagage. Kolla så det finns nog med batteri i allt som behöver batteri och fixa matsäck. Kommer vara hunrig när vi kommer till arlanda. Hursomhelst, tänkte väl egentligen bara säga hejdå. Vi hörs när jag kommer hem. ta hand om mitt norrköping för jag kommer inte ägna det en enda tanke.

jag ska ha kul. CIAO.

sådär i sista sekund.

när pappa klev innanför dörren och berättade att han skulle åka och handla så tänkte jag att jag faktiskt kunde följa med. vara lite bär hjälp och kanske också få påverka dagens middag. Det fick jag, vi ska äta köttfärssås och spagetti. MUMS. när jag runt i affären så passade jag på att handla det som jag hade glömt till resan.

Nudlar. Bara ifall vi är för slöa eller hellre lägger pengarna på alkohol. Rakhyvlar. Ni kan säkert lista ut själva varför. Hårspray. Det blev en lite flaska, så mycekt hårspray kommer nog inte användas och om så är fallet så kan jag skerligen låna lite av vicky. Solskyddsfaktor. Hur kunde jag glömma att köpa mer? Trodde jag seriöst att jag kunde klarar mig på en 6:a hela veckan? nae, en 20:a för 82 kr (!!!!!) är köpt nu. Balsam. Mitt hår kommer hata mig annars. lika så min hårbotten. knäckebröd och skinkost. Så slipper man tänka på att handla frukost varje dag. Vätskeersättning. för alldeles för varma dagar och lite för hårda kvällar. Att jag sedan betalade i kassan på Willy's där världens bästa Nina satt gjorde hela upplevelsen ännu bättre!

nu; packa, äta, duscha, fixa, fortsätta packa, umgås med tjejerna och sedan slappa innan det bär av. CIAO.


bildbevis. Jag var på Hugo's.

 



 

22 augusti

hej. en galen kväll igår och jag gillade det. Jag ahde tillochmed kul på Hugo's. Inte på slutet kanske men då var det ju ändå dags att gå hem. En sväng förbi MAX med Emil och Carro innan Robin kom med bilen och hämtade upp oss. (Mina fötter är dig evigt tacksam, Robin!) Fick en del hjärtskärande sms men det verkar ha löst sig, hoppas jag. Somnade gott i min säng.

Nu är det söndag,jag sov till halv 1 och nu jobbar jag bara på att lägga upp bilder på bloggen och BDB. När jag är klar där blir det att kolla igenom packning för vi ÅKER INATT! :D helt galet. Ska bli sjuuukt skönt! Ladda kameran, ladda ipoden och kolla så man har allting med sig. AGH, MÅSTE ÅKA OCH KÖPA SCHAMPOO OCH BALSAM! :O panik!

vi hörs senare. Ciao!

@ san tropez

Tropan har kommit till min altan. Anna, jag och Maria har suttit hela kvöllen och snackat det mesta och de flesta och det mesta över apple sourz, rosie och (än så länge) 3 flaskor skumpa. Ska väl korka upp de resterande flaskorna närsom. Joel är på väg. Då ska vi tokdricka flr sedan ska vi promenera mot hugos, lämna av joel, se på fyrverkerierna och sdan traska tillbaka till hugos. fan, full är jag redan. good stavning ändå, eller? Vi ahr även planerat nyår. Hyra lokal och temat blir även då TROPAN. vill du komma får ni höra av er redan nu. MAX antal och anna & maria ska ha allting planerat när jag kommer hem ifrån semester. nu ska jag sminka, supa och dansa. CIAO

22 augusti

Grattiis till Emil på 19årsdagen :)

men ehm, jag har försovit mig. Eller egentligen inte för jag hann göra mig iordning och kommer hinna käka frukost innan Ellen plingar på dörren men det hör inte hit. Hela grejen med försovningen är att jag vaknade senare än vad jag hade planerat. Hade tillochmed glömt att ställa klockan. Vilken tur att man har vänner så skickar sms så tidigt. (nej, denna gång var det inte Maria, haha!) Hursomhelst så ska jag käka nu och sedan packa ihop mig för sedan cyklar Ellen och jag upp till NDC där vi ska träna mellan 10 och 11. Traskar ner till Gamla Torget och har uppvisning kl 11.30 - 12.00. 13.00 ska småungarna från dansskolan dansa i barnkarnevalståget och jag, samt de andra danslärarna gå med.

bråttom nu. hejdå.

23.34

jag önskar verkligen att jag hade haft ord, lust och pengar till att gå ut ikväll för usch och tvi så förbaskat tråkigt jag har haft ikväll. Satt och blev mer och mer deprimerad för varje minut som gick så tilslut ringde jag Nina och snackade skit samt hälsade henne välkommen tillbaka till Sverige efter en veckas semester i Grekland. Bestämde mer om morgondagen och sedan återgick jag till mitt .. ja, vad jag nu hade gjort innan. Ringde Jonna i panik och det blev en sväng i regnet med bilen, köpte mat och sen blev det mys i soffan innan Ellen och Becka ringde efter skjuts. Såklart ställer man upp. Nu sitter jag iallafall här ensam i soffan igen och inväntar samtal från Sofie som då ska få skjuts hem och sedan ska jag sova. Kliver upp skapligt imorgon, träning redan 10.00 och uppvisning på Gamla Torget 11.30.

fan vad det ska regna. fan så ensam man ska känna sig. galet.


final countdown.

4 minuter kvar.
4 minuter kvar av 11 veckor.
nu är det semester.
det låter bra. jag gillar't.
den 3/9 jobbar jag i Viken.
den 6/9 jobbar jag på NDC.
men först ska jag gå härifrån.
hejdå Aditro. det var kul så länge det varade.
ni får ha kvar min mamma.
helt plötsligt var det bara 2 minuter kvar.

sorry brudar, men det är sant.


"Kvinnor påstår gång på gång att män är svin.
Ändå är dom jävligt noga med att poängtera att kvinnor är lika bra som män."

21 augusti

äntligen fredag. sista fredagen. sista fredagsmyset. Det är sista dagen helt på Aditro. Känns skumt för tiden har gått fort och sommaren med den. Det är nästan läskigt hur fort det har gått, hur mycket som har blivit annorlunda men samtidigt hur mycket bättre livet har blivit och hur mycket jag har gjort. Mer om det när jag kommer hem ifrån min semester, då blir det en rejäl sommar-resumé. I både ord och i bilder. Men som sagt, EFTER semestern så ni får vänta 1 vecka och 3 dagar. Minst. Vet inte riktigt, när vågar jag släppa taget om sommaren?

När klockan slår 16.00 så vandrar jag ut härifrån och kommer inte tillbaka. (om dom inte behöver hjälp med arkivet i vinter? det brukar vara oss dom ringer då..) 16.30 går mamma's buss till Gamleby och jag är snäll som skjutsar ner henne, solstol och annan packning dit. Sen är huset mitt för resten av helgen. Och vi börjar redan ikväll. Väldigt lungt dock. Det blir chill med Sofie samtidigt som jag lovat bort mig som fylletaxi till de behövande. Framför allt anna och emil. får se om vi hinner ner en sväng till stan för att spana in augustifesten men jag tvivlar på det. 1. jag kommer behöva ha bilen i närheten hela tiden och det funkar inte på stan en helg som denna. 2. augustifesten är inte lika rolig längre som den var när man var 16 (förlåt Sofie ;D). Jag har inte lust iår. Knappt att kolla på fyrverkerierna. Inte ens ifrån taket. Hör ni hur det låter? För ung för att gå ner till stan för att ENDAST se fyrverkerierna och för gammal för att klättra upp på taket. Detta får det bli ändring på. Tror jag ska tvinga upp Sofie på taket sen för inte blir man väl för gammal för att tillbringa lite kvalitéts tid med en vän på hustaket medans himlen färgas till ljudet av smällar och musik. FOREVER YOUNG! 

Nu ska jag traska bort till Jessika och se så hon fortfarande är på klockan 10.00. Vi ska fredagsmysa med våra fredagsmackor. Skratta och kolla snett på P, läsa samma gamla Hänt Extra som vi läst alla andra veckor i sommar och ta en extra macka när alla andra har gått in. Har nästan dåligt samvete när jag tänker på att hon blir helt ensam kvar efter idag. Fast bara nästan. CIAO!

23.13

Moa, nu är det bevisat. Skåne tillhör inte detta land. Bevisat blev det ikväll när tv3 textade "Grannfejden" när det åkte ner till skåne. Att sedan frun i familjen har världens ljusaste röst och en brytning från Polen ör det barab jobbigt att lyssna på. Kanske bra att dom har textat så man kan sitta med ljudlös och glo på TV:n. Mamma undrade nyss vad jag höll på med när jag satt och glodda rakt fram på en knäpptyst tv. Jag svarade att jag jobbar och vände mig om till datorn.

Mötet med Carro och Jan-Erik, som min chef på musikskolan/dansskolan heter, gick väldigt bra. Diskuterade allt ifrån lokal till grupper, till tider och till lön. Det verkar som om terminen kommer dra igång torsdag samma vecka som jag kommer hem ifrån Cypern. Har alltså lite att göra, 8 nya grupper betyder 8 nya danser. Ska bli intressant att se vad grupperna går för nere i Viken. Kul ska det iallafall bli.

Ska nog faktiskt sova nu. Att jobba och kolla på friidrotts-VM tar på krafterna. För att inte tala om att packa. Gjorde ikväll första försöker med att få ner allt i en och samma resväska. Gick inte, fick byta ut min egen mot pappa's. Hade visst mer kläder som jag vill ha med mig än vad jag själv trodde. Trodde jag skulle behöva gå i shorts hela vecka men insåg ganska snart att jag hade ju missat två klänningar, tre kjolar och en himla massa skor. Jag kommer nog klara mig där nere. Ska bara införskaffa mig schampoo, balsam och inpackning och sedan är jag klar att åka. På söndag kommer Sara förbi och kollar väskan en sista gång åt mig innan jag lämnar landet.

Nu, sova. Imorgon hoppas jag på att få träffa sofie, antagligen agera fylletaxi och bara njuta av att det var min sista dag på aditro. Gosh vad jag ska sova i helgen. Natt natt på er! <3


ändrade planer

för både idag och på lördag.

istället för att gå på lunch halv 1 och jobba fram till 15.00 så ska jag istället jobba konstant fram till 14.00 då jag ska möta Moa utanför Djäkne och vi ska tillsammans gå till stan för att möta Anna och Sara på PAUS där vi ska äta lunch. Jag har lite småbråttom eftersom Carro hämtar mig 15.00 men jag har slängt iväg ett SMS om att bli hämtad vid Lillan istället. Ska bli skönt att träffa tjejerna igen. Saknar dom. Ska skvallra som tusan och bara njuta av deras sällskap. Jag antar att dom förväntar sig att höra både det ena och det andra om helgens bravader, på bortaplan som hemmaplan ;D Usch, jag är en hemsk människa. HAHA!

angående lördagens så skulle jag åkt ut till My för att firat henne men det verkar inte bli så. har alldeles för mycket att göra med allt som heter packning och dans. Så jag stannar hemma. Brudarna kommer hit och trängs med min resväska, alla kläder, danspapper och skivor. Med sig har dom Anna's överblivna champangeflaskor och det är ju inte fy skam. Har en känsla av att mina fina kläd&pappers-högar inte kommer vara lika fina när dom går som dom var när dom kommer.

sådär. ändringar men nu är det iallafall planerat. man vill ju veta hur helgens ter sig.

20 augusti

godmorgon! eftersom mamma inte har behörighet till SAP och både caroline, kerstin och christer är tillbaka efter semester så kan jag inte låna deras inlogg längre. Jennie är ju så nojjig och har låst in sitt i skåpet (ingen är förvånad) och vi hittar inte lösenorden till varken Agnetas eller Maritas. Därför har jag suttit och drivit runt på internet nu på morgonen. Jag kommer leva längre för jag har fått mig en hel del goda skratt. Mest åt en massa videobloggar. Hey! Lägg ner. Jag lovar, jag har skrattat mig rakt igenom varenda blogg som någonsin haft ett videoinlägg. Det går inte att ta seriöst för 5 öre. Antingen låter folk superfjortis eller så låter det FÖR inövat. "Hej jag ÄR seriös och det SKA höras också." HAHA! jag kräks på skiten, jag tillochmed skäms när jag ser det. Om jag nån gång får för mig att göra ett videoinlägg där jag sitter och snackar med er (alla mina 18 underbara unika läsare! PUSS PÅ ER!), så STRYP MIG! eller iallafall påminn mig om detta inlägg då så ska jag genast ta livet av mig själv. Tack.

Den ni! den kunde ni inte se komma va? ;D Asså, jag känner verkligen hur ironin rinner i mina ådror idag. För tillfället är jag på ett strålande humör. Som om ingenting kan ta ner mig på jorden och jag trivs ganska bra här uppe. Möte om framtiden i Viken idag. Carro hämtar mig 15.00 och då bär det av. Vet inte riktigt när jag kommer hem men när jag väl gör det så står jobb på schemat. Fortsätta på streetjazz-koreografierna och försöka komma på nått till showdans 7-9.

4 DAGAR KVAR, VICKY! :D
NU KÖR VI, BURNING ON THE DANCEFLOOR!

Battlefield

försök inte att förklara dina tankar,
jag vet vad som händer här.
en minut är det kärlek och, plötsligt,
är det som ett krigsfält.

ett ord blir till krig.
varför är det de minsta sakerna som håller oss isär?
min värld är ingenting när du är borta.
jag är här ute utan sköld. Kan inte gå tillbaka nu.

båda händerna bundna bakom ryggen för ingenting.
Dom här gångerna klättrar vi för att ramla så fort igen.
varför ska vi falla för det nu?

Jag menade aldrig att starta krig.
Du vet, jag ville aldrig skada dig.
Vet inte ens vad vi bråkar om.
Varför ska kärlek alltid kännas som ett krägsfält?

Vi kan inte svälja vårann stolthet.
Ingen av oss vill hissa den flaggan.
om vi inte ger upp så kommer vi båda förlora det vi har.

båda händerna bundna bakom ryggen för ingenting.
Dom här gångerna klättrar vi för att ramla så fort igen.
Jag vill inte falla för det nu.

Jag menade inte att starta krig.
Du vet, jag ville aldrig skada dig.
Vet inte ens vad vi bråkar om.
Varför ska kärlek alltid kännas som ett krigsfält?

Vi kan låtsas att vi är vänner inatt och imorgon
vaknar vi upp och allting är bra igen.
För älskling, vi behöver inte slåss.
Jag vill inte att denhär kärleken ska kännas som ett krigsfält.

det är bäst att du hämtar din rustning.


20.33

sådär. hemma. tack. hade inte pallat inte en sekund till. Efter jobbet drog jag raka vägen till Kriminalvården för att hämta upp vicky, hem till mig genom rusningstrafiken medans vi sjöng högt (och antagligen väldigt fel också) till Pitbull's "Culo". Förde över pengar till kortet, hem til Vicky för att hämta pengar oh sladd, ner till stan för att växla pengar, hem till mig igen för att testa sladden (den funka utmärkt!) och sedan hem med vicky igen. Jag hann knappt komma hem själv igen innan det var dags att åka igen eftersom mamma ville bli hämtad på jobbet. Nu är det iallafall slut på farandet och jag har satt mig till rätta i soffan. Laddat upp med iTunes och två dansblock för att börja jobba för resten av kvällen. Ska fortsätta lite på showdans 10-13 och sedan börja rejält på båda streetjazz-koreografierna. Är dock sjukt trött så jag undrar hur detta ska gå men men, jag kämpar på.  SYTYCD börjar 21.55 och det ska jag absolut se.

nu, jobba. CIAO

Otten ONZDÀ

"Ikväll blir det mystik, erotik och spänning på Otten
då ONZDÀ gäster oss med temat masque.
Du är välkommen, gärna med mask men inget krav.
Fult hus garanti."


bara jag som undrar varför dom lockar folk med garanterat fult hus? eller räknar dom med att dom där riktigt fula människorna som annars brukar hålla sig hemma passar på nu när det är masktema. Ungefär som Ringaren i Notre Dame. "Varje år så har vi fest och staden ler ... lalala!" Eller så har dom helt enkelt stavat fel. Komiskt är det iallafall. Tycker jag.

19 augusti

jag har flyt. rejält med flyt och det känns jävligt bra.  nu ska vi bara hoppas att det håller i sig. håller tummarna. lite stressad kanske men det gör ingenting för det löser sig. trots att humöret är på topp så ska det bli skönt med semester. komma bort en stund. träffa nytt folk och bara leva. Där nere ska jag öva på att leva efter mitt nya ordspråk. (som jag för övrigt snodde från nån brud på BDB, jag gillar't) "I'm not scared of dying. I just don't want to"

möte i Viken imorgon.
3 jobbdagar kvar på Aditro
5 dagar tills jag och vicky befinner oss på Cypern
NDC flyttar in i de nya lokalerna om 13 dagar.
jag börjar jobba igen om 19 dagar.
58 dagar tills dagen med stort D är här.

Idag gör jag två jobb på en och samma gång. Knappar ordgnr/persnr på Aditro samtidigt som jag sitter i min egna lilla värld med ipoden och letar efter musik och inspiration till de dansgrupper som jag vill bli klar med ikväll. Eller klar och klar, iallafall kommit en bit på väg. Därför blir det inget otten för mig, jag stannar hemma och jobbar. Lägger mig skapligt och går pigg till jobbet imorgon. Vuxenpoängen haglar över mig.

Birthday-girl



my, mysan, mysis, dämp, löv, tjockiskinder. Kärt barn har många namn.
vad ni än kallar henne så är det iallafall hennes födelsedag idag.
Snyggingen på bilden fyller 20 och är en av dom som kommer bli fett utnyttjad av såna som .. mig.

"förlåt att jag är sen, jag är sophia stéen."

"det är tjockiskinder!!"

"Gupp! Guupp! GUUUUUUUPP!"


så många skratt du har gett mig, hjärtat.
jag tror nog att det är du och jag som är kusiner. på riktig.
Grattis på din dag! <3

I'm not scared of dying. I just don't want to.


"nåns farsa sa att allting handlar om att bestämma sig en enda gång"

godnatt

ja, godnatt på er. jag är sjukt trött men vet ej varför. Sov många timmar inatt, jobbet var inte särskilt påfrestande och träningen ikväll var soft som fan. Kom dit, kollade på småtjejerna som körde innan oss, värmde upp och stretchade till pepp-musik, körde fullt ut i en halvtimme och sedan blev det mest snack i en timme. Om ombyggnade, diverse danslärare, de år vi var borta och framtiden. Framtiden framför allt. Jag är så taggad så det är helt otroligt. Helt ärligt så är jag väl lite småstressad eftersom jag inte riktigt börjat på streetjazzen än men det kommer. Ska bara hitta de rätta låtarna. Skulle fan behöva vara ledig imorgon för att BARA sitta och jobba med danserna. det får bli på .. ehm ....lördag?

på tal om lördag. fest hos My!
Lövet fyller ju 20 imorgon. Ska slösa ett telefonsamtal på henne då.
det är hon värd. sen ska vi dansa på Otten ONZDÀ.
tror förfesten blir hos min björnbror Isse. Alla min löv på samma ställe.
<3

vill sova. måste jobba. vill se klart SYTYCD. men pallar inte. jobb imorgon.

18.26

hemma igen. Gläppte som en tok mellan Scrubs och Grey's Anatomy (Grey's anatomy vann för den som undrar) men jag ska faktiskt närsomhelst lämna sofan för att laga till lite nudlar. Måste käka om jag ska orka jobba en timme nu, sedan träna uppe på NDC i 1,5 timme för att sedan åka hem och fortsätta jobba. AGH, mat! vi hörs. hejs.

18 augusti

tillbaks igen. Tillbaka på Aditro, 08.00 - 16.30. Lite smått frågvis om vad jag ska göra resten av veckan då knappjobben är slut och det bara är insättning kvar och det blev jag klar med det mesta igår. Har bara en mapp med p-bilder kvar och den mappen verkar jag ha förlagt någonstans. Har inte varit inne i arkivet och kollat än men jag hoppas den ligger där eller att Elin har snott åt sig den igen. Annars är den putsväck och då får jag panik.

Jessika kommer få dampet på mig. Under de sista veckorna har jag inte tänkt på att laga mat så pass att jag tar med mig till jobbet utan antingen ätit ute eller ätit hemma vilket resulterar i att Jessika måste äta själv i fikarummet. Och idag är inget undantag. Mamma och jag ska käka på Sibylla. Vi kan säkert lura med oss Anette också, hon brukar inte vara svår att övertala. Jessika är lite svårare. Hon med sin obligatoriska morgonmacka och gigantiska matlåda.

Vad som sker i eftermiddag vet jag ej. Borde jobba. MÅSTE jobba. Inte låta nånting komma emellan. Det är 13 (?) dagar kvar tills vi flyttar in i nya lokaler och inte ALLS långt kvar tills både jobbet på NDC och i Viken drar igång. Redan samma vecka som vi kommer hem ifrån Cypern för att vara exakt. Nu är det dags att lägga på ett par kol. barndansen är klar och showdanserna är på G. Dancemix och Streetjazz är kvar. Men det är lugnt, det klarar jag. Jobbar arslet av mig i veckan och slappar loss nästa för om 6 dagar bär det av. Fyfan. nu kan jag inte vänta längre.

vilket osammanhängande inlägg. orka bry sig. min blogg. bajs på er.
vilka ska ut på onsdag? eller rättare sagt på ONZDÀ?

Ja, dom gör ju de. De små jävlarna!



jag hade egentligen planerat att göra absolut ingenting efter jobbet idag men insåg snabbt att en promenad runt strömmen, en half baked ben&jerry's, början på en skräckfilm, The Wiz och "Det var en gång.." var ett perfekt tidsfördriv för dagen. Att jag sedan gjorde alltihop tillsammans systrarna Svensson gjorde allting ÄNNU bättre. Fy sate vad jag har skrattat. Promenaden runt strömmen var en historia i sig och när vi sett på film ska vi inte ens prata om. ni skulle aldrig förstå. "det är ju bara mina åsikt och inte en JÄVEL bryr sig om den!"

Till: Ludvig

Målin.
självklart.
jag sa ju de.
Målin är det enda rätta.
inget Fru Kost här inte.
eller frukost fick jag.
men det var Målin som fick frukost.
inte Fru Kost.

11

11:e och sista veckan på Aditro drar nu igång och ska bli riktigt skönt att inte behöva pallra sig hit varje morgon då kontorsjobb inte riktigt är min grej. Tackar dock Gudarna för att jag "bara" ska ha semester och inte sluta jobba helt. Det blir en vecka på Cypern och förhoppningsvis några dagar till ledigt innan andra jobbet drar igång. Känns skönt att ha mer och att det faktiskt är något som jag kommer tycka om. Iallafall, en vecka kvar. det grejer jag. Tyvärr kommer den spenderas som jag misstänkte. I arkivet, såklart. Tyvärr ensam då både Emma och Ludvig är borta för gott nu och Jessika inte är på den "rätta" sidan. Jaja, det är ett jobb, det måste göras och någon måste göra det. Jag får hålla tankarna vid att om en vecka har jag & vicky suttit på planet i en timme och bara njuter av att semestern har börjat. Om en vecka! Satan så skönt. Jag kan redan känna solens värme mot min hud. Hotellet är min garderob, stranden är mitt hem och bargatan är min bästa vän. Fan Vicky, vi har förtjänat dethär.

Nu; kontrollera avtal, fika och sedan smiter jag och min ipod in i arkivet.

ska vi gå en sväng?

och så hann man gå en nattpromenad med grannen också. eller aa, med han som bor sådär lägligt nära. alltid trevligt. slutar dock aldrig särskilt bra. fy på mig. dendär trappan. det slutar alltid där. dock avslutas det aldrig riktigt. varför skulle pappa bygga trappan för? enda sen den byggdes har jag blivit en sån hemsk människa. jag har hamnat där för många gånger och lär göra det flera gånger om. Dendär trappan kommer få vara med om mycket. Studentveckan var bara början. intressant. mycket intressant. moa är inte stolt över mig ikväll. men det ligger så nära. det passar sig bra sådär på kvällen/natten eller framåt morgonkvisten. "det är lätt att köra hem dig efteråt"

oh, dendär satans trappan.

Hemma igen.

fredag: bilfärd. inte en enda felkörningen men några funderingar på varför det kändes som om vi körde tillbaka hela tiden. Regn blandat med solsken. ett fikastop vid vattnet tillsammans med domdär jobbiga ankorna. Skrattretande farthinder igenom hela Västerås och en sjukt irriterande rak-sträcka. "vänster, vänster, höger, höger". En box. En platta. nytt folk. dendär "mange whooooop, mange whooooop" och pyramiden. En sväng ner på stan, sjukt mycket skratt med Viktor som även fick värma mig då jag frös som fan i väntan på Jocke och com. Nått strul med nån mobil inne på nån kebab och grabbarna på hörnet som bjöd på snus. Hålla handen och mys.

lördag: vaknade liiiiiite för tidigt. mer mys. bestämmelser om att fortsätta roadtripen. frukost. "förtrollad", en sväng på ICA. vitamin och energi. kedjerökning, kaffe och godisätande. bildärd mot Arboga. kissnödig = PANIK. världens kartigaste hund. världens mysigaste hund. mer vin. mer öl. nytt folk. grill. världens (förlåt) jobbigaste redhead. vighets-prov. kuk-sms. trasigt avlopps-system. arga husägare. tidig säng-gång för mig och vicky.

söndag: sov relativt länge. vicky skrämde skiten ur mig. 7 missade samtal. 4 meddelanden. ont i magen. städande av huset. dricka mjölk. seg i soffan. frågor om natten. ångest. åka BMW. PIZZA. "baksmällan" mer mys med hunden. en till film. stretch. hemfärd. McDonalds. SKITCOOLA (hör ironin) 16åringar. Norrköping. Friidrott. bilfärd och skrik med Sajj och Linn. energidryck och titanic-berget. Viva La Bam, MSN och Dead By April.

och så var den helgen förbi.
sista jobbveckan på Aditro börjar imorgon.
sen är semester och cypern.
fett nice!

Carpe Fredag.

äntligen fredag. äntligen fredagsmys på jobbet, tyvärr utan både Caroline och Emma men Ludvig duger bra han också. Jessika likaså. Det blev en extra macka dagen till ära. Likaså blev det en kvart extra. Bara för att vi ville och var inne i en djup diskussion. Minuterna bara rann iväg men det gör ingenting. det är fredag. Carpe Fredag! Jag är på ett strålande humör. Viktoria är less på sitt jobb och är därför inte lika tagg som jag men det ska vi ändra på när hon hämtar upp mig här på lindövägen kl 16.30. Då börjar helgen på riktigt och den tillbringas (som ni redan vet) i Sala hos Jocke. Eller aa, iallafall fredag till lördag. Hur det blir efter det återstår att se. Om vi blir kvar eller om vi styr bilen mot Arboga. Intressant ;D Väskan är packad, vinet är med, ipoden är laddad med batteri och musik och kameran är tömd och laddad. Jag är redo. Suck, jag kommer vara skyldig pappa så mycket pengar efter denhär sommaren. Men det är det värt. Fan, vad kul jag har, har haft och kommer ha!  

Ska bli skönt att komma ifrån stan.
ny stad, nytt folk, vin och utgång. Klingar bra i mina öron.
men visste ni att krogen stänger redan 02.00 i Sala? :/
what? En annan är van att röja som hårdast då. oj.
här snackar vi om kulturkrock.


Det är seriöst.

denna roadtrip tar vi väldigt seriöst. Inte nog med att jag panikar totalt över vad som ska packas och hur lång tid det kommer ta att åka dit så har vi även fixat 3 lite vin och troligen en platta öl. Jag som inte ens dricker öl. Nån gång ska man väl lära sig. Städat ur Vicky's bil har vi också gjort. Dammsugit, slängt skräp, fyllt på olja och tvättat rutorna samt tankat. Nu är vi nog så förberedda man kan bli. Jag ska bara packa klart och gör matsäck som ska mumsas i bilen påväg dit.

nu måste jag jobba en stund också.
möte nästa vecka. vill iallafall ha något klart då.

DET är seriöst.


YES! :D

Igår fick jag ett SMS ifrån Carro där det klart och tydligt stod: Farbror Rektor i Viken kommer ringa dig". Shit tänkte jag. Allting verkade ju så klappat och klart, så solklart. Varför skulle han ringa för? Han och Carro hade ju bestämmt om ett möte då vi skulle ses, varför skulle han ringa för? Jaja, han ville väl antagligen bara få säga det till mig också. Satt iallafall med mobil tätt intill mig hela dagen men inget hände. Tillslut blev det rast jag och jag säger till Jessica och Ludvig att nu kommer han säkert ringa just nu bara för att vi har rast. Mycket riktigt. Påväg till fikarummet vibrerar det i min mobil och på skärmen står: DOLT NUMMER. Shit tänkte jag, igen. Några djupa andetag och en svordom över att han faktiskt ringde på rasten tills jag ser Ludvig skratta som en tok. MHMM! Självkart var det han som ringde ifrån dolt nummer för att se mig sätta hjärtat i halsen. Inte kul, skrek jag medans jag slog honom lite lät på armen. Sen ringde inte telefonen mer. Eller jo, men det var Viktoria.

Idag är vi tillbaka på Aditro, knappade i lugn och ro mina utlägg när plötsligt mobilen vibrerar och på skrämen står det : (mycket riktigt) DOLT NUMMER. Slänger pekfingret mot Ludvig och hotar honom till livet ifall det är han som jävlas med mig. När jag inser att han ser ut som ett frågetecken så tänker jag; (mycket riktigt) Shit. Tog mobilen och bokstavligt talat sprang in i arkivet för att svara och för att kunna prata ostört. Var så nervös att jag inte längre kommer ihåg vad han heter men han är rektor på musikskolan i Valdermarsvik och det är där jag kommer jobba i höst. Iallafall 2 dagar i veckan. Fan, det känns bra!

tack iallafall Ludvig. "det som inte dödar dig, härdar dig"


13 augusti

Idag kommer jag vara mer huslig än vad jag varit någon gång tidigare i mitt liv. Städa, tvätta och packa inför helgen. Jobba MASSOR med koreografin eftersom jag är borta hela helgen och därför inte kommer jobba nått alls med dansen då. Försöka leta reda på några snygga outfits till festkvällarna och se så jag har allt klart innan jag går och lägger mig för kvällen. Ska verkligen försöka klämma in Viktoria mitt i allt också då hon ska tvätta bilen och vill ha sällskap. Och vem passar bättre än jag då? Jag kan inte komma på nån ;D Får se va klockan säger.

hursomhelst så är det 11 dagar kvar till Cypern nu. Det närmare sig.
fan Vicky, vi kan lika gärna längta och vänta. "vi har ju inget liv ändå"

CIAO!


för guds skull, kvinna!

kom på nått eget.
du har ett eget liv.

magiskt men tragiskt.
härligt men farligt.
näst intill patetiskt.
HAHA!

onsdag 20.16

godkväll. Ännu en dag börjar lida mot sitt slut. Och trots att det är onsdag, även kallad lill-lördag, så ska jag inte ut ikväll. Näst sista fria onsdagen på Hugo's men ikväll stannar jag hemma. Är det nån som ens ska ut? Tror att de flesta sparar sig till nästa onsdag då det är Otten ONZDÀ med mask-tema. Oturligt nog är inte Nina hemma för att göra mig sällskap men jag får klara mig med övriga vänner ;D haha. Anyhow..

jobbet idag rullade på som vanligt och när klockan slog 16.30 rullade bilen hemmåt för att hämta Viktoria som vandrat i regnet hela vägen hem till mig. Bilen rullade vidare mot Ingelsta för lite shopping och middag. Hittade ett par perfekt flipflops för stranden, puder och ett supersött linne som passar sig både på Cypern och i Sala i helgen. Efter middagen blev det en cigg för viktoria och jag följde med som sällskap i regnet. "malin, jag vet att du är kort men dethär är ju löjligt!" HAHA! Diskussionerna fortsatte om helgen och hur saker och ting skulle lösas men hey, det löser sig alltid. Ska bli skönt att komma ifrån stan. Allti kul att pröva nytt. Nytt folk, nya ställen, nya anledningar. (oj, var det bara jag som tänkte på sex?) HURSOMHELST, vi ska dit iallafall. Åker direkt efter jobbet på fredag. Med kläder för en helg av party, en box White Tower och ett strålande humör. Jag är tagg.

Nu ska jag ladda upp ipoden med lite extra musik, fortsätta jobba och hålla tummarna för att detdär telefonsamtalet som jag har väntat på hela dagen kommer imorgon. Vi eehm.. hörs. Ciao!

@ work

- oh jag kan inte sitta med honom. han tar mina nerver.
- P?
- mhmm!
- vad gör han då?
- han tjafsar om min mobil. "är du dum som inte tar minneskortet, blablabla"
- suck. karlar..
- nej, inte du Ludvig.
- och så petar han på mig varenda gång han går förbi!
- jag säger ju de. Karlar..
- fortfarande inte du, Ludvig!
- har nån ketchup med sig? inte gott utan till pyttipanna.
- oh vad gott. jag ska bara äta spagetti. eller inte bara. Korv också.
men vi har nog ketchup.
- oh, bra. Eller de sa du förra gången också och så hade du ingen.
- men nu är ju mamma här.
- okej
- jag vill också ha pyttipanna. ska bara äta spagetti.
- va? bara spagetti?! Konstigt du är, Malin.
- NAE! korv också! sa jag ju förut!

jepp. Teknik, karlar och mat går hand i hand.

Schema

14 - 16 / 8 : Roadtrip med Vicky
18 / 8 : första träningen med Carro på jag vet inte huuuur länge.
21 / 8 : sista dagen på Aditro
22 / 8 : uppvisning på Gamla Torget 11.30, Gå med i barntåget 13.00
24 / 8 : CYPERN
1 / 9 (?) : Gamleby
6 / 9 : Kursstart på NDC

skönt att veta hur livet ter sig.
skönt att ha saker och ting planerat.
händelserikt.

12 augusti

12 + 12 = 24. Alltså är det bara 12 dagar kvar. Gosh! Jag vill åka nu, orkar inte vänta längre. Vädret här hemma är intesärskilt tillfredsställande heller. Suck. Grått och trist. Känns bra att komma ifrån dethär och komma till något varmare breddgrader. Jag tänker verkligen leva där nere. inget annat. Lyxsnåla som vi kallar det ;D Jag har mina små favoriter där nere som jag tänker köra även iår. Penne Polle, Screwdriver, Jordgubbsdaquiri, luftmadrass i vattnet, Pornstar , eftermiddags-tupplur, cider på balkongen och skumparty på stranden. Hur soft låter inte de? :D

det kommer vara Viktoria och jag en bra tid framöver. I helgen blir det en roadtrip till Sala för att hälsa på Jocke och festa loss med han och hans vänner. Sedan blir det nonstop party på Cypern i en vecka och samma vecka som vi kommer hem drar vi med oss Jonna och några flaskor vin till Gamleby och husvagnen för chill i några dagar. Perfekt avslut på sommaren. Kan man säga avslut? det är ju ändå september då. Kanske är dags att börja fundera på en sommar-resumé, eller vad säger du, Banan? ;D En såndär härlig, lång och oerhört detaljerad resumé som bara vi orkar läsa. Jag gillar't.

Idag är det iallafall onsdag och jag sitter såklart på Aditro och jobbar för fullt. Knappar 445, sätter in bonuslistorna i bounuspärmen och ska faktiskt över till Anette sen för att se vad hon kan behöva hjälp med. Det är lugnt idag. Jag finner ingen inspiration. Kan inte folk vakna snart så dom loggar in på MSN och håller mig sällskap. Ludvig är så inne i avtal (eller vad det nu är han håller på med på andra sidan skärmen) att han inte är något rolig sällskap. Det enda han har sagt på hela morgonen är; "Mååålin? MÅLIN?". Snart kommer jag, utan tvekan, även få höra Fru Kost. (klockan börjar ju närma sig 10.00) Gah. 30 min kvar till rast. Vill ha min macka nu. BYE.

Ras Cricket

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil,
saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så
för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta
hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

11 augusti

det är dött på Aditro idag. Ludvig och jag är klara med allt som vi blivit tilldelade. Inga mer timrapporter, inga mer bonuslistor. Bara hämta och sortera posten. Men jaja, vi har våra små egna knep att fördriva tiden. Idag blir det te.x långlunch på China tillsammans med Jessika a.k.a Gås. Haha! Hur resten av veckan ser ut är fortfarande oklart men vi ska nog kunna komma på nått att hitta på. Kan ju alltid hänga i arkivet och dansa. Det brukar vara ett lyckat drag ;D

sänder iväg en hälsning till Vicky.
R.I.P Oliver. Lilla vän.
Vem ska nu vissla på mig när jag går på toa hos Andersson's? :(

Vad händer annars idag? Inte mkt..
kul.

kvällspromenad á la Librosa

   

   

   

fler funderingar

kanske blir det Sala i helgen?
kanske Viktoria. bara kanske.
för visst skulle det vara kul.
en såkallad roadtrip, lite vin och utgång på det.
visst ska vi? Varför skulle vi inte?
nae fuck this. Vi drar ifrån stan.
kom igen Vix, vi drar :D

"papper är bara pengar och pengar är bara papper"

nu går jag.

åker inte hem direkt efter jobbet.
drar till Sara och sedan ska vi en sväng på stan.
fix skruv till solglasögonen.
kolla flipflops. smink och bikini.

kommer hem lite senare. ska jobba då.
sitta vaken ett par timmar utan att deppa.
deppa ska jag göra nu med sara. oj så hon ska få trösta.
om ni inte vet varför så känner ni mig inte tillräckligt bra.
så de så. fuck off isåfall. :@

hejdå.

funderingar.

när kommer Fredrik hem? När får man se honom igen?
jag vågar knappt tänka på hur mycket Frida måste sakna honom.

och vart har Cyrus tagit vägen? :|

Sara kanske vill följa med till husvagnen i helgen?

vill Viktoria rese-planera med mig i eftermiddag?

SOLO POR UN BESO


10 augusti

tillbaka på Aditro, igen.
två veckor återstår. 10 arbetsdagar.
14 dagar kvar till Cypern.
nu börjar jag få abstinens efter solen och värmen.
semester är vad jag behöver. vad Vi behöver.
Ge mig Nissi Beach och Grabbarna Grus.

nu; fika.

15 DAGAR KVAR.


9 augusti

hostan har inte gett sig. Mår inte dåligt eller så men jag hostar som en tok. Precis som jag gjorde för ett år sen strax innan vi skulle åka till Cypern. Hostan blev bara värre och värre och när jag väl kom hem ifrån Cypern hade jag hostat så mycket under resans gång att mina muskler mellan revbenen var helt förstörda samt en liten spricka i ena revbenet. Inte coolt. Det tog flera månader innan jag var helt återställd och NU, några dagar innan jag ska tillbaka till Cypern så kommer självklart samma hosta tillbaka. Hur är det möjligt? :/

Hursomhelst (det är nog det mest använda ordet i min blogg), igår var det chill som gällde. Jag och Nina bestämde träff hemma hos mig för snacks och film. Det blev "Hit and run" (inte sevärd) och The Pianist innan jag bara glodde runt på TV medans vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag sms:ade en del men det slutade ändå inte som jag hade hoppats. en hälsning till Nina: "Faaaaaaaaaaaaaan." HAHA! ;D Somnade iallafall ensam. Suck.

Har precis käkat frukost och ska närsomhelst börja städa iordning här hemma lite. Mor och Far har sin sista dag på semestern idag och kommer därför hem igen ikväll. Då ska det vara skinande rent. Trodde jag skulle ha hela dagen på mig men icke. Dom ringde ifrån badet och hade väldigt knappert med arbetskraft och då fick jag hoppa in för att rädda dagen. Det gör mig inget, det är IS och jag som har stängningen ikväll och det brukar alltid vara kul. Så mellan 15 och 20.30 kan ni hitta på mig Centralbadet. Kom dit o hälsa! :D Funderar på att ta en sväng upp på gymmet efteråt. Får se vad IS säger om detta. Vill inte träna själv. Kan säkert övertala honom till att stanna en timme extra eller så.

Har lite att göra nu. Vi hörs! CIAO.

men suck.

fan ta att sova FÖR länge. ingelsta shopping stängde ju precis när vi kom dit. såklart. Fan. Får leta klänning på måndag istället. Och diadem. Och bikini. solbrillor och skor. Nej inga skor, jag behöver nog bara 5 par. Eller ett par flipflops skulle sitta fint. Får se hur det blir, har tusen kronor att spendera. Kommer det gå? :| eller rättare sagt, räcker det? :O

ikväll drar nästan hela gänget till vikbolandet och Ellen's kräftskiva. Nina och jag stannar hemma. Myser hemma hos mig med gurka, morötter, dipp och skräckis. Klingar bra i mina öron ifall ni frågar mig. Orkar inget annat. Iallafall inte festa. Kom precis på när jag skrev detdär att det är första gången på flera veckor (månader?) som jag tackar nej till fest. Duktigt Malin. Hursomhelst så ska det bli trevligt med en kväll med Nina. Båda är väldigt sugna på skräckfilm och därför får det bli så. Gör oss sällskap?

Inatt ska jag sitta vaken bara för att jag kan, vill och får. Imorgon ska jag sova länge igen men det ska det städas. Mor och far kommer hem igen imorgon. Då ska det vara kliniskt. Mamma ska fan inte få nått att bli arg över men jag räknar ändå med att hon kommer hitta något att höja rösten åt. Men nu ska vi tänka positivt :) Ska bli skönt att få hem dom, 3 veckor är en lång tid. <3

Vi hörs senare ikväll/inatt. CIAO.

8 augusti

eeeh. hej.
igår tog äntligen 19 dagars arbetande i sträck slut. Visst såg jag fram emot kvällens förfest och utgång men mest av allt längtade jag till sängen, få lägga mig och sova tills jag vaknar när jag vill det. Hursomhelst, mycket trevlig förfest hos Sara med Nina, Karlsson, Maria, Louice, Pontus och hans vänner. Mycket trevligt och söta pojkar ;D Nina och jag drog mot Otten medans dom andra drog till Hugos. Kanske inte den röjigaste utgången men det var trevligt. Jag menar, vem vill bara sitta hemma? HURSOMHELST, drog oss runt halv 3, nina skjutsade runt på lite folk och sedan fick jag skjuts hem. Några sms senare sov jag gott.

hade som planerat stängt av mobilen för att få sova ut utan att bli väckt av folk som undrade hur och när man kom via sms och samtal. Det hindrade dock inte en telefonförsäljare att ringa till hemtelefonen. Jag sa hej och la på. Kollade på klockan: 13.52. OJ! visste att jag skulle sova länge sen dethär var väl att överdriva? :O haha! A lá Robin Söderlund, typ.

Ska börja göra mig iordning, ska ringa Sofie om en timme , hämta upp henne och sedan dra ut till Ingelsta Shopping. Hitta en klänning och solbrillor till mig. Jävlar! Måste köpa en skruv till de andra brillorna så man kan ha 2 par med sig utomlands. på tal om de, ska nog skriva ner en liten lista med saker som ska packas ner. Inte långt kvar nu. 16 dagar!  TJUU!

Nae nu ska jag fixa. tjarååå!

ändrade planer!

Sa jag att jag skulle vara nykter ikväll?
Nae.
eller?
(A)

men åh. mina planerar raserades totalt när Emma ringde och frågade vad jag ville ha. Jag kunde inte motstå en tetra smultronvin då. (hej och hå, alkoholist lät det som där ja.) Så jo, ikväll pimplar jag vin tillsammans med Sara och Nina. Nu är frågan bara vad man ska ha på sig, hur man ska ha håret och för att inte tala om sminket. I-landsproblem.

--- paus för telefonsamtal ---

efter ett samtal med Nina är det nu bestämt att jag ska ha klänning på mig.
förfest hos Sara 20.30. Undrar vilka som kommer?

En bil, Kizzle & Bizzle. En medtvingad Bex och Boom Boom Paow.

hur svårt kan det vara? Varför kan jag inte bara åka hem, jobba och sen sova? Nej nej. Inte jag inte. När solen hade gått ner bakom Ramunderberget och vi trotsat den i flera timmar så satte vi oss iallafall i bilarna och styrde oss hemmåt. Självklart blev det röj i Mia's vita pärla. "ANNABANAN! ANNABANAN!" Hittade massa bästisar, en del mer förberedda på vår hälsning än andra. Skjutsade hem Sara, Moa och Nina men vår resa tog inte slut där. Kizzle hade kvar bensin i tanken och den skulle ta slut. Vevade ner rutorna, höjde musiken och körde för fulla muggar, precis som vi alltid gör när det är hon och jag i bilen. Gjorde försök till att få med Sajj men han skulle vara sådär äckligt mysig med någon annan än oss så vi hetsade istället Bex och fick med oss henne. Runt om i staden for vi, ut mot svärtinge, en felkörning och tillbaks för att lämna Bex igen. Sedan for vi hem. Jag jobbade en liten stund men sen ropade kudden. Trots vissa, oerhört frestande, erbjudanden så tackade jag nej och somnade själv istället. (Nu är du väl stolt över mig, Moa?)

försov mig imorse men hann till halv 9. Ludvig skrattade åt mig och Kerstin undrade om jag hade sovit gott. Det har jag. Väldigt utvilad känner jag mig och jag är pepp inför kvällen då det är utgång med Nina och Sara som står på schemat. Dock utan varken cider eller vin. Men som Anna sa; man dricker ju faktiskt inte varje gång man går ut. (sant och det är just därför vi ska dricka upp alla hennes överblivna vin och skumpaflaskor utan en utgång.) Behöver spara varenda slant så ikväll blir det vitt men dansa ska jag göra. Jag vill ha fyllekäk. Får man äta det trots att man ska vara nykter? Och vad händer med våran bakochframkväll, Banan? :D

Nu; timrapporter.

Vi lever för varann. Och sommaren.

vad som var planerat att vara en chillkväll hemma hos Sara blev snabbt utbytt till en kväll i Söderköping med Anna, Maria, Moa, Emma, Sara och Nina. Glass, spaning, romantiska promenader, solsken, diskussioner om vad som faktiskt är rätt och fel, ank (eller and?) och dendär KanalKiosken. Där satt vi, skrattade så vi grät till underbara minnen om kåsor, slagsmål, pennvässare och bråk. Om lill-hitler, ögonbryn, kuratorn, ICA Delfinen, "kunder till kassan", moa's tros-chock för Fräcka-serveringen och personer utan alla hästar hemma. Frierier, "söta flicka! gifta oss och äta kebab" och Berlin. För att inte tala om ljuspartyn. Dessa hatade ljuspartyn.

- Fan vad vuxet med ljuspartyn!
- Det är inte ens vuxenpoäng, det är tantpoäng!
- Vem fan vill gå på ljusparty?
- Jag hatar ljus! Är så sjukt trött på ljus!
- Hahaha, va?
- Men tupperwareparty då?
- Hey, inget ont om tupperware! Man får jämt en massa god mat ju!
- Men ljus är ändå rätt mysigt.
- Men det är fan inte okej att ha ljusparty om man är tjugo år!
- Hm... Ska jag säga som jämt kommer hem med tio kartonger doftljus från IKEA.
- Haha.

Tack Anna. Allt ditt är mitt och tvärtom.

Det kanske inte verkar mycket men för mig är det allt. Att fortfarande, trots att 4c-9e gick sönder för mer än 4 år sedan, kunna skratta åt minnena som om de hände igår. Jag är glad att ha er kvar och jag skulle ge mycket för att få sjunga med er en sista gång, dendär Matteuskyrkan blev nog inte som den en gång var efter det. Innan tår-floden. Fan, vad jag saknar det. men som sagt; glad att ni har stannat kvar.

Best of Ludvig Kullander



han är, ofrivilligt, tillbaka på Aditro.
detta ska vi fira imorgon med sång och fredagsmys.
nästa vecka blir det sibylla och långlunch på kina-buffé.
jag gillar't!

800 grader.

När din mor och far inte längre har svar,
vem kan du lita på då?
Dig själv.

När du inte längre kan lita på dig själv,
Vem kan du lita på då?
Din bästa vän.

När du inte längre kan lita på din bästa vän,
Vem kan du lita på då?
Din bästa väns mamma.

Och eftersom mamma och pappa inte är hemma,
jag vet ingen råd och sara svarar inte på SMS så vänder jag mig till Anette.
hoppas på svar och recept på hennes mirakelkur.
misstänker att det är det gamla vanliga.
varmt vatten, honung, vitlök och halstabletter. i ett och samma glas.
viktoria sa: ingen kommentar.
jag säger kort och gott (?) : bläh.

lika sant som det är sagt.

jag var ett himla trevlig sällskap ikväll. Jag sov. Anna hade dukat upp med massa ljus, spotify spelade härlig chillmusik blandat med peppmusik för att komma i stämning till helgen. Jag tog till vara på chillmusiken, kröp ihop mig i soffan, drack en halv kopp thé, lutade huvudet mot kudden och innan jag visste ordet av så somnade jag. Hann iallfall höra Mia's oerhört komiska historia om hennes vistelse på polisstationen. Tjejerna fortsatte diskussionerna utan mina psykiska närvaro och det enda jag minns är att jag vaknar till av Maria's gällande skrk och mitt namn mitt ibland det. Hör Sara fnysa till lite surt om att; "väck henne inte!". Anna förklarar hur mycket jag hade jobbat och sen minns jag inte mer. Slog upp ögonen när jag kände hur någon vaggade på mig och i huvudhöjd med mig satt sara och viska att vi skulle åka. Förlåt mig tjejer men Anna's soffa är oslagbar. Tack för ikväll! :)

mår inge bra. Är lite oroad över imorgon. Vill inte vara sjuk. har inte tid att vara sjuk. Ludvig kommer till jobbet imorgon. Kan ju inte vara sjuk då :O Får gå och lägga mig nu. Håll tummarna för att jag är frisk imorgon. Såhär kan jag inte hålla på. Bli frisk, Malin. Ja Malin.

Godnatt.

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig.



vad är en kväll i ensamhet i jämnförelse med Anna's uterum med goa vänner? ingenting. Alltså kan ingenting hålla mig borta ifrån bokbindaregatan ikväll. misstänker starkt att jag kommer vara ett ganska osocialt sällskap då jag är inte mår 100% men jag är hellre där och somnar i Anna's soffa än att ligga här hemma helt ensam. Får se hur jag mår när jag kommer hem, ifall jag orkar fortsätta på koreograferandet eller om jag slocknar på en gång.

vi ses hos Bananen. <3

onsdag

hinner liiite snabbt skriva av mig. har nu suttit i några timmar och hostat på Aditro. Gick hem kl 16.oo för att hinna käka och byte om innan jag ska vara på badet. Ska åka snart men först ska jag slappa en liten stund framför tv:n. Undrar vem det mer är som jobbar idag? Hoppas på IS om jag ska vara helt ärlig.

mår inge bra. halsen gör ont. hostan känns hela vägen ner i lungorna och ont i princip överallt. Kan inte fatta att jag självmant kommer sitta vaken flera timmar till efter detta jobb. Suck Malin. Jo Malin. Fan vad jag mår dåligt. Jag ska sätta mig solen på ute-badet, dricka tusen liter vatten och låta grabbarna skrika på ungarna. BAJS. hejdå.


måste ju få förklara mig

jag förstår inte varför man kommenterar med smeknamn.
jag misstänker mig veta vem det är men vad kan jag göra åt det?
inte ett smack.

och vad kan han/hon/den /det göra åt att jag är trött på mitt jobb? Jag är sjukt tacksam för att ha ett jobb, verkligen. Det jag hatar med mitt jobb är att jag blev ensam kvar att hjälpa alla. Jag sitter med en fet hög med timrapporter som ska vara klara innan fredag och det finns ingen som kan hjälpa mig för dom hinner inte med sitt eget heller. Det handlar inte om att jag inte vill jobba. Klart som fan vill jag jobba. Varför skulle jag vilja sitta hemma hela dagarna? sova bort hela dagen och bara vänta på .. nånting. Nej tack. Då jobbar jag mer än gärna.

att jag sen har två jobb och ett tredje på G är en annan historia.
jag har kämpat för att få mina jobb och gör det jag ska + lite till.
vad vet du? egentligen..

det jag ville få ut egentligen är det att jag är glad att ha ett jobb men hade ni varit på samma kontor som jag just nu hade ni förstått. Lönekörningar är ingen lätt grej. Stressigt, långa dagar och deadlines. Många papper , ärenden, reseräkningar och klagande kunder. Anyhow, man måste väl få ut aggressionerna på ett eller annat sätt? Hur eller hur, jag kör till 16.30 och försvinner sedan till badet för att jobba stängning. YEEAH! så ni arbetslösa kan väl komma dit och bada för att se mig jobba. Hålla koll så jag verkligen gör det jag ska.

tisdag, numera onsdag, 00.14

drog hem så fort jag kunde. orkade inte mer.
jonna och sandra räddade min kväll med film och onyttigheter.
SYTYCD var extremt bra idag och jag grät några tårar.
Sara Bareilles - Gravity. EN NY FAVORIT!
hittade motivationen till att fortsätta koreografer utan problem.
david guetta feat kelly rowland . when love takes over.
till showdans, nybörjare, ungd/vux. vatten över huvudet?
fick prata av mig hos sofie, kändes bra.
Skumt att en 4 år yngre vän är den som, ibland, förstår mig bäst.
den som faktiskt inte kritiserar utan bara låta mig vara, fast ärligt.

imorgon jobbar jag på Aditro 8 - 16.30
på Medley 17.00 - 20.30
för att sedan koreografera hela kvällen hemma.
däremellan ska jag hinna luncha med svanslös
och fixa mer käk innan 17.00 så man överlever dagen.
det blir alltså inget Viken för mig imorgon.
sänder iväg en förlåt till moa och frida.

nu ska jag sova. dethär blev ju ändå inge bra.
hur jag än försöker så kan jag inte sammanfatta som Anna.
kanske skulle gå en kurs?

NI får säga vad ni vill men här kommer en klagosång.

Jag hatar mitt jobb och jag kan inte vänta länge. Jag vill att mitt danslärarvikariat ska dra igång för där jag är nu; det är rent av olidligt. Enda sen Emma och Ludvig hade jobbat klart för sommaren så har det varit lugnt på jobbet. NADA ATT GÖRA. men nu är det tvärtom, jag står med timrapporter upp till halsen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Och det är inte bara en grupp som vill ha hjälp. Nej nej, alla vill ha hjälp och alla verkar tro att jag har all tid i världen. "Du hinner väl med att göra en bonuslista åt mig? Ja efter timrapporterna. Ja men en bonuslista tar ju inte så lång tid. Nae det är ju sant. Bra, då gör du den och sen dom andra som kommer med posten. Bra Malin. Nått ska ni sommarvikairer ha att göra." URSÄKTA?! 1. vilka är det egentligen som JÄMT gör skitgörat på dethär stället? Jo, sommarvikarierna. Utan att klaga. (det har vi faktiskt fått papper på, vi är bäst) 2. NI? vaddå ni? har du missat att vi är två man kort kanske? Jag är ensam kvar och hinner inte göra allt som ni ber om. Du orkar ju inte ens gå bort och lämna dom röda mapparna till Tina. Eller hittar du inte dit, din efterblivna glasögonorm med grodkäft som tror att du gör allt åt alla när du egentligen bara gör din egen skit och alla andra vägrar prata med dig. Gulligull på dig. Jag vill slå in ditt pannben.

usch så hemsk jag är men det är exakt så jag känner nu. tacka vet jag Kerstin som peppar mig till att jobba så gått det går. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något och man kan inte göra mer än sitt bästa. Dock hindrar inte det mig ifrån att vara rädd över att behöva jobba över EXTREMT mycket på fredag. kuwl.

borde kanske inte ha bloggat utan lagt tiden på jobbet men jag var tvungen att få ut dessa agressioner. bajs.

aaaaaaaaaaaaaaaaagh. dansa. det är vad jag vill.

4 augusti

aldrig igen blir jag den som jag var. För nån som du..

fyfan så bra jag mådde igår. Fick äntligen, för första gången på över ett år, komma ner till husvagnen igen och vädret hade välsignat oss med solsken och värme. Pappa, grillen och käket var redan på gång när vi kom ner, Nero var glad att se oss och mamma var på bra humör. Skönt att se dom igen. Saknar dom. Hann med att spela en omgång TP innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen. Höll på att köra ihjäl en full fjortis som skulle vara macho och slänga sig framför bilen. Oh! jag har aldrig varit så arg i hela mitt liv. Hade det varit jag som kört hade jag nog stängt av bilen, klivit ur och lärt honom en och en annan läxa. Jävla idiot. Förutom den lilla incidenten så var allting tipptopp och jag somnade gott i sängen när jag kom hem.

idag är jag på Aditro igen. Jobbar för fullt med min hög med timrapporter. Undrar fan hur jag ska hinna klart med allt till fredag. Måste lösa detta på nått sätt. Hur eller hur så ska jag ikväll bara vara hemma. Städa köket, gillestugan och jobba med mina danser som drar igång om ca en månad. Vänta på att Sofie ringer och somna efter SYTYCD. Har en känsla av att jag kommer vara på dåligt humör hela dagen. Suck. Palla var sur för ingenting. Nån får gärna komma och lätta mitt humör.

mitt solsken för dagen: 20 dagar kvar!

bilder från Poolpartyt.

det blir många kort tagna när man köper en ny kamera.
här kommer några av favoriterna ifrån moa's poolparty den 22 juli.

   
     
     
     
     

3 augusti

Sådär, tillbaks på Lindövägen. Har några timrapporter att knappa samt lovat Valeria att hjälpa till med pärmar för 63:AN. Får se hur mycket som kommer med posten och hur mycket det blir att göra idag innan jag åker hem, packa om väskan och åker ner till husvagnen tillsammans med Stina för att hämta hem hunden. Vi passar på att stanna några timmar så att vi får smaka på Pappa's grillade käk. Jag håller mina tummar för att Jonna följer med också! Saknar henne.

Bion igår var riktigt bra. Bättre än förväntat. Kände egentligen inte riktigt för att lägga pengar på att se den på bio men det är verkligen ingenting jag ångrar att jag såg. Usch så vi skratta, jag och moa är en historia i sig. Haha! "Har du firat midsommar på Västkusten? Nae. Då har du inte firat midsommar." haha! Tack för en trevlig kväll :)

Nu ska jag rikta min koncentration mot rimrapporterna och posten som ska bort till Sofia och Elin som är tillbaka ifrån semester. Skönt. "Nu slipper man göra allt åt alla". Det är en återkommande fras på detta jobb. Alla verkar tro att dom gör allt när det egentligen bara några få som faktiskt gör det dom ska och lite till. Jag räknas inte dit. men vad gör det. 3 veckor kvar. 21 hela dagar. 15 arbetsdagar. 3 helger och jag ska nog faktiskt inte dricka en droppa med tanke på hur mycket det kommr bli veca 35. Fan Vicky, vi kommer var så på! :D Blir bakis bara jag tänker på det. Gillar't.

Nae, jobb var det. hejdå.


onsdag, fredag & lördag i bilder

ONSDAG:

 
   
   
 


FREDAG:

   
   

LÖRDAG:

 
 
 
 

2 augusti

igår var en hektiskt dag. Var en man kort på jobbet så jag missade lunchen helt. Var så hungrig att jag hade ont i ryggen och bara var allmänt tjurig. Bråkade med snorungar och tog hand om blödande tyskar. Snacka om att jag fick kämpa med tålamodet idag då man fick kämpa som en tok med att hålla isär barnfamiljer från ungdomsgängen samtidigt som telefonen ringde stup i kvarten. Kom iväg ifrån jobbet 18.30, superstressad. Packade ihop mig, sminkade och fixade håret i väntan på Nina's ankomst och att Emil skulle hämta upp oss. Efter mycket om och men, flera glömde saker och ett antal felkörningar så var inte Emil särskilt glad på mig men det var bara kul.

Vi kom fram iallafall och folket var redan samtal ute på Jimmy's gård vid grillen och poolen. Mycket trevligt! Musiken pumpades ut ur högtalarna och stämningen var riktigt skön. Rörde mig innåt när jag tyckte kylan trängde sig på och hittade Eric på knä, hängades över handfatet inne på toan och Ida med rakapparaten i högsta hugg. Han blev av med en hel del hår. Alla ville vara med där inne. Karlsson var så exalterad att hon välte badkaret ;D HAHA!

Emil hämtade upp oss strax innan 23.30 och då blev det party i bilen påvägen in till stan igen. Nina sjöng medans Anna och jag bara satt och skratta. "kan du cykla, Malin?!" Hittade Moa, Robin och Patrik i kön till Hugos och ställde oss såklart med dom. HIttade ganska snabbt till dansgolvet om spelade malin-musik för en gångs skull. Träffade massa folk man tyckte om och beundrades över killarna som spelade Guitarr Hero på storbildsskärmen. Drog hem strax efter två när jag inte längre stod ut med min mage som hade gjort ont i ett x antal timmar. Messade med M hela vägen hem och det slutade med att man slapp sova sjäv. Det var mysigt, även om jag var riktigt arg där i början. Får se vad som händer efter detta.. (jag kommer få minst en arg kommentar över detta?)

Vaknade upp imorse med hopp om att må bättre men icke. Kunde knappt röra mig så jag ringde Badet och sjukanmälde mig. Istället sitter jag hemma just nu och bara chillar. Försöker överleva och väntar på svar ifrån Robin om och när dom ska på bio. Jag vill följa med! Hellre bio med fina vänner än att sitta hemma ensam. Nu ska jag göra läsk i min sodastream, hämta min chokladkaka och sedan se på maraton med ANBDC (america's next best dance crew). Klingar skönt i mina öron. Hörs! CIAO!


1 augusti

jag hinner inte. har inte tid. superstressad.
dumma ungar som inte fattar att när man säger att badhuset stängs HELT kl 18.00 så ska man vara UTE då. Inte kliva ut ur bastun då. Fyfan. Kartiga jävla snorungar. Sur och stressad är jag men har iallafall lyckats fixa skjuts och ätit. Nu ska jag fixa håret, fixa sminkt och byta om. Sen är jag klar för att dra mig mot Krokek där kvällen kommer spenderas. Iallafall till en början för sedan drar vi mot Hugo's. Nae jag hinner inte mer. HEJDÅ

RSS 2.0