22 november

först vill jag tacka sara, nina, sara, ida, fanny, pontus och eric för en toppenkväll. Jag är så nöjd med hur hela kvällen tog sig. Började med choklad hos sara, vidare mot Ida där vi korkade upp för fulla glas. Vin, shott och Asti Champange. Diskuterade Twilight, jobb, pojkvänner och att alla behöver flörta. När grabbarna dök upp blev det dans och ståhej. Jag och eric kom på massa nya moves som te.x sätta upp tavlan. HAHA!

Taxin hämtade upp oss när vi var sugna på krogen. VIP-kön in och sen var kvällen på riktigt igång. Dansade oss svettiga på dansgolvet och hälsade på allt möjligt folk vi kände. Och inte kände. Sara och jag röjde nog som bäst med filip, danne, jacke och deras nyfunna vän ifrån Jönköping. Cider, mer shottar och massa mer dans. Kramade på Alle, jocke-johan, henka, becka, ante, rasmus, kicka och fortsatte in mot dansgolvet. Pontus drog på sig en sträckning och sedan var det dags att röra sig hemmåt. Jag grabba första taxin och sedan låg jag hemma i min säng. Några sms och ett samtal senare sov jag gott. Eller aa.. en sväng upp på toan när tequilan gjorde sig påmind. Bläh!

synd att fler inte hängde på. Jag hade fett kul. Grymt mycket folk för att vara helgen innan löning. Nästa lördag blir det Otten då vi firar Nina's 20:e födelsedag. Nu ska jag jobba på att ta bort baksmällan, tydligen botas det bäst med jobb en dag som denna. 15.00 - 20.45 på NDC. Vi höres. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0