fredag 01.12

Tjo på er. Mycket riktigt på dissade jag idol-finalen helt. Inte för att jag gillar programmet utan mer för att jag inte riktigt bryr mig om vem som vann. (rykten säger mig att erik vann?) Har gillat både erik och calle från första början så jag är stormnöjd att det var dom två som mötte varann i kvällens final.

Fredagen blev för mig en kväll med cyrus. Parkerade bilen utanför honom, lät honom röka sina cigg vid fönstret medans jag okupera datorn i väntan på att han skulle göra sig iordning. Allt sånt där som killar MÅSTE göra innan dom lämnar huset. Byta om och platta håret. (karlar?) HAHA! Drog mot stan och köpte biljetter för kvällen. Parkerade oss i salong 8 och såg på "2012". En riiiiktigt biofilm. Stackars cyrus och stackars andra biogäster som fick stå ut med mina hostattacker, nervös skrik och hysteriskt fnitter. Vad Cyrus tyckte om filmen kan ni läsa i hans blogg. Jag tyckte den var bra. Lite vl förutsägbar kanske och otroligt overklig men hey, i like it.

just nu kan kroppen inte bestämma sig för om den är trött eller pigg. Huvudet snurrar i 180 medans min kropp knappt kommer orka ta mig till sängen härifrån. Så, jag sitter här och gläpper mellan nått amerikanst stand-up-program och "när lammen tystnar". Borde kanske sova. Hektisk dag imorgon. Gillar't.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0