tisdag 23.59

Hej hej hallå!
Vilken dag. 8 timmar på Aditro som gick någorlunda fort faktiskt. Stod i arkivet med Emma och satte in reseräkningar i alla de olika pärmarna. Ju mer vi satte in - desto mer blev Johan och Natasha klara med. Vilket betyder att dom kom in till oss med mer och mer papper. Jobbade en aning snabbare och sedan gav vi upp. Hittade några knapptjobb så vi tillbringade sista timmen vid datorn innan jag sprang ner till vägen där Carro hämtade upp mig.

Trodde träningen skulle börja 19.00 men icke då. 17.30 var ungarna på plats och vi körde igång direkt. Körde på för fullt med koreografin och när vi gått igenom alltihop var det nöta, nöta, nöta som gällde. Imorgon kör vi samma sak. Samma tid, samma ungar. Är faktiskt riktigt nöjd även om det uppstod visa komplikationer när det visade sig att Carro och jag inte har samma version av den låten som dom ska dansa till. Fick ändra runt lite på koreografin men det gick finfint till slut.

Kom hem och mötes av att hela altanen var full med folk ifrån jobbet och Sandra som stod med frisör-saxen i högsta hugg. Hon hade gjort dom fina i håret och jag var inte sen att fråga om hon kunde klippa till min lugg innan jag åkte iväg. Klart hon gjorde det :) Hann även slänga i mig lite mat innan jonna & vicky plingade på dörren och vi drog iväg till Sörsjön för att simma av oss lite. En vända ut över sjön och sen en massa stoj och stim innan vi rörde oss hemmåt. Slog rekord i att vara tysta. En hel kvart utan ett ord och DET är ett rekord för oss tre ska jag få be att tala om.

Hemma nu. Ska sova närsom för imorgon är det kneg igen. Både på Aditro och Valdermarsvik. Hoppas på att några partysugna vänner hör av sig imorgon för det är onsdag OCH onzdá på Otten. Jag vill. Ska höra av mig till Nina och Sara för att se vad dom tycker och tänker om detta. Skulle vara kul :D Nu ska jag sova. NATT NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0