10 maj

Goddagens!
jag är seg idag, en extrem huvudvärk (som har hållt i sig i flera dagar nu, jag undrar; varför?) och är bara allmänt sur. Fråga mig inte varför men det kanske beror på datumet 7/7 - 08. AAAAAAAGH! :@ jag trodde jag hade släppt det men när folk inte kan bete sig som folk så lackar jag ur totalt. Fuck you.

igår var iallafall en bra kväll. Det blev film tillsammans med Elin, Simon och Sammy. Missade dock slutet på "Da Vinci Koden" eftersom Emma och efterlängtade Anna plingade på dörren så Simon och jag tllbringade en stund i hallen tillsammans med dom innan dom fortsatte vandra hemmåt och vi gick tillbaka till soffan och drog igång "The Dark night". Dock däckade Elin på gång och jag nickade till några gånger men vaknade till i slutet och skrattade lite åt simon när han kläcker ur sig:

simon - det kommer säkert en två:a.
jag - men va?
simon - ja, där two-face är skurken.
jag - har du ens sett denhär filmen.
simon - ja? just det.. han dör i slutet!

Det var trevligt men eftersom jag sov under filmen så var jag inte ett dugg trött när det var dags att sova. Elin slocknade på en gång och jag satte uppe vid datorn ett bra tag. Låg och tänkte på allting och ingenting. Blev bara mer och mer sur, tillslut smällde jag ihop datorn och la mig för att sova. det gick inte. somnade nog inte förrns flera timmar senare. Hursomhelst så har Elin åkt hem nu och jag ska käka med familjen. Senare blir det temys med Anna :D BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0