14 september

helt död. klockan ringde 05.30 imorse och då var det bara att ta sig upp, på med kläder och sätta sig i bilen för att hämta upp bror och hund som väntade utanför sitt hus. Storebror skulle tillbaka till Kvarn och militärhögskolan och jag var världens bästa lillasyster som snällt skjutsade honom trots at jag mycket hellre hade legat kvar i min varma säng.

hunden var trött och sov hela vägen dit, storebror läste 91:an och jag oroae mig på tillbaka-vägen. Och mycket riktigt var det inte lika lätt att ta sig hem som dit. Kom till Linköping och sedan var jag totalty borta. Hittade inte ut för 5 öre så mamma fick guida via mobilen. Hade sällskap av 4 söta pojkar i bilen bakom på hela E4:an. Långtradare överallt och maktkamp med en volvo. (som jag förövrigt vann då han gav upp vid 140km/h) Kom hem, slängde i mig frukost och planerade lite snabbt dagens första lektion uppe på NDC, bytte om och gick ut till cykeln. Mötte, till min tur, Caroline utanför huset och det blev genast en diskussion om vem som skulle ha lektionen. Vi hade totalt missuppfattat varandra så det bestämdes att Caroline tar dagens lektion och jag förbereder inför Viken.

jobbar ikväll därnere mellan 17.30 - 21.00. Skyndar hem, (med Jonna som sällskap under hela kvällen), fixar käk, duschar och sen ska jag dö i soffan medans jag kollar på Roast på Berns. Jag längtar faktiskt. Är ju som tidigare sagt redan helt död. Förkyld är jag också och mitt finger ser ut som en varmkorv. Som sagt, jag längtar till kvällen. Vi hörs. CIAO.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0