There and back again

Nu är vi hemma igen efter två fantastiska veckors semester på Teneriffa. Inte så mycket mer än sol, bad, shopping och mat. Helt perfekt enligt min mening. Det var verkligen det som var meningen med hela semestern, ladda batterierna och umgås.

Men vi tog också en dag på Siam Park, ett makalöst vattenland med galna rutschkanor och en sandstrand med vågmaskin. Även en heldag på Loro Parque för att få se fantastiska djur och shower. Bowling och biljard spelades och två kvällar tillbringades inne i Los Cristianos. 

Jag är så nöjd över att brännan höll hela vägen och även fast jag är hemma nu har jag fortfarande inte flagat en enda gång. Smörja är tipset. Hela tiden. Efter varje dusch och varje kväll. Jag ville aldrig åka hem, allt var så lugnt och behagligt. Kommer en bildbomb inom kort!

Kom hem till snö och kalla vindar (tur att det bara är 146 dagar kvar tills vi åker till Turkiet, hihi!) men idag tillbringar jag hela dagen på världens bästa ställe. Dansskolan! Redan haft ett pass med JB-tjejerna och jobbar nu lite med mina koreografier. Ikväll väntar fyra prova på-lektioner och jag kan knappt vänta. Har verkligen saknat undervisningen den senaste månaden. LET'S GO! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0